Jump to content
BulForum.com

R.O.S.E. online

TED

Recommended Posts

• Replies 765
  • Created
  • Last Reply
ми то за кво ти е английски интерфейс като пак нищо няма да разбираш :P

(малии, па са напраих на интересен)

Офф.Големи логики фкарваш Хелер.Имам предвид,че обясннията са дадени много некадърно и нищо не разбирам от тях :laughing: .Айде сега дай обяснение за наказание хаха :laughing:

Офф.Големи логики фкарваш Хелер.Имам предвид,че обясннията са дадени много некадърно и нищо не разбирам от тях :laughing: .Айде сега дай обяснение за наказание хаха :laughing:

съкланника ми (ако мога така да се изразя) много добре го е обяснил.

слагаш интерфейсния пакет (пътя е даден) и стартираш бат файла, сменяш triggervfs.dll и добавяш пътя до сървъра в шорткъта на играта.

кво по-точно не разбра :confused

съкланника ми (ако мога така да се изразя) много добре го е обяснил.

слагаш интерфейсния пакет (пътя е даден) и стартираш бат файла, сменяш triggervfs.dll и добавяш пътя до сървъра в шорткъта на играта.

кво по-точно не разбра :confused

по-точно нишу не разбрах.Ся ша са мъча ма да видим.

Хора моля PLS HELP ME.Влизам да се регистрирам(от линка на Хелера)и там за Joey нещо си,за да може да си направя акаунт на героя.Да ама не.не става.Айде ако може някой да ми пише един PM та да ми направи акаунт и после да ми го каже.

как да направим интерфейса на английски тук

Heller12a, хайде да качиш файловете някъде(и да ни дадеш линк),за да не се мъчим с регистрации и т.н. глупости!!Обяснение как става ня,а да ти искаме :laughing: :lol: :tongue

Heller12a, хайде да качиш файловете някъде(и да ни дадеш линк),за да не се мъчим с регистрации и т.н. глупости!!Обяснение как става ня,а да ти искаме :laughing: :lol: :tongue

sled malko shte imate link za vssi4ki failove koito iskate

Heller mask of lie veche ne moga da ti dam ama moga da ti pomogna da si napravish pierrot nose :D

sled malko shte imate link za vssi4ki failove koito iskate

Heller mask of lie veche ne moga da ti dam ama moga da ti pomogna da si napravish pierrot nose :D

Ето ги, ама нещо не мога да ги атачна :punk :wacko: :sick

Аз след неимуверни усилия успях да са регистрирам и играя.Героя ми се казва HanSolo с перспектива за Swordman( ;) ).Вие направихте ли някакъв гилд?

da vi pitam ima li nqkvi bezplatni survari o6te v Rose :confused

23 страница пост на Хелера :) .Иначе играта ме изненадва приятно.По мои наблюдения се качва по лесно левел,а и парте вече не се събират толкова трудно(като бях 5 левел имах 10к :laughing: ).Иначе Tomahowk има ли някъква вероятност аз и още двама човека да се джоиннем в клана ви?

кланът е смесен - българи, руснак, няколко финландеца, още холандци, американци и още някви има :blink: . В МОМЕНТА average level за клана е lvl55 и е пълен

кланът е смесен - българи, руснак, няколко финландеца, още холандци, американци и още някви има :blink: . В МОМЕНТА average level за клана е lvl55 и е пълен

Благодаря ти за отговора.Когато наближа 50lvl ще пиша пак.Иначе има ли някой някъква представа каква може да бъде причината да не ти излиза диалога с NPC-тата :confused (става въпрос за един приятел)

Абе хора.Някой може ли да ми каже за какво по-точно служат тези Wish Fuel :confused :huh:

намираш judy в znat и тя те транспортира до планетата на деди колидъ, там го разменяш за фоерверки. за 5 шишета ликьор от пияни мечки можеш да си купиш разчет (мерач и пълнач) пингвини с топ :blink:

Мда.Зех си фоерверки и два пингвина ама за какво служат? :confused

biqt se s teb

Мда.Зех си фоерверки и два пингвина ама за какво служат? :confused

ми промерно кат фанеш левел можеш да го отпразнуваш със заря :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...