Heller12a Posted May 8, 2005 Share Posted May 8, 2005 ...Edit:Рових се 3 часа в www.roseguru.com и вече реших:Dealer.Ако някой има въпроси относно този job да се обраща право кам мен.Знам всичко за Craftvaneto,skilovete,stats се дигат и т.н... ...От инфото дет го има за деларите в roseguru не разбрах само какви магии са нъйни на дилара за да прави итеми и какви магии са му нужни ваобще.Ако може ми кажете.БЛАГОДАРЯ Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted May 8, 2005 Share Posted May 8, 2005 40lvl+ частта я бях почнал когато бях 27 лвл. по кви пари за клан събираме?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anarxiq_99 Posted May 8, 2005 Share Posted May 8, 2005 ...От инфото дет го има за деларите в roseguru не разбрах само какви магии са нъйни на дилара за да прави итеми и какви магии са му нужни ваобще.Ако може ми кажете.БЛАГОДАРЯ <{POST_SNAPBACK}> Heller12a извинявам се за недоразомението.Мноо сам отвеян.Вече разбрах за магиите .noxious ми то още не се знае дали ще правят пак клан.Ако искаш дай да направим двамата.Както разбра ще правя дилър така че парите не са проблем .Пък и да не бях дилър до 50 левел ОПРЕДЕЛЕНО ще напраим 1 милион зули .Ай пиши пак. ОЛЕЕ добре де последно ще има ли ресет или не.Ако няма ша чъупя компа щот си истрих парвия герои.КАЖЕТЕЕЕЕЕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOON Posted May 8, 2005 Share Posted May 8, 2005 Dear IROSE users, We announce you that schedule of game reset has been changed. Game reset has been delayed one week, date is 16th may monday, same patch time we announced previous time. There will be Planet Eldeon update on 11th may and also Eldeon will be remained after game reset. Thank you for your loves and concerns. IROSE GM TEAM май ще трябва да почакаме още някой друг ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted May 8, 2005 Share Posted May 8, 2005 няма значение : ...and also Eldeon will be remained after game reset... EDIT: cool Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOON Posted May 8, 2005 Share Posted May 8, 2005 ...and also Eldeon will be remained after game reset... <{POST_SNAPBACK}> то това за третата планета се знаеше още като казаха че ще я рестартват Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted May 9, 2005 Share Posted May 9, 2005 Aбе хора знаете ли нещо повече за функцията на клана като се направят 1000 точки. Тук пишат, че клана се сдобивал с лагер. Виждали ли сте нещо подобно няквъде? Междо другото кво значат тия абривиатури: ZOMG(OMG-добре ама Z за кво е) и ROLF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted May 9, 2005 Share Posted May 9, 2005 Aбе хора знаете ли нещо повече за функцията на клана като се направят 1000 точки. Тук пишат, че клана се сдобивал с лагер. Виждали ли сте нещо подобно няквъде? предполагам че няма как да го видим при условие че не сме били в лвл3 клан, но виж какво пише в самия сайт на играта 18 [Notice]Clan Information. 1/16/2005 9107 Dear Users To help you enjoy ROSE Online more, we put the following information about Clan. 1. What is Clan? Players can create Clan for the purpose of battle or commerce. Under the Clan master, Clan members form their own community. 2. Creation of Clan Player with level 30 or above can create Clan by visiting Clan Owner in Junon Polis. But the player ought to pay 1 million Zuly for the creation of Clan. The Clan master (Clan creator) can manage the Clan by using Clan Interface. The Clan master has right to accept new members (Sub-Master would soon have the same right of accepting new member.) 3. Function of Clan If conflicts occur between Clans, they can make battle at PVP Zone under some rule. And the winner of the battle can get rewards like unique Item. 4. Clan Skill (Expected to be updated soon) Clan members can commonly uses Clan Skill which cannot be seen in the normal time. Clan skills would be an important element in Clan war. 5. Clan Base Camp (Expected to be updated soon) Clan Base Camp is a space where Clan members can enjoy themselves. Clan can employ NPC in the Clan Base Camp and get support of account warehouse or warp function to other zone. And Clan members can move to their Clan Base Camp whenever they want. 6. How to up Clan Grade? 1~>2 - If Clan has more than 2000 Clan Points with 10 members, player can ask NPC and raise Clan Grade. 2~>3 ? To raise Clan Grade From 2 to 3, player ought to select one quest and clear it. Thank you for your loves for ROSE Online. IROSE GM Team Gravity Link to comment Share on other sites More sharing options...
anarxiq_99 Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 noxious ай де.Ща се хващаме ли да праим клан??Ай да се оговорим тоя път всички и да си напраим един клан.Така и така разликата в левелите ще ни е малка поне да играем заедно.Хора ай кажете си никовете за да може кат напраят рестарта да играем заедно.Както разбрахте моя е kimionaBG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 Моя ще е bamboocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 Niobe i Mephala са заети (тва са ми женските никове, в мморпг почти винаги се пускам с женски герой и се кефа некви идиоти кат почнат да ме забиват... после след 5 минути споменавам, че не съм жена и те... ), така че ще съм Lapinka (краден ник, да, знам) А пък може да успея да ги изпревара тея... Кога точно беше ресета... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anarxiq_99 Posted May 12, 2005 Share Posted May 12, 2005 Niobe i Mephala са заети (тва са ми женските никове, в мморпг почти винаги се пускам с женски герой и се кефа некви идиоти кат почнат да ме забиват... после след 5 минути споменавам, че не съм жена и те... ), така че ще съм Lapinka (краден ник, да, знам) А пък може да успея да ги изпревара тея... Кога точно беше ресета... <{POST_SNAPBACK}> Ми по последни данни ресета ще е на 18май(сряда).За по достоверна информация просто влез в сайта www.roseguru.com .Legop4o ти соло ли ще играеш??Ако искаш може да вратнем едно прати а??Имам една ГОЛЯМА молба към модераторите(надявам се и другите юзъри да ме подкрепят ).Та тя е:айде да направите един раздел от форума само за R.O.S.E. online.Може да се казва например R.O.S.E. и вътре да има отделна част за всеки job,тема за въпроси и проблеми,за традване.Някфи такива хави .Айде моля ви отговорете дали сте съгласни????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted May 12, 2005 Share Posted May 12, 2005 Legop4o ти соло ли ще играеш??Ако искаш може да вратнем едно прати а?? <{POST_SNAPBACK}> Естествено, че няма да играя соло, тъпо е така, казвай кога и къде се срещаме, слагам те във френдс и ги мажем Пчелите де Link to comment Share on other sites More sharing options...
anarxiq_99 Posted May 12, 2005 Share Posted May 12, 2005 ОК ама първо да направят рестарта и ги почваме.Ти ще изпалняваш ли главния ques?? ЕДИТ:Hello IROSE Users We will be holding an emergency server maintenance to address 'update and log in' related problems. The estimated downtime at this time will be 60 minutes. We will keep you posted if this changes. Мисля че няма да има повече рестрти.Ай кажете ако ще има още рес. и ако няма да почваме заедно.Legop4o ай ся ще проверя дали са ми рестнали героя.Ако са го реснали значи ще може да почваме да играем.Аз ще сам online след като се върна от даскало,това ше рече към 6 часа .Както вече всички разбраха героя ми се казва kimionaBG .Ай Legop4o ша чакам да ми пишеш. П.П.Ще приемам предложения за фриендс от всеки българин който иска да си пишем или да играем в парти(за предпочитане е второто щот тфа не е чат все пак ама и първото може ) Edit 2:http://roseguru.com/forums/index.php?act=portal&site=8&pick=66 Айде всички на gem craft-а моля айде че ще свършат .Само ако може някой да поясни какъв е тоя материал Ethers.БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted May 13, 2005 Share Posted May 13, 2005 Legop4o ай ся ще проверя дали са ми рестнали героя.Ако са го реснали значи ще може да почваме да играем.Аз ще сам online след като се върна от даскало,това ше рече към 6 часа .Както вече всички разбраха героя ми се казва kimionaBG .Ай Legop4o ша чакам да ми пишеш. <{POST_SNAPBACK}> Леле, така предадох каузата... Вчера си купих уърлд оф уаркрафт и ся не мога да се откъсна... сори, по-късно ше е Наистина, сори, вече съм 7 левел друид, не мога да спра, трябва да отида на психиатър, то не е мания, не е чудо... вчера цяла нощ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted May 13, 2005 Share Posted May 13, 2005 шернал съм в DC++ последния клиент за играта (115_115) с което се надявам да спестя на потенциалните нови играчи множеството ъпдейти. ако някой го пробва, нека да каже дали в него е включен и последния ъпдейт (планетата Елдеон), който поне на мен на И+ ми отне около 3,5 часа Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrAzYChild Posted May 13, 2005 Share Posted May 13, 2005 ми май вие сте новаторите дето трябва да го разрешите тва. пробвайте с деинсталация и след тва наново. аз съм я инсталирал на 3 компа - на първия крашна само 3 пъти при ъпдейта ( моя си), на втория 5-6, а на третия към 20, ма никви йероглифи не съм видял никъде П.П: и един шот <{POST_SNAPBACK}> e neznam dali nqkoi vie kazal kak se opravq prosto shtoto ne mi se chetqha sichki stranici opravq se kato si nastroish ezika ot control panel da ti e Enlish pravish restart i veche sha ti bachka obache za da go smenish ti trqq disk s XP enjoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
anarxiq_99 Posted May 13, 2005 Share Posted May 13, 2005 Е добре де.Ся за всяка планета ли ще има рестарт??? Ще има ли още рестарти или не.Heller12a към теб задавам този въпрос щото май никой дръг не знае. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted May 13, 2005 Share Posted May 13, 2005 Е добре де.Ся за всяка планета ли ще има рестарт??? Ще има ли още рестарти или не.Heller12a към теб задавам този въпрос щото май никой дръг не знае. <{POST_SNAPBACK}> знам единствено че ми се ще да станеш с 60% warn и пак на mod mode ЕДИТ: още някой тъп въпрос? Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted May 14, 2005 Share Posted May 14, 2005 noxious ай де.Ща се хващаме ли да праим клан??Ай да се оговорим тоя път всички и да си напраим един клан.Така и така разликата в левелите ще ни е малка поне да играем заедно.Хора ай кажете си никовете за да може кат напраят рестарта да играем заедно.Както разбрахте моя е kimionaBG <{POST_SNAPBACK}> кво се обръщаш към мен за питах другите щото тоя път искам и аз да се джои-на в клана миналия път не развивах само един герой и за тва сичките ми бяха под 45 Ай да се оговорим тоя път всички и да си напраим един клан ?!?ми то и миналия път пак се бяха оговорили да си направят един клан ?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hard Posted May 14, 2005 Share Posted May 14, 2005 Хора дайте линк за играта.Искам да я пробвам. Направо се зарибих. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 14, 2005 Share Posted May 14, 2005 Ако си на ЕК влез в хъба на евроком защото Heller12a я е шернал ама незнам дали си е включел PC-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted May 14, 2005 Share Posted May 14, 2005 Ако си на ЕК влез в хъба на евроком защото Heller12a я е шернал ама незнам дали си е включел PC-то <{POST_SNAPBACK}> PC-to e non-stop online Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 14, 2005 Share Posted May 14, 2005 Еее аз 115_115 снощи го дръпнах от теб ама ми нещо не ще да се свърже и още не се ъпдейтнало <EDIT> ve4e se connecta i mu ostava malko do kraq </EDIT> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted May 15, 2005 Share Posted May 15, 2005 малко снимки от последния ден преди началото: наистина последен напън преди да го убия , за жалост даде само 1900 castle gear наистина съществува много носи на бой тва животно и беше ГОЛЯМ зор да го утрепем ма поне даде 6700 на калпак Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.