anarxiq_99 Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 Хора!!!Някой да има Iron Threath или Bird Feather .Трябват ми много спешно.Ако на някой му трябват Feary Wings да си каже ника да се срещнем и да му направя.Мога да ви направя Leather Bag,Jely Bean doll,щитове,книга за муза,стаф за муза,Long Bol афе общо взето ако на някой му трябва нещо да си казва ника и ша ви го направя поне с 2-3к(зависи от итема)по евтино от NPC-тата.Ай пишете. П.П.Ако някой иска да праим парти да пише Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 Ако направиш Feary Wings с 18 dodge до 60к мога да ти ги взема Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 Ако направиш Feary Wings с 18 dodge до 60к мога да ти ги взема <{POST_SNAPBACK}> пиши ма и мен. при добър стат естествено цената подлежи на коментар ЕДИТ: ако има желаещи за клан да ме намерят в играта да се разберем кой колко е зулил ник - Magesnika Link to comment Share on other sites More sharing options...
anarxiq_99 Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 пиши ма и мен. при добър стат естествено цената подлежи на коментар ЕДИТ: ако има желаещи за клан да ме намерят в играта да се разберем кой колко е зулил ник - Magesnika <{POST_SNAPBACK}> Ми аз сам навит за клан ама кат ми каза цитирам:dyhai sypata be kawal напрао .Ай да праим клан де.Ама приеми предложението в friends и да се разберем(ти кой левел си )по колко пари и така нататака.Крила мога да спретна едни.Който иска да ми пише в играта.Ника ми е kimionaBG. П.П.На кой кфот му трябва да ми пише направо в играта(е естествено не изпалнявам порачки от типа:ай да ми спретнеш един castle gear ).Мога да ви направя итеми на много по достапни цени от NPC-тата така че пишете. P.P.UncivilizeD ми де да ги знам с колко Doge ша излезнат.Ако са ораса за най-скъпия Cloth може да станат и със статс.Ай пишете народееее че имам нужда от кинтиии. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 ЕДИТ: ако има желаещи за клан да ме намерят в играта да се разберем кой колко е зулил ник - Magesnika <{POST_SNAPBACK}> Ам и аз съм навит само казвай кога и колко <EDIT> bamboocha </EDIT> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 P.P.UncivilizeD ми де да ги знам с колко Doge ша излезнат.Ако са ораса за най-скъпия Cloth може да станат и със статс.Ай пишете народееее че имам нужда от кинтиии. <{POST_SNAPBACK}> Кво си дигал? Ако имаш хубав sense може да станат. Колко беше най-скъпия cloth? Ако не се бъркам е от порядъка на 200-300з... Колко парчета ти трябват? ПП: Аз може да са позабавя с парите щот за ся имам само 25к и ако станат хубави не знам колко ш мога да ти дам... Най-рано по-други-ден ш имам към 50-60к(класна имам и после 2 контролни ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
anarxiq_99 Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 Кво си дигал? Ако имаш хубав sense може да станат. Колко беше най-скъпия cloth? Ако не се бъркам е от порядъка на 200-300з... Колко парчета ти трябват? ПП: Аз може да са позабавя с парите щот за ся имам само 25к и ако станат хубави не знам колко ш мога да ти дам... Най-рано по-други-ден ш имам към 50-60к(класна имам и после 2 контролни ) <{POST_SNAPBACK}> Ми чесно да ти кажа до сега наблягах повече на Con щот иначе още щях да са бия с Bubble Gun пък и то мисля че има една магия която дига Sens.Пък и то не зависи от Sens-а какви ще са крилата.От Sens-а зависи дали ще станат,а от cloth-a зависи с колко doge ще са,с къф статс и т.н.От cloth-a ми трябват 25 парчета . П.П.Ми не са притеснявай.И мен ся ша ма изпитва по математика(и кат си помисля че от тфа изпитване зависи как ша си прекарам лятото напрао )така,че и аз не играя много ся.Кажи си ника да се разберем в играта най-добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anarxiq_99 Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 Айде!!!Крилата станаха.12 doge+2 deffence+2 attack Speed.Който има желание да казва . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 Aм само да знаеш: обратното е-con за шанс, а sense за качество... На мене ми трябват главно за dodge, така че 12 не ма устройва, имам си костенурска черупка(куруба) с 14 . Остай ма мене. Размислих ся и ш сабирам за обица 13 dodge(70к) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 С хаукера не ми се занимава и ся ще права дийлър щот анархията ме светна по колко много пари се искарват с правенето на тея итемии тем подобни Link to comment Share on other sites More sharing options...
anarxiq_99 Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 Обявата отпада.Продадох крилата.Ся имам едни 9doge без статс.Ако на някой му трябват крила да пише. П.П.Крилата ги продавам за 33к Едит:И тая оферта отада.Ако на някой му трябват крила да пише.Изпалнявам специални поръчки.Мога да ви направя и BackShield за 32 левел.Ай ако на някой му трябва нещо да пише. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 Хора, по принцип колко е максималния dodge, който сте виждали на предмет? И са чуда ся... Купих си едни обуща за 15 лвл със 20 dodge нито веднъж рефайн-нати и не знам дали да си ги пазя и като стана голям лвл да ги ъпгрейдна... Изтрих си hawker-a и с парите и повечето негови предмети ся си оборудвам dex muse... CripleX се казва. От днес я почнах и съм само 13 лвл. Вие колко сте големи вече? Предполагам 30-така го минава Heller12a . Щом и LA Wings иска... едра хава ще да е . anarxiq_99, и ти май 30-така... Казвайте/пишете Link to comment Share on other sites More sharing options...
anarxiq_99 Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 Хора, по принцип колко е максималния dodge, който сте виждали на предмет? И са чуда ся... Купих си едни обуща за 15 лвл със 20 dodge нито веднъж рефайн-нати и не знам дали да си ги пазя и като стана голям лвл да ги ъпгрейдна... Изтрих си hawker-a и с парите и повечето негови предмети ся си оборудвам dex muse... CripleX се казва. От днес я почнах и съм само 13 лвл. Вие колко сте големи вече? Предполагам 30-така го минава Heller12a . Щом и LA Wings иска... едра хава ще да е . anarxiq_99, и ти май 30-така... Казвайте/пишете <{POST_SNAPBACK}> Ми и аз натам варвя .Ся влизам и почвам да правя други крила.Кат станат ако са с 18 doge пиша тука ако не пак ша пиша .UncivilizeD кат станеш по голям левел може да праим парти ако искаш.Кат влезеш ма сложи вав friends.Ника няма да ти го казвам щот вече го подесетих Единт:Крилата станаха с 11doge.Ако някой е заинтересован да пише.Цената е 40к(ама може и да падна малко ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 Хора, по принцип колко е максималния dodge, който сте виждали на предмет? И са чуда ся... Купих си едни обуща за 15 лвл със 20 dodge нито веднъж рефайн-нати и не знам дали да си ги пазя и като стана голям лвл да ги ъпгрейдна... Изтрих си hawker-a и с парите и повечето негови предмети ся си оборудвам dex muse... CripleX се казва. От днес я почнах и съм само 13 лвл. Вие колко Бте големи вече? Предполагам 30-така го минава Heller12a . Щом и LA Wings иска... едра хава ще да е . anarxiq_99, и ти май 30-така... Казвайте/пишете <{POST_SNAPBACK}> Обувчиците са си добри, най-доброто което съм имал за Hawker-а преди ресета бяха обувки с дод25 (не рефайнвани) за 60 лвл. от 4 дена съм все 40 лвл, така че чакам да ме настигнете и да ги мелим (днес и утре сигур ша дигна де). относно рефайнинга на предмети - поне според мен няма смисъл от такъв ако сте под лвл50. ако ви е добре развит героя на 43 лвл би трябвало да можете да идете в В1 където се се вдига много бързо до около 50-ти лвл (също така се нагрухвате и с refining materials ) и защо по дяволите си триете hawker-ите??? един добре развит hawker->rider пропуска само в около 10% от случаите и го уцелват в едва 15% от случаите (тва е изпитано когато противника е жълт и не използва някакъв вид специална атака). освен това всичките скилове са насочени към отслабване на противника (и на двата вида hawker). ето и едно късичко менюалче за hawker->rider на български: 1. вземане на професия - ресетвате се и слагате всичко на dex 2. оръжия - ако ползвате мечове ще е хубаво да вдигате и str (52%dex/48%str е отношението на атаката на на този тип оръжия), аз лично препоръчвам съотношени 2:1 dex:str; ако ползвате катари (63%dex/37%str) препоръчвам съотношение 3:1 3. дрехи - инересуват ви такива с максимален dodge - колкото повече, толкова повече 4. стат - str - в зависимост от dex и оръжието което се използва; dex - колкото може повече; con - вдигнете го бавно тъжно и продължително до 30 и го зарежете така; sen - поне на нивото на str, както писах по-горе hawker-а почти не пропуска, а sen вдига cri стата, като според менюалите които съм чел cri/2=%-на вероятност за критикал в което аз не съм много убеден защото при 91cri ми се е случвало да направя 3 поредни критикала (не в единичен случай) 5. скилове - пасивните (без bow mastery) - max; hawker spirit - първия активен скил който трябва да развиете (оставете го на lvl3 докъто не развиете до край всички останали активни); double attack - изпълнява се по-бързо от power attack макар че преди лвл70 прави по-малко поражения (не развивайте изобщо power attack); screw attack - има приличен шанс за успех в отслабването на дефенса на противника (в случай на успех ще го разфасовате за норматив); spirit heart - аткува от растояние и забавя атаката на протиника (горе-долу отношението на разменените удари става 3:1 в полза на нащо момче ); препоръчвам ви да не развивате други скилове особенно rapid run и толкова примамливия spiral kick (може имената на скиловете да не съвпадат поради въведените корекций в наименованията след ресета) аз съм full int muse->mage и правя много сериозни поражения на противниците, но като се докопат до мен мра кат пиле, така че ако има някой за танк ша ги мачкаме здраво (имам лвл4 cure - 490HP) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 Аз по принцип действам кат танк (Solider/Champ) ама ся съм още 30 лвл ама смятам да дръпна тия дни... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 Мен аукерчето ми стана 29 лвл и викам да събираме за клан.А и Heller аз кат казах че ще правя дилър не съм трил хаукера а изтрих дилърката щот не ме кефи Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAKEPA_2004 Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 Аз сега се запалих по тая игра като ви видях как е хвалите.Само че имам проблем->Е*** МАА МУ НЯМА ЛИ НАЙ-ПОСЛЕ ДА СЕ ПАЧНЕ!?! Няма ли някакъв начин да изтегля пачовете от някъде,та да не се налага да стоя нащрек и през 0,00000001 секунда да му ресвам аутопача? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 Аз сега се запалих по тая игра като ви видях как е хвалите.Само че имам проблем->Е*** МАА МУ НЯМА ЛИ НАЙ-ПОСЛЕ ДА СЕ ПАЧНЕ!?! Няма ли някакъв начин да изтегля пачовете от някъде,та да не се налага да стоя нащрек и през 0,00000001 секунда да му ресвам аутопача? <{POST_SNAPBACK}> Ми майче Heller12a беше шернал в ДЦ++ пачовете ама аз си ги пачвам по нормалния начин, в началото крашва повече после ша се оправи Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAKEPA_2004 Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 Ми майче Heller12a беше шернал в ДЦ++ пачовете ама аз си ги пачвам по нормалния начин, в началото крашва повече после ша се оправи <{POST_SNAPBACK}> Еми ще се опитам да издържа до 60-тия там процент или когато се оправя... ЕДИТ:Пачнах се,ама ся ми изкарва разни Server Exceeded.Какво да правя?Имам акаунт,имам играта,пачне се докраи :confused :confused :confused :confused :confused :confused Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 XAKEPA казвай ник,левел,професия общо взето как се рзвиваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAKEPA_2004 Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 XAKEPA казвай ник,левел,професия общо взето как се рзвиваш <{POST_SNAPBACK}> Ъхъм,ако успея да е подкарам...Като е пусна пиша ID & Pass и ми дава сървър1(Препълнен)--->Server1(Exceeded) сървър2(Препълнен)--->Server2(Exceeded) сървър3(Препълнен)--->Server3(Exceeded) Като кликна на които и да е: Сървърът е препълнен--->Server exceeded. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Ъхъм,ако успея да е подкарам...Като е пусна пиша ID & Pass и ми давасървър1(Препълнен)--->Server1(Exceeded) сървър2(Препълнен)--->Server2(Exceeded) сървър3(Препълнен)--->Server3(Exceeded) Като кликна на които и да е: Сървърът е препълнен--->Server exceeded. <{POST_SNAPBACK}> то винаги е така Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Ъхъм,ако успея да е подкарам...Като е пусна пиша ID & Pass и ми давасървър1(Препълнен)--->Server1(Exceeded) сървър2(Препълнен)--->Server2(Exceeded) сървър3(Препълнен)--->Server3(Exceeded) Като кликна на които и да е: Сървърът е препълнен--->Server exceeded. <{POST_SNAPBACK}> Като понахалстваш малко ще те пусне Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Не знам колко мога да пиша упутвания за ROSE ама ш са пробвам ТА... Това което следва е упътване за battle(dex) cleric(muse) Доста често вече зех да виждам такива герои и по тоя повод ако някой не е разбрал още... battle cleric-a е вид muse със развитие на hawker. Демек както hawker-а разчита на dex главно и използва катари и лъкове, така и тоя вид муза се развива: Battle Cleric Катар развитие: strenght- средно ниво, аз го държа 1/2 dex понеже е 45% dmg на катарите dextirity- главния стат, който трябва да вдигате понеже качва 45% dmg на катарите и качва dodge(бързината на ходене също) intelligence- качва(както знаете) МР, magic res и най-важното за нас - на около 30 int дава бонус 1 към някоя от магиите(power suport=30 ap, int=30 => power suport=31 ap; int=60 => power suport=32 ap) Вие преценете колко го искате (аз: 1/2 dex) concentration- тъйкато чак към 25-30 lvl ще имате hit suport, Ви препоръчвам да го качите на 30 и да търсите оръжия с добър hit rate, за да можете да ги олучвате charm- в по-горен мой пост съм писал за значението на този стат. Колкото искате го качете(аз: въобще) sense- качвайте умерено, тъйкато на 70 левъл като станете cleric ще можете да качите sharpen suport(critical suport). Също дава 10% dmg Предимства и недостатъци: Доста по-бързи от лъковете, но с по-малко dmg, катарите изискват повече dodge, тъйкато се биеш на "фронтовата линия". При качени на 70 lvl buffs за atack speed, dodge и critical, катар-музата става машина за нанасяне на mass critical-и за отрицателно време Лък развитие: Единствената разлика в статусите е в развитието на strenght и dextirity: strenght- въобще: 5-те % принос към dmg-а е мизерство и излишък intelligence- колкото може-повече: dodge и 85% dmg принос покрива и липсата на strenght Предимства и недостатъци: По-бавни от катарите, но за сметка на това-доста добър dmg. На 70 lvl с по-горе споменатите магии става по-бавно от катар-развитието, но пак бива(ло). Излиза обаче доста по-скъпо със стрелите(не си и мислете да си взимате "хубави" стрели - НЕ ОПРАВДАВАТ ЦЕНАТА) Вярно, че е като картечница ама на мен не ми се нрави да си плащам освен за поправка, и за всеки удар. Някои казват, че така излиза по-евтино защото не те удрят толкова, колкото с катари и плащаш за по-малко OJ(mp), тъйкато не се heal-ваш толкова често. Дали е точно така, не съм сравнявал цени и не мога да потвърдя Магии: И за двата вида развитие се използват еднакви магии(няма да коментирам всяка магия поотделно, защото ме мързи , а и Вие сте способни да видите какво представляват във самата игра): Power suport(колкото се може по-бързо я качете), Hit suport(веднага след Power suport почвайте да събирате sp тази магия), Bless, Bless mind, Battle suport, Fire ring(когато сте с лък е малко бавно да се cast-не и след това да се стреля преди да Ви доближи дзвяра=> кофти прецаквация, но с катар е перфектно и покрива dmg-преимуществото на лъковете), Damage suport, Evasion aura, Critical(Sharpen(не си спомням как беше)) suport, Enchant armor(само веднъж я вдигнете и преди битка я използвайте) ПП: Вдъхновен от Heller12a . "Надявам се да съм помогнал" . Междо другото аз развивам катар Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 къде има рецепти за дилари ??? и аз се навих да си прравя edit: mai pak update am toq put e muni4yk е гати видях витал джам +5 да се копува за 30к кво стана с тая игра пича беше сложил да копува 999 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.