Jump to content
BulForum.com

R.O.S.E. online

TED

Recommended Posts

Лунни вълци трепем,а?! :)

<EDIT>

и аз имам едни шотчета ама няма каде да ви ги кача(за CF става въпрос)

</EDIT>

• Replies 765
  • Created
  • Last Reply
кво се обръщаш към мен

за питах другите щото тоя път искам и аз да се джои-на в клана

Ми то и аз искам да се джои-на в клана :) и затова искам да разбера кой ще прави пак.Heller12a това дет съм го писал отгоре не е въпрос :P

Сървърът е резетнат.Честито :beerchug

Аве пичове закво кат стана след като съм се регенереитвал ми взима кръв ?! Имали и някви други нововъведения?

Аве пичове закво кат стана след като съм се регенереитвал ми взима кръв ?! Имали и някви други нововъведения?

- 5% ako te ubiqt i dadesh Current Field

- 3% SAMO ako otidesh v Save Town

Mislq, che ima i fixirani sumi XP na zhivotno (veche ne namalqva progresivno)... No ne e potvyrdeno, a s tozi lud KS e absurdno da razberesh koe po kolko ti dava.

2 въпроса(надявам се че на са много тъпи :P )

1. Какво означава KS

2.Heller12a кой левел си?Искаш ли утре към 8 вечерта да праим парти с bamboocha(Tokagero)

2 въпроса(надявам се че на са много тъпи :P )

1. Какво означава KS

2.Heller12a кой левел си?Искаш ли утре към 8 вечерта да праим парти с bamboocha(Tokagero)

КS-Kill Suport

ПП: е*ати ъптейта, вече 2 часа го свалям...

Едит: Преди да съм го свалил и да съм се убедил сам... Има ли нещо като по-бавно качване на левъл? Четох из форумите и няква такава "клюка" беше пусната...

Верно,верно.....

С Magesnika играхме (още е n00b-че де :) )Яко стана даже има и снимки ама няма къде да ви ги кача :P

Бахти :blink: :blink: .Аз от ресета сега съм 20левел :D .Е аз мисля че е нормално,пък и е края на годината и трябва да уча здрао щотоооо мали мали не ми са мисли.Ай да праим партй де.Само да се оговорим някъде.Те сега почти винаги сички сървари са Full.

31 левъл :tongue Хора вие не спите ли

Аве пичове да сте забелязали че след рестарта лагва много повече :angry1 Или само при мен е така?

V Zant, a ot dnes i v Junon e nqkakuv uzhas, no zavisi do golqma stepen na koq karta si. Vchera zaradi neopisuemiq lag v Breezy Hill umrqh pone 4-5 puti.

31 левъл :tongue Хора вие не спите ли

И аз тфа са чудя.Да не говорим че вече видях един с количка :blink: :blink: .Тея хора не са ноpмални :lol:.Aбе хора:кажете някой номер за главния куест.Стигнах почти до края на втората част ама ся трябва да обия Woopy King.Каде да го намеря тоя кинг.КАЖЕТЕ МОЛЯ ВИ.I NEED ZULY :D

Аве пичове тая вечер лагва брутално :angry1 :angry: :angry1 и ме дисконектна 3 пъти, тоя проблем само при мен ли е или и други го имат, изнервих се вече :angry1

Аве пичове тая вечер лагва брутално :angry1  :angry:  :angry1 и ме дисконектна 3 пъти, тоя проблем само при мен ли е или и други го имат, изнервих се вече :angry1

Никва конспирация няма пич. Гат е натоварен сървъра такиа неща прай, гат ти е лабаф нета, пак такиа ги прай. Мене не ми са играе сега точно... Ш изчакам да си напраят хората клановете и чудесиите, да дигнат левъл и да са махнат от планетата, па да мога да поцъкам малко без особен лаг

търся LA wings

Чай да са изясним.Т`ва бяха крилата на музата за 45лвл. нали?Ако са те ако видя ще ти кажа

Аве пичове някой може ли да ми каже на колко време се сменят деня и ноща и съответно по колко време трае всяко от тях (надявам се че някой е засякъл :D ) и също искам да попитам има ли някакъв начин да видя някой герой около мен кой левел е и как да изключа напълно звука?

Благодаря предварително

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...