v_shadow Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 heller (ham) не само ти се замисляш да я зарежеш ROSE аз това го мисля от 2-3 дни - голямата простотия вече е факт няма самнение и ще става още по голяма...Започвам да тарся нова free игрица която да мяза Link to comment Share on other sites More sharing options...
HVB Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 zdr na vsi4ki imam lo6a novina ot http://www.gamerzplanet.net pi6e 4e twrose stava p2p ot 10.03.06 nqkoi ako ima predlojeniq za nqkva dryga igra da kazva ne sam mn na ti i za tva nqkoi moje l da obqsni ko zna4i p2p? Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 Аз е зарязах ве4е ... толкова хакери на едно място небях виждал ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 ми квото такова и без тва зе да става същатата простотия като iRose и да си кажа честно си мислех да я зарежаblab кат са замисля може да почна "пътя на коприната", въпреки че не мой тип. пробвах "мапъл стори" и "фърчи за кеф", ма те са точно детски Az tykmo se yredih s kamyni i shtqh da razdavam , a ti shte se otkajesh.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mita6ki Posted February 25, 2006 Share Posted February 25, 2006 naete li za6to igrata malko mi bagva.Dali e zaradi interneta ili zaradi kompa mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mita6ki Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 ima li hakove za igrata i ot kade moga da si gi svalq Link to comment Share on other sites More sharing options...
mita6ki Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 igrata ve4e e sprqha 6te kajite li ot kade moga da si q svalq pak oba4e bez pari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 igrata ve4e e sprqha 6te kajite li ot kade moga da si q svalq pak oba4e bez pari Ще кажем... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mita6ki Posted March 25, 2006 Share Posted March 25, 2006 кога ще излиза безплатен сървър за ROSE ONLINE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted March 26, 2006 Share Posted March 26, 2006 кога ще излиза безплатен сървър за ROSE ONLINE Като излезе ще кажем , ай стига флууд , няма определена дата още! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 Сори за двойния пост , ма трябваше да върна темата На 22 ще има бета на p/eRose , бетата започна на 15 , но блокирането на европейските IP-та се премахва на 22 . Новото е , че ще се използва системата на еволюцията на Роуз (Нови скилове , карти , итеми ... бла бла )Не мога да кажа колко ще продължи бетата , но е идеален начин да се избере героя , с който ще се играе на auRose (за тези , които ще играя там естествено )Като стана дума за auRose , те също ще използват evo системата , но чакат бетата на pRose за да оправят скиловете (или нещо от сорта казаха).Developement team-a казаха , че забавят играта , защото не искат да стартират сървъра със стотици бъгове и дупки , което го прави лесен за хакване (точно като iRose). Ето и малко фън : Открийте грешките Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 20, 2006 Share Posted June 20, 2006 За мен ROSE е едно от най-добрите MMO-та .Кога ще пуснат някой фрее сървър,за да цъкаме щото до ся колкото и пъти да почна да я играя тая геймка се не мога да и отделя достатъчно време .Ся да мине 23 и ша праа кфо'т си искам бе ей Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 Малко снимки от 15 часовата бета на pRose : Утре ще напиша какви промени има в скиловете , цените , въобще в геймплей-я на еволюцията. До Heller12a , we'll be aZrudite again Ся работя върху лого , ако можеш свирни по Q-то утре Link to comment Share on other sites More sharing options...
mita6ki Posted July 2, 2006 Share Posted July 2, 2006 ари даите линк,за да си сваля ROSE ама да е безплатна. благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 2, 2006 Share Posted July 2, 2006 ари даите линк,за да си сваля ROSE ама да е безплатна.благодаря предварително Ми безрлатно можеш да играеш само 15 часа , ако те устройва ще ти дам линк Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 Ми безрлатно можеш да играеш само 15 часа , ако те устройва ще ти дам линк Ауе Tomahawx понеже та знам че зарибявате с Хелера на тая игра не знаете ли някоя дата за излизане на безплатен сървър пък било и на маймуница? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 Ауе Tomahawx понеже та знам че зарибявате с Хелера на тая игра не знаете ли някоя дата за излизане на безплатен сървър пък било и на маймуница? В момента се правят два сървъра (уж сериозни проекти се водят) , от които единия е супер шитава работа , единствената надежда е ауРоуз , която е почти готова , но все пак има още работи за изглаждане , за дата никой не може да ти каже , когато е готово , ще е готово Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 В момента се правят два сървъра (уж сериозни проекти се водят) , от които единия е супер шитава работа , единствената надежда е ауРоуз , която е почти готова , но все пак има още работи за изглаждане , за дата никой не може да ти каже , когато е готово , ще е готово А мерси за точния отговор Link to comment Share on other sites More sharing options...
HVB Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 ех от доста време не съм играл РОСЕ и ся кат е пуснат (не съм я играл до много голямо развитие но сега кат пуснат сервер (фрее ) ще видя докаде ще стигна моля ако има някаква нова информациа да пишете че наистина ми се плаъ 10х предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
KROK4O Posted July 7, 2006 Share Posted July 7, 2006 Tomahawx дай линк плз искам да пробвам новата версия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 8, 2006 Share Posted July 8, 2006 Влизате в roseonline.ph и си правите акаунт , след това сваляте играта , аз я свалих от един торент , ето линк цък П.П. Както казах имате 900 безплатни минути на акаунт Link to comment Share on other sites More sharing options...
mita6ki Posted July 8, 2006 Share Posted July 8, 2006 Влизате в roseonline.ph и си правите акаунт , след това сваляте играта , аз я свалих от един торент , ето линкцък П.П. Както казах имате 900 безплатни минути на акаунт То това е гадно защото тамън си развиеш някои герой и хоп времето ти свършва.Аре като излезне фрее сървар пишете.Много ми се цъка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 8, 2006 Share Posted July 8, 2006 Ще кажем... Като излезе ще кажем , ай стига флууд , няма определена дата още! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HVB Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 ъъъ изкам да питам няколко въпроса относно някои неща в R.O.S.E. например за какво служат тия материали кадето юпадат по земята тея клиновете и другите му работи (само за дилър ли са или и другите херота могат да ги ползват) и горе долу кжи статс треа се дигат на даден херо (или Job) аз играя с hawker и му дигам декстирити и стрент (така ми беха казали кат почнах ) та благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 ъъъ изкам да питам няколко въпроса относно някои неща в R.O.S.E.например за какво служат тия материали кадето юпадат по земята тея клиновете и другите му работи (само за дилър ли са или и другите херота могат да ги ползват) и горе долу кжи статс треа се дигат на даден херо (или Job) аз играя с hawker и му дигам декстирити и стрент (така ми беха казали кат почнах ) та благодаря предварително Еми с материалите дилърите прават итеми , другите герой ги продават Има материали , които са по редки и имат по-голямо качество и тогава ги продават на дилърите.За статс не е толкова лесно да си направиш билд , щото трябва да преценяваш от какво имаш нужда и от какво нямаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.