w00x Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 точно там играем. на мен външния ми е 68К даунлоуд/30К ъплоуд и нямам абсолютно никакъв проблем с играта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 az kato pochnah da q ubdeitvam mi stiga vednuj do 100 procenta i pak po4va..... ок инстала стана...ама няма място в сърварите...не е вярно че като няма място пак те пуска... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 ...не е вярно че като няма място пак те пуска... че кой е казал такова нещо?!? пуска те ако състоянието на сървъра е full, не exceeded аз май си пенсионирах дилъра и ся щъкам с хаукер 21 лвл (Hamalina, по-известен като Hama сред игрещите )биещ се с чудовища на които се противопоставят хора към 26-7 лвл и вече съм събрал ~40к зулу, така че и мен ма бройте за клана. до понеделник ша съм събрал поне 150к + TED има към 300к + давайте и вие, че милион не са събира лесно. относно бонусите на клана дава бойно поле на клана (там могат да се бият само членове на клана), където спановете са трудни за убиване, но и дават много експириънс. на левел 3 клан играта дава село за клана което си има собствени NPC-та с оферти от типа: "един път" лично аз предлагам име за клана "aZrudite" Link to comment Share on other sites More sharing options...
kse Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 Играта е много зарибена вече трети ден играя постоянно и резултата е: name: * rank: Soldier 25.5 lvl Ако има желаещи да правят партия или клан пишете ме и мен някаде Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 аз вчеа джутнах и съмй 8 лвл ама неска няма да стана от компа...въпроса ми е как се взимат професий .... и да ако ще правите клан пишете ме и мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
joy-stick Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 Хора не се зарибяваите играта не е чак толкоз хубава. Аз преди я играх имах 35 лвл Войник и по едно време ми писна . Ще питате защо ми писна ? Защото играта няма много куестове а пук дори и да има те са : "Ходи убий 15 Тикви, сабери им семената и т.н. " Така че е по добре да играете Lineage отколкото R.O.S.E Online . Защото поне на Lineage куестовете за ГОЛЕМИ. Пример : "За смяна на професията трябва да убия 300 Гоблина после да убия 2 предатела кудето за да стигна до 1 тряя да минавам покраи животни 25+ лвл и могат да ме убият т.н. Но все пак всеки си решава за себе си . Моето мнение е : Играйте Lineage вместо R.O.S.E Online (тамън ще станем много хора в клана на уареза). Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 ане къде е тоя сити оф цент ?!?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kardozo Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 az sam 20 lvl Musa account:kardozo90 ime na geroq:Unitek ako nqkoi moje da me vkara v negovoto party da pi6e,pls mnogo iskam da napraa edno golqm lvl party.Ako ima nqkoi da se ugovorim.Az 6te sum vku6ti dove4era kam 19:00 chasa taka 4e ako 6te stava ne6to gore dolu da e za togava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 Az po4vam da subiram resursu taka 4e me broite i men.@Heller12a za imeto na klana 6te govorim kato suberem parite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 The New Power Is Rising жълтите ги мачкам без да могат да ми вземат повече от 20 кръв , а най ми хареса че си купих оръжието неидентифицирано за 1000з, а като го идентифицирах са оказа че дава 5 str и 6 sen потърсих ва току що няколко човека ма никой не намерих П.П.: и внивайте в какво се забърквате. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 LifeFeel - 39 ниво, професия кавал (както винаги ;-) ) обаждайте се... че взе и да писва - много бавно се дигат нивата и много блъскане (въпреки, че се опитвам да го разнообразявам като си вземам и куестите...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 Heller 12a искаш ли да се срешнем някъде в играта утре и да поговорим Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 аз съм халкер 19 лвл (регнах се завчера) @Tokagero @heller12a аре да се срещнем и да праснем една партийка ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kardozo Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 az sam 21 lvl Musa,moje li i az da se prisaedinq? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 az sam 21 lvl Musa,moje li i az da se prisaedinq? <{POST_SNAPBACK}> в срв1 съм. обади се че имам три пръчки П.П.:след 14 часа Link to comment Share on other sites More sharing options...
kardozo Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 az sega sam v servar 3,ako nqkoi iska da doide geroq mi se kazva:Unitec Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 айде след 2 всички във 1 ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kardozo Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 noo qsno nie nali se razbrahme,az 6a sum tam,dano da doidat i o6te hora da mojem da napraim qko party,NightWolf pi6i mi @Unitek Link to comment Share on other sites More sharing options...
kardozo Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 hora az sq sam v 3 6tot nqma mesta v drugite,ako nqkoi ima ne6to da kaje da mi pi6e @Unitek btw,vlizaite si4ki v kanala v mircata #R.O.S.E Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 -- лвл 28 солджер -- кажете да изпълнявам някой як куест изпълнил съм само оня от продава4а на ме4ове Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 -- лвл 28 солджер -- кажете да изпълнявам някой як куест изпълнил съм само оня от продава4а на ме4ове <{POST_SNAPBACK}> върни са в Adventure Plnts и си вземи майн куеста от Maaed май беше. hora az sq sam v 3 6tot nqma mesta v drugite,ako nqkoi ima ne6to da kaje da mi pi6e @Unitek то хубаво да ти пише човек ма ти не отговаряш (отказваш приятелство) който влезе и ма няма в листата да потърси Hamalina , че да са имаме поне в листи. пък може и скоро клан да заформим (излъгах, само 100к зулу успях да събера до днес ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 ima edna do leonar koeto mi vika 4e щяла да ми направи жуел ако и дам 30 неща -- някои знае ли кжо требе да събирам ?? и кмета на зант ми вика да отида ин дъ ивнинг ма то става ве4ер и пак същото ми вика Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted April 5, 2005 Share Posted April 5, 2005 Някой ще ми каже ли какви са предимствата на всяка една професия че с тоя хаукер май доста се прецаках......Деалер-а може ли да прави от материали разни щуртий ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted April 5, 2005 Share Posted April 5, 2005 STR: Strength -Увеличава максималната стойност на вашите HitPoints -Увеличава пораженията на оръжията за близък бой ( мечове, брадви и т.н.). -Увеличава Defense Power. -Увеличава максималното тегло на предметите, които можете да носите в инвентара си. DEX: Dexterity -Увеличава скоростта ви на ходене/тичане. -Увеличава Dodge Rate-а ( от него зависи колко често НЯМА да ви уцелват ). -Увеличава пораженията на далекобойните оръжия ( Лъкове и прочие. Забележка : Също така увеличава пораженията и на Katar класа оръжия ). INT: Intelligence -Увеличава максималната стойност на вашите ManaPoints. -Увеличава магическата атака и защита. CON: Concentration -Увеличава точността ви ( accuracy ). -Увеличава шансът за успех при craft-ване на предмети. -Увеличава регенерацията на HP/MP ( така или иначе маната се регенерира само в седнало положение или близо до огънче ). -Увеличава силата на атака на огнестрелните оръжия ( пушки и там чудеса ). CHA: Charm -Увеличава шанса за получаване на предмет за куест ( quest items ). -Влияе върху размера на наградата от куеста. -Увеличава агресивността на чудовищата спрямо вас( стават големи мелета ). SEN: Sensibility -Увеличава качеството на предмет при craft-ване. -Увеличава шанса за Critical Attack. -Увеличава пораженията нанесени при употреба на скил. примери за развитие на герой (последователност=важност): soldier=>chmp - str, sen, dex soldier=>knght - str, sen, int, dex dealer=>artisian, bourgeois (пушки, пистолети) - con, sen, dex, str dealer=>artisian, bourgeois (базуки) - str, con, sen, dex hawker=>raider - dex, str, sen hawker=>scout - dex, con, sen, str muse=>magician, cleric - int, int, int надявам се да съм бил полезен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Postal Dude Posted April 5, 2005 Share Posted April 5, 2005 а как мога да стана soldier там правих некви куестове ама пак не мога да го разбера Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.