Jump to content
BulForum.com

R.O.S.E. online

TED

Recommended Posts

Пичове аз сам 44 lvl Soldier и сам съгласен с условията на Heller12a тествайте ме с клоуна :D имам 100к така че ме пишете и мен за клана !!! Героя ми се казва DurtyBitch

Ай аз отивам да :zzz

• Replies 765
  • Created
  • Last Reply
абсолютно съм съгласен. освен това името warez_ru подтиква към мисълта че всеки имаш достъп до горепосочения сайт ще може безпроблемно да се присъедини. при направата на клан в който аз участвам бих желал да е силен с играчи които знаят кво да прават, а не всеки път що са поява онлайн някой да ма пита "как да взема книжка", "какво да правя", "откъде събираш пари", "как да се развивам", "откъде да взема това", "как става онова".

лично на мен даже ми са ще да има следните изисквания:

- lvl 45 + 100k z + 1v1 clown (да го убият от 3 опита без да ползват кръв) като изключения се правят само за:

а) 2 бр. muse с перспектива за cleric (support muse) - 30 lvl + 50к z + aqua capitan

б) 1 бр dealer с перспектива за artisian (crafter) - като а)

в) 1 бр dealer с перспектива за bourgeois [развитиета на selling & buying tricks ще позволи на клана лесна продажба на смотани айтеми и закупуване на храни на хубави цени (ако са чудите кви са тия дето продават по евтино от NPC-тата храната и пак избиват, да знаете че са bourgeois). освен това са и добри бойци] - като а)

нали чието на повече дилъри ще е само "+" за щото те са единствените които могат да се противопоставят (стабилно) на hawker-и в PVP.

Az ne sam kazal 4e imeto na klana trqbva nqpremenno da e warez-ru!!!!!!!!

I az mislq 4e ne e mnogo originalno.A ina4e ne moje li i az da vlezna

Soldier s prespektiva za Knight(ili ne6to podobno).Agua capitan-ite gi bytam kakto si iskam,i parite gi imam 30lvl sam kvo pove4e.Pak i heller12a tvoq geroi kat e 40lvl kfi drygi iziskaviq moje6 da dade6 kato minimalni osven da si 40 lvl.

Ai teq det 6a pravite klana mnogo vi molq pomislete si da namalite malko iziskvaniqta za vlizane PLSSSSSSSSSSSS

w00x ти к`во решаваш ще развиваш ли музата за support на клана?

то хубаво ще я развия за Cleric... ама той за нищо не става. сам не мога да си играя. докато Magician-а маже наред.

то хубаво ще я развия за Cleric... ама той за нищо не става. сам не мога да си играя. докато Magician-а маже наред.

прави партита ;) и давай ЕХР на еквивалент. всяко парти има нужда от муза. като им дигнеш скиловете и мажат наред ша видиш кво ти пише в лога :)

П.П.: можеш да мажеш наред :excl: дигаш си кръвта и атаката, сменяш оръжието (добре се бият с катари и ланчери музите) и мажеш.

П.П.2: помощниците умират като им свърши кръвта, при тях тя пада бавно с времето, но музите могат да ги пълнят=дълъг и здравословен живот на помощника :) (за разлика от наемниците на дилъра другите помощници не взимат по 33% ЕХР на бройка)

аз вече се присъединих към клан, така че не ма бройте за лидер. лидера е от форума и ако желае ще постне какви изисквания има към членовете. към мен бяха само парите щото ма видя в действие :)

Na4i w00x pravi ako iska6 dex ili str cleric... v roseguru.com ima podrobno opisanie za razvivaneto na takyv tip muse. Az sym po4nal takyv i sym 22 lvl i ne mi se nalaga da se vry6tam do grad, oswen da si popravq oryjieto(toest ne piq ni kryv(qm hrana), ni mleko(mana))

PP: izwinqvam se ako ne 4atkate 6lokavicata mi ama mi sa precaka kirilicata

... щото ма видя в действие :)

баш за тва - баш за тва :-]

оказва се, че клана има смисъл за момента в който станем 70 ниво поне ...

това е положението...

на тренировъчния остров ако не вземе някой на майтап да ни трепне (там ще цитирам сандопич-а "само като ги гледам умирам") то като се пробваме на най-слабия лидер или умираме за секунди или правим нов рекорд на 100м.

това е положението ... :|

баш за тва - баш за тва :-]

оказва се, че клана има смисъл за момента в който станем 70 ниво поне ...

това е положението...

на тренировъчния остров ако не вземе някой на майтап да ни трепне (там ще цитирам сандопич-а "само като ги гледам умирам") то като се пробваме на най-слабия лидер или умираме за секунди или правим нов рекорд на 100м.

това е положението ... :|

Само да доуточня, че за момента участието в клана е с покана от нас, така че плс недейте да питате дали ще ви вземем.

malkatalamia, аре бе ;-) 500k за два дена - който не вярва да пита chicatillo

избрах си една плочка в Жунон и пуснах обявата "Примоция - сфирка за 2 зули" :laughing: :lol:

сега по-сериозно: за тези които са начинаещи и не се оправят мн добре - моля не ги пращайте за тетрис - и вие сте се учили някога. бих им обяснил на РМ спокойно и внимателно при наличие на време...

Продавам дреха за hawker lvl 60 (item appraisal) - на auto price без ддс

(вчера ми я пусна бакшиш един свински кинг доволен он секса)

...

(пък и де да знам - може преди това да е изнасилил някой hawker - да му е зимал гащите...)

Аз играя от сабота и сам 24 левел.Soldier sam.Pitam kade i koga moga da stana Knight.Oble4en sam sas-Jiletka 27 def +66 life;Kaska 11 def nz kvo drugo dava;maska s 12 Charm;Round Spear+1(37 dmg);Sowdier Rakavici s 12 def;Ogarlica s 2 Critikal;Ranica s 370 backpack kapacitet;

Geroq mi se kazva Pi4arec i ako nqkoi ima ne66to po hubavo za men molq da dade!A i kade moga da si namera po hubavi skiloveza6toto onq v Zant sa mo slabi!

Аз играя от сабота и сам 24 левел.Soldier sam.Pitam kade i koga moga da stana Knight.Oble4en sam sas-Jiletka 27 def +66 life;Kaska 11 def nz kvo drugo dava;maska s 12 Charm;Round Spear+1(37 dmg);Sowdier Rakavici s 12 def;Ogarlica s 2 Critikal;Ranica s 370 backpack kapacitet;

Geroq mi se kazva Pi4arec i ako nqkoi ima ne66to po hubavo za men molq da dade!A i kade moga da si namera po hubavi skiloveza6toto onq v Zant sa mo slabi!

prepe4eniq, втората професия се взема на 70 ниво герой. Каквото виждаш на skill tree - това е... майче за войник не са много скиловете. За твоето ниво май най-добре е да си се тренираш около Зант... виж за упътвания/съвети за развитие на героите (например тук roseguru.com)

позанимавай се с основния куест ако обичаш да изпълняваш задачи

Episode Quest

I kat izpalnish osnovniq quest kfo dava?????????

P.P.Ai de kfo stana nali 6tqhte za zimate v klana ot 30-35lvl nagore.Ai pi6ete de  PLS

няма смисъл от клан ако си под 45-и левел освен ако целта не е просто да изглеждаш cool с надписчето отгоре

Dobre kak ti sa kazva geroq.Moq e BigDad.Pi6i mi pak.

Heller12a za6to da nqma smisal da vlizam v klan :confused  :confused

Zashtoto edinstvenoto hubavo mu e, che ima training grounds - kudeto hora 55+ lvl gi ubivat s 2-3 udara max. A otdelno ima igrachi pone 90ti lvl, koito s udovolstvie biha ti vidqli smetkata (P vs P e pozvolen). Da govorq li poveche? :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...