Jump to content
BulForum.com

R.O.S.E. online

TED

Recommended Posts

Dear ROSE NA Users,

As a reminder, our closed beta period will be ending on Oct 2. There will be a downtime between closed and open beta for adjustments to our servers and website.

We will accept signups to participate in open beta from Sept 30 – Oct 6 exclusively through Fileplanet. To sign up during the first week of open beta, simply visit the ROSE section of the Fileplanet website. You must register for a FREE Gamespy ID (if you have not already registered for one).

Open beta will begin on Oct 7. And starting on Oct 7 we will continue to accept beta testers directly through the ROSE NA website.

IMPORTANT NOTE TO ALL CURRENT CLOSED BETA TESTERS:

If you have a closed beta account, you do not need to sign up for an open beta account. All closed beta accounts will be carried over to open beta. We have no intention of resetting or wiping any character or item data during this transition.

Thank you.

ROSE NA GM Team

Gravity Interactive LLC

като се изключи липсата на куестове играта е работи безупречно. хареса ми това че е направена да е доста по трудна от преди, като лошите са с много висок критикал рейт. няма милионери :D

май няма грунтери :(

• Replies 765
  • Created
  • Last Reply

Има и грюнтери и милионери......, то аз на 43lvl вече имам 200К+ без да съм търгувал. Не знам само защо и днес 03.10 се влиза, нали казаха че от 2 до 7 няма да работи :confused

@Heller12a

Пазя ти различни готини хавкерски неща, но всички са за lvl30+ и даже 40+. Като го достигнеш ми кажи за да ти ги дам, ще спестиш 50-70К.

а някой да има сини работи за музе :) Иначе аз съм 24 лвл и не ми остава много време за игра , защото се връщам в осем от даскало , а пък в Събота и Неделя съм на курсове....

Иначе ingame-> Buffye :)

Е вече спря, сега остава само да изчакаме до 07.10 за да видим дали ще има промяна в играта.

Героят ми се казва teddy12

The servers are still intended to be opened on October 7th, 2005 at 10:00AM PT (Pacific Time) without the Luna update so that you may be able to enjoy playing ROSE NA Online while we work to resolve the bugs.

ще се видим в 20:00 :D

now available on dot tw :)

Хора утре ша дръпна играта и ша зема да цъкам,но искам да ви питам мога ли да разчитам на вас като дигна левел да цъкнем партита и евентуално да дадете някой айтем ;) .Аз се чудя къф герой да правя ся.Бях направил един Дилър преди,имах и Soldier ама нз,още се колебя,защото искам да имам достатъчно пари и героя ми да е силен.А иначе може ли да ми кажете как събирате толкова пари :) .

П.П.Смятам да кръстя героя ми Simpson :D

• 1 month later...

Сървър ще има.В момента се прави и когато е готов ще постна тук

auRose

Работи се още по сървъра ;)

Edit™

В gamerzplanet имаше инфо , но ставаше въпрос за сървъра на така наречения (хакер) deebee

• 3 weeks later...
Къде си се регнал като още няма сървар

Ами не е само AuRose...Има си twRose и eRose

Hamalina is now avaliable on tw :D

И кой левъл си бе Хамалин?

А и отваря ли ти форума на auRose , че на мене нещо неще.

Дай повече инфо как да се логна и аз, че ми се играе.

click 10x to Tomahawx

refining работи вече, макар и да става по по-различен начин от iRose

също могат да се дупчат предмети и да им се слагат камъни :D

като добавка може да се слага задна седалка на карта или оръжия :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...