Heller12a Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 Tomahawx дай и на мен една Mask Of Lie Link to comment Share on other sites More sharing options...
hkalamov Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 vuprosut moje da e glupav (ili da go ima ve4e) no shte popitam moje li nqkoi da napravi BG survar na ROSE,za da igraem si4ki v edin survar i da ne go smenqme prez nqkolko meseca?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted January 11, 2006 Share Posted January 11, 2006 Хора!Айде някой да преведе как се прави интерфейса на английски че нищо не разбрирам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted January 11, 2006 Share Posted January 11, 2006 ми то за кво ти е английски интерфейс като пак нищо няма да разбираш (малии, па са напраих на интересен) Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted January 11, 2006 Share Posted January 11, 2006 ми то за кво ти е английски интерфейс като пак нищо няма да разбираш (малии, па са напраих на интересен) Офф.Големи логики фкарваш Хелер.Имам предвид,че обясннията са дадени много некадърно и нищо не разбирам от тях .Айде сега дай обяснение за наказание хаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted January 11, 2006 Share Posted January 11, 2006 Офф.Големи логики фкарваш Хелер.Имам предвид,че обясннията са дадени много некадърно и нищо не разбирам от тях .Айде сега дай обяснение за наказание хаха съкланника ми (ако мога така да се изразя) много добре го е обяснил. слагаш интерфейсния пакет (пътя е даден) и стартираш бат файла, сменяш triggervfs.dll и добавяш пътя до сървъра в шорткъта на играта. кво по-точно не разбра Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted January 11, 2006 Share Posted January 11, 2006 съкланника ми (ако мога така да се изразя) много добре го е обяснил.слагаш интерфейсния пакет (пътя е даден) и стартираш бат файла, сменяш triggervfs.dll и добавяш пътя до сървъра в шорткъта на играта. кво по-точно не разбра по-точно нишу не разбрах.Ся ша са мъча ма да видим. Хора моля PLS HELP ME.Влизам да се регистрирам(от линка на Хелера)и там за Joey нещо си,за да може да си направя акаунт на героя.Да ама не.не става.Айде ако може някой да ми пише един PM та да ми направи акаунт и после да ми го каже. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plopi Posted January 11, 2006 Share Posted January 11, 2006 как да направим интерфейса на английски тук Heller12a, хайде да качиш файловете някъде(и да ни дадеш линк),за да не се мъчим с регистрации и т.н. глупости!!Обяснение как става ня,а да ти искаме Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted January 11, 2006 Share Posted January 11, 2006 Heller12a, хайде да качиш файловете някъде(и да ни дадеш линк),за да не се мъчим с регистрации и т.н. глупости!!Обяснение как става ня,а да ти искаме sled malko shte imate link za vssi4ki failove koito iskate Heller mask of lie veche ne moga da ti dam ama moga da ti pomogna da si napravish pierrot nose Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plopi Posted January 11, 2006 Share Posted January 11, 2006 sled malko shte imate link za vssi4ki failove koito iskate Heller mask of lie veche ne moga da ti dam ama moga da ti pomogna da si napravish pierrot nose Ето ги, ама нещо не мога да ги атачна Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted January 12, 2006 Share Posted January 12, 2006 Аз след неимуверни усилия успях да са регистрирам и играя.Героя ми се казва HanSolo с перспектива за Swordman( ).Вие направихте ли някакъв гилд? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted January 12, 2006 Share Posted January 12, 2006 nqma smisyl da prawim veche sme vuv edin v koito hi4 ne e zle Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigico Posted January 12, 2006 Share Posted January 12, 2006 da vi pitam ima li nqkvi bezplatni survari o6te v Rose Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted January 12, 2006 Share Posted January 12, 2006 da vi pitam ima li nqkvi bezplatni survari o6te v Rose 23 страница пост на Хелера .Иначе играта ме изненадва приятно.По мои наблюдения се качва по лесно левел,а и парте вече не се събират толкова трудно(като бях 5 левел имах 10к ).Иначе Tomahowk има ли някъква вероятност аз и още двама човека да се джоиннем в клана ви? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted January 12, 2006 Share Posted January 12, 2006 кланът е смесен - българи, руснак, няколко финландеца, още холандци, американци и още някви има . В МОМЕНТА average level за клана е lvl55 и е пълен Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted January 12, 2006 Share Posted January 12, 2006 кланът е смесен - българи, руснак, няколко финландеца, още холандци, американци и още някви има . В МОМЕНТА average level за клана е lvl55 и е пълен Благодаря ти за отговора.Когато наближа 50lvl ще пиша пак.Иначе има ли някой някъква представа каква може да бъде причината да не ти излиза диалога с NPC-тата (става въпрос за един приятел) Link to comment Share on other sites More sharing options...
v_shadow Posted January 12, 2006 Share Posted January 12, 2006 do koga 6te e bezplatna tazi igra Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted January 12, 2006 Share Posted January 12, 2006 Абе хора.Някой може ли да ми каже за какво по-точно служат тези Wish Fuel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 Абе хора.Някой може ли да ми каже за какво по-точно служат тези Wish Fuel намираш judy в znat и тя те транспортира до планетата на деди колидъ, там го разменяш за фоерверки. за 5 шишета ликьор от пияни мечки можеш да си купиш разчет (мерач и пълнач) пингвини с топ Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 Мда.Зех си фоерверки и два пингвина ама за какво служат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 Мда.Зех си фоерверки и два пингвина ама за какво служат? biqt se s teb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 Мда.Зех си фоерверки и два пингвина ама за какво служат? ми промерно кат фанеш левел можеш да го отпразнуваш със заря Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 ми промерно кат фанеш левел можеш да го отпразнуваш със заря Аха мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted January 14, 2006 Share Posted January 14, 2006 Абе хора, какво представляват тия феи и как се взимат? Аз съм Shynook 26 lvl Hawker Link to comment Share on other sites More sharing options...
v_shadow Posted January 14, 2006 Share Posted January 14, 2006 някой ще ми помогне ли да си направя играта на английски ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.