Jump to content
BulForum.com

R.O.S.E. online

TED

Recommended Posts

имате много по здрави от тея момчета отзад :D

post-266-1138219123_thumb.jpg

ЕДИТ: който е с английски интерфейс да знае че има нов пач

съжалявам _Dave_ ма с тва лого ще изглеждаме като пунтьори

Да ве човек , съгласен съм , все пак вече нали има клан Bulgaria.

Обаче ме надъха да направя нещо стойностно , все пак тва ми е работата (Предпечатна подготовка и дизайн) :) :wub:

• Replies 765
  • Created
  • Last Reply

Омръзнало ли ви е от тъпата досадна детска музика в играта ?? Ама разбира се :tongue

Не познавам човек , който да играе R.O.S.E. Online и да не се е оплакал от глуповатата изродска музика.

Еми ето ви едно малко решение на проблема :

1.Трябва ви програма , която да конвертира файлове от MP3 формат в OGG , защотото играта използва този формат.Като пример за програма мога да ви дам Audio Conversion Wizard (Ако не знаете английски по-добре не се захващайте)

Няма да обяснявам как се борави с програмата , лесна е.Ако имате проблеми с нея поствайте въпросите си и ще отговаряме :sayjin

2.Локализирате директорията , в която се намират оригиналните музички

( Пример : "E:\Games\ROSE\Game\Sound\Bgm" )

3.Харесвате си песничка , която да замести някоя от оригиналните (ей тука само вие можете да си помогнете)

4.Пускате програмката , конвертвате песничката ,дето сте я избрали за заместване, в OGG формат.

5.Правите новото файл-че да се казва така , както оригинала,който сте избрали да заместите.

6.Повтаряте 3-4-5 докато ви се изчерпат тъпите оригинали :woot

7.Пускате играта , увеличавате си звука на MUSIC и се наслаждавате на това , което сте създали :music :music :music :music

Приятна игра от _Dave_ (--==>>DumpBlond<<==--)

П.П.

Heller , ся се захващам и със аватарчето :D

Нали знаете какъв тип тръпки обливат след огромен провал... :cry

Търся си dark dual bushido, а ми падна saint twin ghost bat. И аз радостен аху иху отивам да го ъпгрейдна.

Направих го 3 и на опита за 4 какво стана... сещате сееееее :angry1

Сега съм със старите си полу-буклуци, които като гледам ще сменя на куково лято. Благодаря, имах нужда да орева света пред някой

Нали знаете какъв тип тръпки обливат след огромен провал... :cry

Търся си dark dual bushido, а ми падна saint twin ghost bat. И аз радостен аху иху отивам да го ъпгрейдна.

Направих го 3 и на опита за 4 какво стана... сещате сееееее :angry1

Сега съм със старите си полу-буклуци, които като гледам ще сменя на куково лято. Благодаря, имах нужда да орева света пред някой

xexe tvoeto e nishto az 4 puti ve4e se precakah taka :( ama ve4e nqma da mu davam zor :)

че то без зор няма смисъл - до тука съм прецакал 2бр redfield suit (5)->(6), 1бр redfield suit (4)->(5), една коса за 65lvl (3)->(4), броня, ръкавици и шапка за 65 (3)->(4), и ся таман си прецаках две mighty armor 85lvl (3)->(4) (за тия са сещам)

така че споко, тепърва ша трошиш айтеми :D ма пък като издържи густото е голямо :)

Аз съм си за старото лого, мен си ме кефи и е арогантно(за който знае какво е де),така че сърп и чук рулират!

БТВ Днес с Флъфи им пукнахме китарите на клан фийлд :punk :pirate :woot :D

Току що пробвах тоя Флай Хак , не ви трябва , супер глупав е и не служи за нищо , освен да ви прецака играта :lol:

@Heller12a , да се мъча ли да правя ново лого на клана или ще седим на сегашното :confused

EDIT :

Ако някой иска да го пробва ви предупреждавам , че върху самия хак има KeyLogger , така че внимавайте като го пускате .

Препоръчвам Nod32 ;)

Току що пробвах тоя Флай Хак , не ви трябва , супер глупав е и не служи за нищо , освен да ви прецака играта :lol:

@Heller12a , да се мъча ли да правя ново лого на клана или ще седим на сегашното :confused

EDIT :

Ако някой иска да го пробва ви предупреждавам , че върху самия хак има KeyLogger , така че внимавайте като го пускате .

Препоръчвам Nod32 ;)

Flyhack-a ima mnogo dobra strana :) Ka4vash se na visoko vyv vyzduha i s edin lyk/arbalet si gi mlatish s pkhack-a , a te dori ne znaqt ot kyde im idva :))

Flyhack-a ima mnogo dobra strana :) Ka4vash se na visoko vyv vyzduha i s edin lyk/arbalet si gi mlatish s pkhack-a , a te dori ne znaqt ot kyde im idva :))

Еми по принцип и аз с тая идея го пуснах , ама нещо не успях да стигна до тоя момент с "летенето" , просто не ми прай нищо :angry1 .

Я сподели малко инфо какво точно тряа да направя за да "литна" , щот все пак съм DumpBlond :wacko:

Дори и името не моа да си напиша правилно :bgrin: (DumBBlond) :) :woot :sick :tongue

Нашето скъпо FUFME си отива

Знам , че на всички ще ни липсва , затова реших да направя един мемориал в нейна памер :wub: :wub:

Няма да ги поствам , щото незнам как да ги направя на Thumbnails :wir :wacko: :confused :blink:

Ето ви линк-чето , browse-вайте , или кажете как да ги направя на Thumbs , че е по-лесно , снимките си заслужават да ги видите :love

Еми по принцип и аз с тая идея го пуснах , ама нещо не успях да стигна до тоя момент с "летенето" , просто не ми прай нищо :angry1 .

Я сподели малко инфо какво точно тряа да направя за да "литна" , щот все пак съм DumpBlond :wacko:

Дори и името не моа да си напиша правилно :bgrin: (DumBBlond) :) :woot :sick :tongue

Нашето скъпо FUFME си отива :cry :cry :cry :cry :cry

Знам , че на всички ще ни липсва , затова реших да направя един мемориал в нейна памер :wub: :wub:

Няма да ги поствам , щото незнам как да ги направя на Thumbnails :wir :wacko: :confused :blink:

Ето ви линк-чето , browse-вайте , или кажете как да ги направя на Thumbs , че е по-лесно , снимките си заслужават да ги видите :love

E az ne kazvam 4e sym litnal :P Pokazvaha mi go , 4etoh instrykciite i efekta beshe samo da hodq vyv vyzdyha (ne mnogo visoko) i pod zemqta

E az ne kazvam 4e sym litnal :P Pokazvaha mi go , 4etoh instrykciite i efekta beshe samo da hodq vyv vyzdyha (ne mnogo visoko) i pod zemqta

Братле , и аз ги четох тия инструкции , и аз видях постнатите снимки в ония форум , ама не бачка ве човек.Т'ва ми е идеята , Не БаЧкА :rolleyes: :confused :angry1 :devil :laughing: :woot

kvo stava bre :) nqma li koi da pi6e v posta za igrata da e na 1 stranica 4e ne mi se tarsi :) pak i sega brat mi iztri rose bez da iska ama sled malko 6te q ka4a pak :) :) :)

айде вижте тва лого и кажете дали само аз знам кво е щото съм го правил :)

който почне да прави еукар куест2 ша му са наложи да бие тоя дръвник :D

post-266-1139271092_thumb.jpg

айде вижте тва лого и кажете дали само аз знам кво е щото съм го правил :)

Ами , ако успееш да го направиш така , че онова вътре да изглежда като лъв... ;)

как ли не го мъчих и не го суках, ма тва е най-доброто на което съм способен

Хубаво , а тоя светещия дръвник , какво се явява?Кинг ли е , кво е?

ggrrr подкарах играта .. направих си ацц и накрая ми пише, че несъществувал такъв юзер :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 Има ли някой отказал се с ацц, което ще го разпознае ... ? :cry

а за къде си си направил акаунт щото самия joypack подържа и други игри освен росе

сори ма съм си забравил joypack акаунта и не мога да влеза да ти дам шот кое точно е за росе

Тва май е лъв.Защо не оставите само българското знаме???

Клан Bulgaria са със него :)

Аххх сега изникна някво друго проблемче .. :cry :cry :cry зна4и ... след като съм си направил геройчето .. пускам уж да влезна ... НО след като тръгне да зарежда ... запецва ... и си седи само картинката и музичката но неще да зареди .. и се получава някакво ЕRRORchE и след като като се натисне Yes или No за пращане на грешката играта се изключва ... някой ако знае как да се оправи .. ще съм му благодарен :)

P.S. току-що забелязах 4е и др са имали подобния проблем .. ама съм глава и аз

• 2 weeks later...
zdr na vsi4ki imam lo6a novina ot http://www.gamerzplanet.net pi6e 4e twrose stava p2p ot 10.03.06 :cry :cry :cry :cry :cry nqkoi ako ima predlojeniq za nqkva dryga igra da kazva

До 10.03 яко роуз значи ;) После ще се мисли к'во ще се играе ;)

ми квото такова и без тва зе да става същатата простотия като iRose и да си кажа честно си мислех да я зарежа

blab кат са замисля може да почна "пътя на коприната", въпреки че не мой тип.

пробвах "мапъл стори" и "фърчи за кеф", ма те са точно детски :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...