TED Posted March 27, 2005 Author Share Posted March 27, 2005 Аз засега цъкам само с един герой - teddy12. Все още е 41 lvl soldier, а паричките са и 180000. Ако се съберем повечко хора ще си спретнем клан, но не знам каква ще ни е ползата..... Когато се основава клан се стартира с макс. 15 човека, а след това се развива за повече. Ако някой има повече инфо да пише. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 аз ще се заема да си развия аватрчето поне до 30 левел. ако намерите информация за ползата от един евентуален клан пишете. да преценим дали си струва паричките. на какъв принцип работи този клан - дали е като да си в парти с някого (трупа се левел на партито и има някаква полза от това) ако е така дали трябва да сме на един сървър и да трепем заедно. интересно е да си имаме клан Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubolin Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Имам нужните скил точки , като отворя скиловете ми отваря дървото с тях, какво да направя за да активирам тези, който мога! В момента имам активен скил само в пасив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted March 28, 2005 Author Share Posted March 28, 2005 @bubolin Купи си ги най-напред скиловете, изглеждат като книги. Продават се в Зант, като за различните професии ги дават различни NPC-та. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Ako iskam da si napravja geroj, kojto da e dobyr strelec s lyk, kakva profesija trjabva da mu izbera??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Ako iskam da si napravja geroj, kojto da e dobyr strelec s lyk, kakva profesija trjabva da mu izbera??? <{POST_SNAPBACK}> Hawker на лък, бил мноо зарибен Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigico Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 ot dva dena ne moga da vleza vuv survara kvo stava be hora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 ot dva dena ne moga da vleza vuv survara kvo stava be hora <{POST_SNAPBACK}> Аз влизам ама ллллааааааааааааааггггггггггг Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigico Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 a bati igrata i neska ne moga da vleza vlivam v 7:30 sutrinta i pulno bati kvo stava az imam soldier 30lvl i diler 22lvl za zuli nz kolko imam i az sam navit ako 6e pravim klan(ako me zemete de) a 6to 100 000z ne sa li nogu Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasKaTa Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 a 6to 100 000z ne sa li nogu <{POST_SNAPBACK}> taksata za naprava na clan e 1 000 000 zatva smetni ako se saberem 10 4oveka po kolko idva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saber_Skyo4 Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 Hora kvi vi 10 minuti update.Ve4e 4 4as 4akam da se update-ne i si 4akam i..........4akam !!!A puk Heller mi vika 10 minuti 4ove4e ti nared li si Na vas za kolko vreme vi be6e gotov update-a. :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saber_Skyo4 Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Sorrry za tona.Ka4ih si igrata.Vurvi kato leika.Ama kat si ka4ih za 15 minuti 4lvl i izleznah da hapna malko(i drugo-vutre pe6e pulno s angli4ani i pitate li ma-klan vidiah prez kriv makaron)i kato vlizam sia si4ko full(excendet).Izleste malko 6toto igrata e ludnica i mi se igrae Link to comment Share on other sites More sharing options...
kardozo Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Mnogo vi se umolqvam nqkoi da mi napravi account,za6toto kato dam chech ID i nqmam izob6to butona 'confirm'!Molq vi se napravete mi ak ID:Kardozo PSW:266733 drugite danni gi izmisli molq vi se hora 6te vi buda mnogo blagodaren,molq vi 4ee mnogo mi se igrae,pls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 ID:KardozoPSW:266733 Your username must be unique. and start with a lower case letter. Your username should be between 4 and 16 characters long and made up of numbers and lower case letters. демек та не може да започва с глвна буква и трябва да има цифри. и няма как да имаш бутона confirm след като: kardozo This is unusable ID Link to comment Share on other sites More sharing options...
kardozo Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 mersi mnogo,shvanah i se regnah uspe6no 10x sega igraq 4lvl sum pi6a se Traxdata za6to vinagi survarite sa full?Po koe vreme na denq 6te ima nqkakvi mesta? Ne moje li da se napravi Evrocom survar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saber_Skyo4 Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Rano sutrin i kusno ve4er ne sa Excended.Mejdu drugoto az sum 8 lvl.ID to mi e basten.Krastil sam sa na edin user koito mnogo mi pomogna Za kotor2.10x mu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kardozo Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Rano sutrin i kusno ve4er ne sa Excended. <{POST_SNAPBACK}> to i da ne se exceeded a full pak ne moje da se vlezne nali?i ta pra6ta v nqkav drug survar s po malko hora i deto ne ostarqva6,nali? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 to i da ne se exceeded a full pak ne moje da se vlezne nali?i ta pra6ta v nqkav drug survar s po malko hora i deto ne ostarqva6,nali? като са фул, можеш да влезнеш. и в никакъв друг сървър не те праща. незнам какво си гледал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saber_Skyo4 Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 erno e tva.Kato e full vlizam i si cukam a kato izlezna si e Excended. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aldi Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Аз съм войнил 42 ниво (s7r1k3) и вече доста бавно ми се вдига опита. За едно ниво трябва да играя 2-3 часа Има ли начин от някъде да се купува опит или нива? А, освен това имам и няколкоко скила които не ми трябват, дали може да се изтрият и на тяхно място да си купя нови? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kardozo Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 kakvo predstavlqvat profesiite Hawker i Musa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
h0s7ag3 Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Mom4eta da vi pitam 4e ne6to ne iska instalirah si igrata,Update-neh si q davam PLAY R.O.S.E. Online i ne6te HELP!!!!!!!! pls Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexa1000 Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 I na men mi e gore-dolu taka.Varve6e do v4era i sega ne6te da tragva,izob6to ne zarejda kato i dam da se startira Link to comment Share on other sites More sharing options...
kardozo Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 kade to4no se namira Grey we,pls kajete hora!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Хм...на вас как ви върви,защото на мен външният нет ми е бавен и се чудя дали да я свалям?Има и бг сървър ма3х Аз го разгледах форума, ама не намерих БГ Сървър на ROSE. Някой ще ме светне ли къде играете всички? Във http://www.roseon.com/ нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.