TED Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 От седмица цъкам играта R.O.S.E. online и не мога да и се нарадвам Това е сайта и: www.roseon.com EDIT: !!!!!!!!!!!! How to за акаунт за играта by Heller12a click 10x to Tomahawx как да направим интерфейса на английски тук нужните файлове: всички скинове triggervfs клиент на локалния филмче на кво мяза играта в това филмче можете да видите как изглежда ROSE сега, а на края му се виждат нововъведенията куестове могат да се гледат от naRose Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plopi Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 Определено е страшна зарибявка ,играта е и много красива ,абсолютно free въобще няма да съжалявате!10x na Ted ,който ме зариби! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 Какво представлява тази игра? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 игрицата е супер цветна и забавна поне за мен е безплатния вариант на WoW с тая разлика че вместо демони трепеш ухилени гъсеници и други от сорта. ъпдейта си го прави автоматично веднага след като се стартира и чеква всеки път щом се стартира. тва с крашовете верно е много обезсърчаващо в началото но след тва всичко е тип-топ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plopi Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 Какво представлява тази игра? <{POST_SNAPBACK}> а иначе е рпг ,за другото цъкни горе на линка и ще видиш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendettist Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 KAK DA SE REGESTRIRAM? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 KAK DA SE REGESTRIRAM? <{POST_SNAPBACK}> на сайта имаш регистриране после с тоя акаунт влизаш в играта Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 А ъпдейтите да не са много големи за да си играя няколко часа да ъпдейтвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 Може ли някой да обясни точно за какво става дума в играта Иначе много яко изглежда-една такава шаренка, афе много обажда Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plopi Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 А ъпдейтите да не са много големи за да си играя няколко часа да ъпдейтвам <{POST_SNAPBACK}> Не ,около 10 минути ,а като крашне го пускаш отново ,то си почва от там откъдето е крашнало! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death_rideR Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 hora mnogo sam mersi ot baq vreme se 4uda kvo da igraq ama se mi pisvat igrite a sq to4no imam nujda ot ne6to deto da mi otvli4a mislite kato kaza 4e ima baq crashove ne si predstavqh 4e sa po 10 v minuta... ama 6te go izbutam Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 Пускам я да се ъпдейтва и през 2 минути излиза error там нещо си.Та искам да питам и на вас ли се получава това и дали скоро ще свърши това ъпдейтване Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plopi Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 Пускам я да се ъпдейтва и през 2 минути излиза error там нещо си.Та искам да питам и на вас ли се получава това и дали скоро ще свърши това ъпдейтване <{POST_SNAPBACK}> Както Тед е писал най-оторе ,а и аз по-надолу крашва си ,просто като крашне го пусни наново и чети по-горе! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 Ооо к`во знаете вие аз имам герой почти 12 левъл Жалко че не мога да направя куеста за работата.Смятам да ставам hawker и трябва да събера 10 beads от майки гасеници и от гасеници с точки ама толкова изтребих и нито едно не дава.Играта я видях по gamery show и се накефих доста като почнох да играя-трябва да я пробвате.Ако някой има това което ми трябва да ми пише PM.Още веднъж големи благодарности за Heller12a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 ...Смятам да ставам hawker и трябва да събера 10 beads от майки гасеници и от гасеници с точки ама толкова изтребих и нито едно не дава... нещата които ти трябват за куестите никой не може да ти ги даде - бройката я пише отдолу на куеста виж там, може и да си ги събрал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 Мен ми трябват 10 beads(може и да съм ги събрал) но ще видя утре ,че играх до преди малко(малко време и за нета )Твоят герой кой лв е как се казва и къв е по професия?Моя е Dizzzy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 ми имам един дилър (Heller12a) 27-ми лвл дет много кефи - днеска направих сефтето да сглоба някви дрешки и за два щита дигнах 4% имам и двама безхаберници 10-ти лвл дето с тях цъкам в партита и още нямам идея кви ша ги права, ма като гледам сигур единия ша е муза (marijka), а другия ловец (Pi4) със специалност катари Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mechka Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 awe kolko international iska da ne lagwa taq igrica Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurnRus Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 Проблем голям инсталнах играта ъбгрейднах я,давами плеи онлаин излиза черен екран и ЕРОР порозорче с yes и no цъквам върхо тях и ме исхвърля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 V momenta ia svaliam sigurno e mnogo iaka.Iskam da pitam kolko geroi ima i kakvi sa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 Абе момчета и вие ли играете с женски аватари? За нула време качих 5 нива, а още не съм излязъл от началното ниво. Жалко, че нямам време да пробвам по-нататък в истинската част, какво ще става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 На мен не тръгва след като я ъпдейтнах.Появи се пак error Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 много лошо. и при мен е така. появява се ерър с някакви йероглифи и избор между йес и ноу. каквото и да избера не тръгва. някакви предложения? Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 много лошо. и при мен е така. появява се ерър с някакви йероглифи и избор между йес и ноу. каквото и да избера не тръгва. някакви предложения? <{POST_SNAPBACK}> И на мен точно това ми се появява но ще изчакам може някой да знае как се оправя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 ми май вие сте новаторите дето трябва да го разрешите тва. пробвайте с деинсталация и след тва наново. аз съм я инсталирал на 3 компа - на първия крашна само 3 пъти при ъпдейта ( моя си), на втория 5-6, а на третия към 20, ма никви йероглифи не съм видял никъде П.П: и един шот Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.