Jump to content
BulForum.com

R.O.S.E. online

TED

Recommended Posts

Ми незнам кво става ама знам друго-не мога да ползвам skill-ове.Сигурно има бая хакери щом хората слагат socket ring по милионче и им се купува......

• Replies 765
  • Created
  • Last Reply

уфф и аз нз ко стаа

имам медитация 3 лвл

и тва ми е единствания скил а имам около 67 който не мога да ползвам

??? :wtf: :huh:

мноо изпътя играта

Але хора, ай да ми поясните нещо, моля ви се!

КВИ СА ТИЯ ЦЕНИ :excl: :confused :blink:

Fainry Wings - 1 000 000

Rake Hand(съвсем обикновен) - 9 500 000

Saint Bardiche - 61 000 000 !!!!

Не бях играл от 1 месец някаде и оня ден пускам и всяка сергия с подобни цени :wacko: :angry1

Але хора, ай да ми поясните нещо, моля ви се!

КВИ СА ТИЯ ЦЕНИ :excl:  :confused  :blink:

Fainry Wings - 1 000 000

Rake Hand(съвсем обикновен) - 9 500 000

Saint Bardiche - 61 000 000 !!!!

Не бях играл от 1 месец някаде и оня ден пускам и всяка сергия с подобни цени :wacko:  :angry1

Vital Jam +5 - 100k .....cenite sa otvrat :sick

Имам един герой (Dealer) та на него имам едни крила.Който иска да ги зима аз вече не я играя тая игра ама моля ви се земете само крилата все пак.Героя е

ivanefen с парола ivan.Айде радвайте.САМО че крилата дават май 11 doje :D

поиграх 30мин - верно яко sux: един купуваше пера за 15к и от майн куеста не мога да си взема дрехите за 31лвл па са охарчих за маска :(

• 1 month later...
Някой играе ли е още тая игрица .... бъгове-4удесии ала-бала ? да знам дали да е свалям или не ?

много искрено - не играй такива игри - не-платени

ROSE има Корейски сървъв, Японски сървър, Малайзийски сървър...

е - за да се води International - има и интернационален сървър - open beta - истината - НАПЪЛНО ЗАЕБАН И ИЗОСТАВЕН СЪРВЪР

имам 80 ниво магьосник, който дадох на приятел от София да го прави квото иска... след безсмислен ресет единственото яко удоволствеи ми беше да хакна играта и да дублирам предмети...

жалко - игра с много силен потенциал да бъде най-добрата (да погледнат WoW и да вземат няколко витални идеики само поне) поради силно комерсиални причини се ПРЕЕБА отсякъде ...

стотици часове игра се превърнаха в скръб

съвсем скоро трябва да бъде отворен европейски сървър платен (щеше ми се едва на него да бях се докоснал до играта) но така или иначе играта си има нужда от бачкане по нея

http://www.roseeurope.com/

изчакай Пулсар или там някой като излезе да я вкарат + начин за месечното плащане = и тогава я играй

аз лично MMORPG пиратско, бета и т.н. не-платено няма да се пусна да играя сериозно вече !!!

• 2 weeks later...

Не бях играл бая време и като влезнах само изненади.... Голяма инфлация (аз се възползвах и с напълно легални спекулации вече имам над 50 000 000 на лвл 38), хубаво че НПСтата продават на старите цени и вече яденето не е кът. Появили са се и килъри дето убиват други играчи, не ти взима ХР но те връща на спаун поинт-а. Направих шот и на един друг бъг, някой хакер се ебава :)

• 2 weeks later...

и аз съм от тия дето килл-ват ама сега няма как да ви дам скрийншоти щот не съм member++ :D

Край!!!!

Няма безплатен обяд..... за пореден път го доказаха от Gravity.

Сървърите на ROSE online са спрени от 1-ви септември и играта ще може да се играе само срещу заплащане.... Надявам се скоро да изникнат free сървъри и ако някой от тях се задържи по-дълго ще играя на него.

Край!!!!

Няма безплатен обяд..... за пореден път го доказаха от Gravity.

Сървърите на ROSE online са спрени от 1-ви септември и играта ще може да се играе само срещу заплащане.... Надявам се скоро да изникнат free сървъри и ако някой от тях се задържи по-дълго ще играя на него.

освен да питаме headoff-a или noobwars , ама едва ли ще стане.. :(

• 2 weeks later...
NaRose FREE signup tutorial =D

Тук е описано как може отново да се играе ROSE online for free :D

ама пак е временно......

Ти играеш ли?

Аз четох статията в gamerzplanet , ама не схванах какво по-точно трябва да направя...ако играеш може ли да ми обясниш как се оправи :love

Играя - lvl28 soldier.

Не виждам какво не ти е ясно, то всичко си е описано, кликни тук, регистрирай се там и т.н. ??? Питай нещо конкретно.

Играя - lvl28 soldier.

Не виждам какво не ти е ясно, то всичко си е описано, кликни тук, регистрирай се там и т.н. ??? Питай нещо конкретно.

Значи не схванах това за номера който ще ти даде след регистрацията...Като се регистрирам въобще не ми излиза такава страница(не съм сигурен дали е валидна регистрацията , защото ме праща от начало)Ще пробвам пак,но ми излизат някакви работи за плащане с кредитна карта и от там нататък не мога...другият вариант е да ъплоуднеш някъде клиента и само да пробвам за регистрацията.Иначе промени в играта има ли?Soldier-a ти сигурно champion ще става(ако можеш дай някое скрийншотче), и докога ще може да се играе по този начин?

EDIT: блааа регнах се и сега ми остава само да я сваля ама дърпането sux...

Download-a наистина е бавен, ама за една нощ идва.... ако има желаещи ще я кача някъде. Иначе за трети път ще се опитам да си направя champ и не знам дали ще стане, зависи колко време играта ще е free. Промени има и на мен не ми харесват, но като влезеш ще ги видиш и ти. Куестовете са малко различни, скиловете също и май item-ите не могат да се ъпгрейдват и още дребни неща.

10x TED, но като се зачетох май ще е по-добре да почакаме малко

As a reminder, our closed beta period will be ending on Oct 2

Open beta will begin on Oct 7. And starting on Oct 7 we will continue to accept beta testers directly through the ROSE NA website

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...