Jump to content
BulForum.com

sell:usilvatel s koloni

Recommended Posts

usilvatelq e sony , 5 kanala, 2 kanala samo za bass(2x100) 1 kanal pi6tqlaka(1x50) i 2 za surround (2x20).ama ne sam siguren za taq mo6tnost 6toto nikade ne pi6e.kazvam orientirova4no kato mnenie. o6te usilvatelq ima dolbyprologic i kasetka i radio i disk , koito ne raboti.

kolonite sa 2 bass tubi 12`` s mo6tnost okolo 150 rms (taka mislq za6toto na tozi usilvatel pravqt dosta golqm otkat) tubata e izrabotena specialno za maksimalno ks4estven bass: ima filtar koito e s diapazon 20-120hz ima vata v kasata i bass reflektorite sa dalgi 35 sm i sa otpred za maksimalen efekt.bass kasite tresat garderoba kato se izpanat do dupka.imam samo 2 koloni no koito iska moe da si kupi o6te 3 i da si napravi sistema za doma6no kino

Имам интерес обаче даи снимки точни ватове на усилватела и на колоните омове и т.н. снимки съшто потърси за да се види кво се продава :confused: или наи добре снимай и качи... :punk:

ami neznam to4no kolko vata e ama starata mi uredba be6e sony mhc-rg440s i se vode6e 4e e 2x100 + 1x100 i to RMS . a tazi koqto prodavam ako trqa da q sravnqvam s rg440s e mn po mo6tna e ama neznam to4no kolko e za da vidite rg440s kliknete tuk . ta uredbata koqto vidqhte nova moe da s enameri za 400 lv s mnogo maki i e ni6to v sravnenie s moita.cenata koqto opredelqm az e 400 lv za6toto samo ednata tuba mi izlezna nad 100 lv a i usilvatelq e mn hubav

I az se interesuvam ..... oba4e moje6 li da ka4i6 nqkvi snimki da skiam za ko stava vapros :confused :D na kolko vreme e gore dolu ?!? :confused i sa6to kvi sa glavite na bass kasite ???!!!??? :confused :blink: :punk BTW StOnE_ IMA edno buton4e dolu edit ! :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...