Jump to content
BulForum.com

R.O.S.E. online

TED

Recommended Posts

Това до кога ще остане free???? Не ми се вярва както пише да е завинаги така.....

ми нищо чудно си остане свободен - поне според мен на тоя сървър тестват нещата преди да ги пуснат в naRose и eRose. още с влизането ще видиш разни тайванци с неописуемо високи левели, а оръжия и брони за под 75 левел е наистина трудно да се намери.

str atc pow

dex def

int m-def

con hit

cha cri

sen dod

a-spd

m-spd

• Replies 765
  • Created
  • Last Reply

ми аз поне изпълних стъпките една по една и единствения проблем който съм имал е че по някога играта крашва (рядко, но все пак го прави).

пробвай да преинсталираш

П.П.:изрично е споменато че не трябва да имаш друга версия на Росе защото се омазва

purvo patcha li da instaliram ili klienta??i da gi ostavq da se instalirat vuv papkite koite te si pravqt ili da gi instaliram vuv razli4ni??

nqmam drugi versii na ROSE

клиента го остави по дефолт. играта където искаш. след като инсталираш и двете няма абсолютно никакво значение кое стартираш - и в двата случая става едно и също:

куестовете можеш да ги гледаш от naRose

в това филмче можете да видите как изглежда ROSE сега, а на края му се виждат нововъведенията

да добавя едно филмче което се надявам че ще го има около една седмица

Т`ва е старо..аз имах едно rose online evolution , което показваше новите неща в играта - 3rd job items , battle carts , сватби , ама като си преинсталирах уиндоус-а изчезна

Veche santa suit ne mojesh da si vzemesh zashtot eventa svurshi.Sega subirai wish fuel za da mojesh da si vzemesh crackeri i nqkvi drugi gluposti na 10 qnuari

a ot kade shte se zimat tiq crackeri na 10 qnuari??

oshte nikoi ne znae.. btw heller kak vsi4ki tiq hilqdi prokleti kitaici ne vi IZKORMIHA v klan fielda?

Абе хора айде кажете точно от каде да си сваля играта и от каде да са регистрирам,че вече има толкова много линкове че :wacko:

Абе хора айде кажете точно от каде да си сваля играта и от каде да са регистрирам,че вече има толкова много линкове че :wacko:

kazano e v temata potyrsi malko...

sega i moq shte opravq i bez tova postoqnno me disconnect-va...

edit™ heller mersi za interfeisa btw foruma na auRose raboti pak :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...