PuHLio Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 купуваш си книги с умения и ги използваш 0_o Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 Аз играя играта от 2 часа да не мислиш че ги знам тия книги Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuHLio Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 кой лвл си си и в кой град ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 Две страници по-назад в предпоследния пост мисля,че беше Heller12a е дал линк към БГ сайт.Влез и чети там .Абе хора тоя куест за карт ко тряа да се прай O_o .Бия такива Goblin Workers поне 40 утрепах нищо не стаа.Я дайте малко инфо куеста е объркан - коал майнери требе да биеш. приготви се за може би най-кривия куест в играта ЕДИТ: 40 гоблина са нищо - подготви се за 140 Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 куеста е объркан - коал майнери требе да биеш. приготви се за може би най-кривия куест в играта Еми така е.Добре ще бия Coal Miner-и и ако има проблем пак ще ви мрънкам Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 кой лвл си си и в кой град ? 11 лв в град canyon city of Zant.И как да избера какъв клас да съм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mita6ki Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 Братлета от кой до кой левел се ходи на луната.Едвали е от 50 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuHLio Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 11 лв в град canyon city of Zant.И как да избера какъв клас да съм. на ми говориш там с шефа на селцето и той те насочва към кой да идеш за работата ... избираш да пишв нещо подобно на first job change Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted June 1, 2007 Share Posted June 1, 2007 Обаче проблема е че като каже да се ходи примерно във някой друг град няма да знам как да стигна до него .Картата ми се струва кофти защото не мога да я видя цялата ами само отделни местности.Хубаво си беше на WOW като се виждаше цялата карта, а на тази е по сложно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuHLio Posted June 1, 2007 Share Posted June 1, 2007 като спреш на едно място нали можеш да си мърдаш картата ... пък и те пътищата не са много ...следвай потока от хора Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 До името на темата има едно кламерче.Цекаш на него и си сваляш wholemap6 или нещо от сорта.Това е цялата карта Link to comment Share on other sites More sharing options...
mita6ki Posted June 19, 2007 Share Posted June 19, 2007 Я кажете какво се вдига на MYSE за бъф и какви магии трябва да и купя Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 19, 2007 Share Posted June 19, 2007 Митак.Влез в тая тема -http://roseonline.headoff.com/forum/viewtopic.php?t=704&start=0 и питай.Аз сички въпроси за РОСЕ ги задавам там Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigico Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 абе имам проблем не мога да иснталирам rose evo 139 някои знае ли що е така ? дава ми някав еррор като стигне до 3ddata.vfs и тва е не може повече а на един приятел му тръгва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 или както самата тиква е направила Търся си смисъл в живота... такова де... клан. Ени съджешчънс? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted May 24, 2012 Share Posted May 24, 2012 Сетих се днес за добрата,стара ROSE тъй като ми мина сесията и скучая сега Доста подобрения са направили и изглежда още по-зарибена.Има ли някой,на който му се почва пак да разцъкваме? http://www.playroseonline.com/index.aspx ето го и линка,за който го мързи да google-не Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.