Tomahawx Posted May 20, 2007 Share Posted May 20, 2007 П.П.Абе верно ли,че не е задължително вече да си 50lvl,за да си купиш Cart и да го караш?!?! Не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuHLio Posted May 20, 2007 Share Posted May 20, 2007 за да караш карт трябва да изпълниш куест за 50 лвл, чрез който научаваш скил с който се кара кола, така че не можеш да караш още...моите герои са : Class : Muse, Soldier \ Nicks: PuHLa, PuHLio \ Lvls: 65, 56 Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-sert Posted May 20, 2007 Share Posted May 20, 2007 awe taq igra ne se li pla6ta Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 20, 2007 Share Posted May 20, 2007 awe mitak ti si mn zle taq igra vinagi e bila besplatna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 20, 2007 Share Posted May 20, 2007 Тряа ли да ти давам доказателство , че има официален сървър , който се плаща или ще се разровиш сам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuHLio Posted May 20, 2007 Share Posted May 20, 2007 мда плаща се ... ама ruffrose(това дет играем ние) е безплатна Link to comment Share on other sites More sharing options...
fistofthewar Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 kajete kak se razviva holkar 4e do sq karam na magiq a pak sam 50 lvl Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 kajete kak se razviva holkar 4e do sq karam na magiq a pak sam 50 lvl Ми то и да ти кажат ти си 50лвл вече .А Tomahax и heller12a в кой клан сте и как приемат,че аз и един френд,с който играем си тръсим клан -40lvl Soldier-че ,но до макс два дена ще сме 50-ти.Ника ми е Ple6iviqMamut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 ми аз вече не играя. билд за катар хаукер на 2 на 3 1:3 стр:декс, квото остава от точките - кон дабъл/трипъл атак - най-важния скил, запази си точки да го макснеш възможно най-рано след като земеш 2-ра професия двата пасивни - задължително пауър хит - спести си го, не ти требе хаукер спирит - задължителен сърце - лвл1 задължително скрю атак (бургия) - задължително бе до 170лвл сичко ша си макснал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 Ъм аз съм 132 лвл в Шадоу Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 ми аз вече не играя. билд за катар хаукер на 2 на 3 1:3 стр:декс, квото остава от точките - кон дабъл/трипъл атак - най-важния скил, запази си точки да го макснеш възможно най-рано след като земеш 2-ра професия двата пасивни - задължително пауър хит - спести си го, не ти требе хаукер спирит - задължителен сърце - лвл1 задължително скрю атак (бургия) - задължително бе до 170лвл сичко ша си макснал Ами аз правя някъф Soldier но немога да определя какъв вид.Определено героя мачка наред.По 5-6 GOld Mine Moldie ги бия навъднъж без проблем.Играя с брадва.Дигам предимно Str и Dex.Cri-то ми отговаря на lvl-a-37.Използвам Blood Atack,Double Atack и Spin Atack като магии.Можеш ли да ми дадеш някои,друг съвет как да си развивам героя(искам да го играя с брадва-по мои наблюдения те правят най-много демидж от мечовете и копията ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 Мм аз мога да ти дам , декс на солджър не се дига , освен ако не е xbow knight Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-sert Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 някои може ли да ми даде линк за сървъра в който вие играете плз Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 И аз съм вече на ruff-rose. Почти 30 level съм ама играта ми е яко мътна...направо не знам какво да правя и никой не ми помага... Ако някой иска да съдейства да ми пише на Azzazzel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuHLio Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 хуу де аз иам един muse обаче съм 70 лвл и трябва да сменям работа обаче от една седмица ги млатя тия маимуни и не мога си изпълня куеста.... въпроса ми е има ли тука някой клерик, който да има свободно време да ми хелпне? Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 Хора търся си клан аз .Почти 50 левел Soldier с перспектива да ставам Knight(па знам ли го.Бия се предимно с брадва,меч за две ръце или копие-кото прай повече демидж ) .Айде предлагайте Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 Хора търся си клан аз .Почти 50 левел Soldier с перспектива да ставам Knight(па знам ли го.Бия се предимно с брадва,меч за две ръце или копие-кото прай повече демидж ) .Айде предлагайте С тва описание си за чамп , брат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 С тва описание си за чамп , брат е то до 72лвл се дига по-бързо така и после б3 ->аое->аое->стън->аое->аое-> ... в парти с клерик, таман и двамата ша сте доволни от дропа и експ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 Е никъде не е казал , че ша бие временно с тия оръжия , аз не мога да чета мисли Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted May 28, 2007 Share Posted May 28, 2007 За сега мисля да бия с такива оръжия.И занапред като гледам този тип правят най-много демидж(освен Luncher-ите,но мен не ме вълнуват такиа пушкала ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted May 29, 2007 Share Posted May 29, 2007 може ли някой да обясни по подробно какво се прави за да се играе играта? Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 Сваляш я от тук -http://thepiratebay.org/tor/3661104 .И я инсталираш.След като я инсталнеш влизаш в www.ruff-rose.com и си правиш акаунт.С този акаунт играеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 А магии как се тренират че нещо не мога разбера.Намерих от къде се купуват оръжия и кръв но още бая работи не съм разгадал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 А магии как се тренират че нещо не мога разбера.Намерих от къде се купуват оръжия и кръв но още бая работи не съм разгадал. Две страници по-назад в предпоследния пост мисля,че беше Heller12a е дал линк към БГ сайт.Влез и чети там . Абе хора тоя куест за карт ко тряа да се прай O_o .Бия такива Goblin Workers поне 40 утрепах нищо не стаа.Я дайте малко инфо Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 Още вчера го намерих този сайт но той изобщо не ми помогна.Не мога да разбера как се развива героя и това е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.