Heller12a Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Хелер.По принцип твърдо предпочитам да съм с теб в клан.Само че вашите клановете които ти правиш имат много високи изисквания и много трудно мога да влезна в един твой клан например.Та затова са навих иначе ако мога да са джоинна ще дойда с удоволствие . П.П.тоя дето ша прай клан не е Soncero(или там нещо си) ами е Summon Master точно sonichero е - всички искаха аз да дам парите, па той да е клан мастер summonmaster просто зарибява другите то ша е един клан - 7-8 човека 30+ не могат да съберат 1М (не им достигат 300к), направо усещам как като станат ~50 ша решат да правят нови герои ... а поне 5 пъти ги питахме как искат да се казва клана... точно така стана - може и повече от 5 пъти да съм ги питал и никой нищо не каза и аз си направих клан къвто ми харесва (грешка, Tomahawx го направи ) ЕДИТ: Puk za clana koito ste napravili po4ti nikoi (ot grupata koqto ne sme v clana) neznaeshe 4e shte se pravi. то и аз не знаех 5 минути преди да го направя ЕДИТ2: EDIT3: Това го знаете нали?! хАХАЕХхиаехаие.. btw, ако искам да си направя магьосник кво да вдигам. до сега не съм вдигал нищо. бе тука по-рядко се омазва като пишеш на БГ но пак на моменти ти излиза всичко на един ред. намери ли Mairard Link to comment Share on other sites More sharing options...
hkalamov Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 точно sonichero е - всички искаха аз да дам парите, па той да е клан мастер summonmaster просто зарибява другите то ша е един клан - 7-8 човека 30+ не могат да съберат 1М (не им достигат 300к), направо усещам как като станат ~50 ша решат да правят нови герои точно така стана - може и повече от 5 пъти да съм ги питал и никой нищо не каза и аз си направих клан къвто ми харесва (грешка, Tomahawx го направи ) za tiq raboti az izobshto ne sum 4ul(sigorno sa vqrni),verno 4e nqmame pari ama nie igraem ot sedmica i polovina.e verno 4e po4nah s nov geroi no ne zashtotot nqmam pari,a zashtoto hawkera e mnogo slab v tozi survar. Puk za clana koito ste napravili po4ti nikoi (ot grupata koqto ne sme v clana) neznaeshe 4e shte se pravi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Ami te sa si vinovni...koito iska moje da vliza v klana na men mi e vse edno dali 3-4 n00b-a shte vlqzat ili ne...(ne viziram nikogo ot foruma) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hkalamov Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Хелер.По принцип твърдо предпочитам да съм с теб в клан.Само че вашите клановете които ти правиш имат много високи изисквания и много трудно мога да влезна в един твой клан например.Та затова са навих иначе ако мога да са джоинна ще дойда с удоволствие . П.П.тоя дето ша прай клан не е Soncero(или там нещо си) ами е Summon Master shtom nqmate nishto protiv nqkolko n00bs da vlqzat kakvi sa tiq VISOKI IZISKVANIQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 shtom nqmate nishto protiv nqkolko n00bs da vlqzat kakvi sa tiq VISOKI IZISKVANIQ emi nzn asd kvo ima predvid ama heller-a dosega ne si e pravil klan...imashe edin star klan kudeto beshe edno iziskvane da utrepesh clown bez mruvka ma klana ne beshe heller-a btw ti sega s nov geroj li si? Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 shtom nqmate nishto protiv nqkolko n00bs da vlqzat kakvi sa tiq VISOKI IZISKVANIQ Преди когато играехме РОСЕ изискването за клана ви беше 50+ лвл.А на клана в който бяхте допреди ден 55+лвл .Това имам предвид.Иначе ако може да дойда при вас Link to comment Share on other sites More sharing options...
hkalamov Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 btw ti sega s nov geroj li si? da s nov geroi sum (BloodRayne) soldier(sigorno shte bude champ) zasega 43 lvl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 za tiq raboti az izobshto ne sum 4ul(sigorno sa vqrni)... da s nov geroi sum (BloodRayne) че ти беше там като направих клана Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 че ти беше там като направих клана i reject-na kogato te pokanih ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hkalamov Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 otkazah zashtoto ve4e bqh dal 200k i misleh 4e shte ima samo 1 bg clan Link to comment Share on other sites More sharing options...
v_shadow Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 bla-bla-bla o6te nqkva pri4ina nqma li pak i za6to ne napravim o6te 2-3 pak moje i 5-6 bg klana ta nali 100-200 bg-ta igraqt da ima mqsto pak i koito dava parite toi pora4va muzikata P.P. izberete po dobriq klan aZruditeBG Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 pak i koito dava parite toi pora4va muzikata P.P. izberete po dobriq klan aZruditeBG вярно е това.Снощи хелера ме аддна в клана ама аз нали съм на маймуна и без да искам се махнах.Та после се наложи да си оговаряме среща с един пич той да ме аддне.Хелер мн тенкс ман Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Dave_ Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Проблем , проблем , проблем ... !!!!! Стигнах до 14-та страница и ми омръзна да чета , след като постовете са изцяло за гейм-плея. Иам проблем със самата игра още преди дори да съм я подкарал !! Четох , че играта се ъпдейт-ва , до никъв ъпдейт не стигам. Кликам върху иконата на десктопа , firewall-а ми го засича , давам на Unblock и ..... НИЩО , ама абсолютно нищо , играта просто се изключва. Никва идея неам кво да правя.Свалил съм всичко от директорията дето е в локала (освен филмчетата) и се надявам някой да земе да обясни !! П.П. MPABKATA_Z , брат , пускай го тоя скайп от време на време да му **а майката , почти никога не моа те намеря Online. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Ми като за начало земи прочети първия пост .Там където TED е писал за регистрацията има подробни описания Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Dave_ Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Ми като за начало земи прочети първия пост .Там където TED е писал за регистрацията има подробни описания Офф , а ве братле , прочетох го тоя първи пост , и втори , и трети и така до сумати страници напред , докато не почнаха постовете само за гейм-плея !!! Не ми е проблема в регистрацията , не съм чак толкова Mentaly retardet !! Тряа ми некво инфо закво неще дори да тръгне шиб**ото ЕХЕ ! Тъй-че плс не ме вземай за някое малко хлапе дет за най-малкото пита големите батковци , просто дайте няква идея как да подкарам ЕХЕ-то , ако поне го подкарам нататък мога да се управя сам. Айде 10х EDIT : MPABKATA_Z , не си ти тъпия , а пък въобще не си най-тъпия , ето ме мен Ама все пак имам малко напредък Видях в директорията на играта , че всеки път като стартирам ЕХЕ-то и се създава файл наречен "Errors.txt". Ето какво пише в това чудо : ---------------------------------------------------------------------- log: start. (2006/01/22, 23:14:01) from(e:/games/rose/online) version(1.7.11.124). lang(0) log: end. (2006/01/22, 23:14:02). ---------------------------------------------------------------------- Е някой ако знае как да го оправя т'ва ще е много добре П.П. Проверил съм вече из регистрите , не се хабете . Дори пробвах като изтрия рег-овете създадени от играта. Пробвайте нещо друго Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 Хамалин.От няколко дена не съм влизъл.Неска вечерта ако мога ще влеза,но просто имах много за учене Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 Е някой ако знае как да го оправя т'ва ще е много добре а пробва ли да сложиш това? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Dave_ Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 а пробва ли да сложиш това? Да , а ве аз успях да го пусна (Special Thanks to MPABKATA_Z for the help) , обаче се появи едно друго проблемче , не мога да говоря с НПЦ-та Ся ше пробвам да преинстална клиента и пача (пак ше чакам бая време) и дано стане. БТВ , ако някой е имал същия проблем и си го е оправил без да преинсталва нека да каже , че ме мързи да ги правя сички простотии на ново Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 Да , а ве аз успях да го пусна (Special Thanks to MPABKATA_Z for the help) , обаче се появи едно друго проблемче , не мога да говоря с НПЦ-та Ся ше пробвам да преинстална клиента и пача (пак ше чакам бая време) и дано стане. БТВ , ако някой е имал същия проблем и си го е оправил без да преинсталва нека да каже , че ме мързи да ги правя сички простотии на ново Един френд имаше същия проблем,но след 3 преинстала не се оправи.Погледни кой клиент си свалил.Щото то нали има 4 клиента.Свали стретия от горе-надолу.Само така мога да ти помогна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 Един френд имаше същия проблем,но след 3 преинстала не се оправи.Погледни кой клиент си свалил.Щото то нали има 4 клиента.Свали стретия от горе-надолу.Само така мога да ти помогна be klienta e edin i susht ma moje da se svali ot nqkolko mirror-a.Ako na nqkoi ot mirror-ite e razvalen moje , ma e edin i susht Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Dave_ Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 be klienta e edin i susht ma moje da se svali ot nqkolko mirror-a.Ako na nqkoi ot mirror-ite e razvalen moje , ma e edin i susht Стига се потете ве момковциии Добре , че MPABKATA_Z беше навит да помогне , че немаше се оправя до коледа без него Айде със здраве и мравка , ше те черпим. Играта е зарибенка (поне това , което съм видял аз ) Пробвайте я , ако се упрайте с инстала П.П. Ако имате проблеми , четете постоввете на TED и на MPABKATA_Z , т'ва е начина да го пуснете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 ето още няколко логота, избирайте щото петък-събота ша го сменям (казвайте в играта) nuke Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Dave_ Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 ето още няколко логота, избирайте щото петък-събота ша го сменям (казвайте в играта) По принцип аз също гласувам за нюк , обаче и аз като един горд българин имам една проста идея , можете да разгледате все пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 имате много по здрави от тея момчета отзад ЕДИТ: който е с английски интерфейс да знае че има нов пач съжалявам _Dave_ ма с тва лого ще изглеждаме като пунтьори Link to comment Share on other sites More sharing options...
v_shadow Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 moq vote e za ssskull Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.