Grime Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 Trqbva da vzema lazeren printer po vazmojnost printirast i A3 format. Prepora4aite mi molq vi nqkoi HP model. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 ми няма да ти препоръчам НР, обенно ако говорим за много принтиране и ниски разходи. виж тук , може да видиш малко зор с намирането на дистрибутор, но определено си струва (тонер за 120 лв. на НР вади към 2000 копия, за същите пари тонер на kyocera вади ~15000 (според зависи от модела)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 Пълни глупости си написал ти отгоре! HP са доказали многократно че са едни от най добрите при лазерните принтери. Така че човека с право си търси такъв. Аз лично имам два такива даже HP 1010, сега струва към 260лв може и по малко и тонера му се зарежда за 30лв - 2500 копия. Незнам от къде го измисли тва за 120лв и 2000 копия А и kyocera съм имал също два, мога да ти кажа че са супер насрани. Изкараха по 3-4 месеца и после все в сервиз стояха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 HP1015 . Много е добър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 ми няма да ти препоръчам НР, обенно ако говорим за много принтиране и ниски разходи.виж тук , може да видиш малко зор с намирането на дистрибутор, но определено си струва (тонер за 120 лв. на НР вади към 2000 копия, за същите пари тонер на kyocera вади ~15000 (според зависи от модела)) <{POST_SNAPBACK}> Hm moje da posporim mnogo !! HP 1010 - > okolo 170 $ samo A4 e obache Link to comment Share on other sites More sharing options...
kukuruz Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 Пълни глупости си написал ти отгоре! HP са доказали многократно че са едни от най добрите при лазерните принтери. Така че човека с право си търси такъв. Аз лично имам два такива даже HP 1010, сега струва към 260лв може и по малко и тонера му се зарежда за 30лв - 2500 копия. Незнам от къде го измисли тва за 120лв и 2000 копия А и kyocera съм имал също два, мога да ти кажа че са супер насрани. Изкараха по 3-4 месеца и после все в сервиз стояха. <{POST_SNAPBACK}> Хайде тогава ми напълни тонер за моя 1500L, дето му струва 172 лв едната касета! Седи си чисто нов в кашона. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 Аз имам една антика HP LJet3p от пет години е и нямам проблеми, досега съм сменил само веднъж касетата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mnogoznaiko Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 Ами наистина са глупости, верно е 4е хюлет пакард са се доказали. за единия от лазерките, касетата е 25 лева да се зареди и е за около 2000 копия. Като говорим по темата, бих препоръ4ал и Brother , някой принтер, не помня коя серия бяха, но цените им са около 300 400 лева. касета за около 6000 копия, като при 50% печат тонера е за 11 12 000 копия. надявам се 4е този ще те удовлетвори. Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Дистрибутор на Киосера е Контракс. Но аз лично не ги харесвам Киосерите много се трошат. В ниския клас препоръчвам HP, средния и висок клас Xerox. Може и за Минолта да се огледаш напоследък много 'дръпнаха'. Модели и моделчета има колкот си искаш. Просто си правиш преценка сам. Може да се огледаш и за някои втора употреба от класа на HP LaserJet 4, много корави машини излезнаха, все пак механиката е Канон ;-) Btw. HP1500L не беше ли най-евтиния цветен лазерен принтер на пазара? Щото ако е така....ми купи си най-евтиния струен принтер и после ми кажи колко му струват мастилата ;-) Принципа на 'изтръскване' на клиента е един и същ, така че....не си купувайте най-евтиния принтер който сте намерили. По-скъпото излиза по-евтино по-натам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mnogoznaiko Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 Абсолютно си прав. Имах подобен челен удар със клиент, който искаше хем евтино, хем хубаво, хем качествено, хем с ниска себестойност на страница. Знаеш ли какво стана - от старание да не се набута и да не го "минат" си купи "стабилен" мастилно струен принтер за 260 лева някъде и сега ..... го продава.... По-добре дайте малко повече пари и си вземете най-евтиния дори лазерен цветен отколкото най-скъпия мастилно струен, защото после като видите цената на консуматив...дупе да ви е яко :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 Хайде тогава ми напълни тонер за моя 1500L, дето му струва 172 лв едната касета! Седи си чисто нов в кашона. <{POST_SNAPBACK}> За теб и за всеки който има желание да напълни с тонер касетата на лазерния си принтер или просто да разбере колко би му струвало това ви давам този номер: 0897320054. Това е един приятел, занимава се точно с това. Между другото този 1500L е цветен лазерен принтер, така че няма кво да се оплакваш за цената на тонера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmare Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 HP1150 или HP1300 това мога да ти препопъчам аз По-добре НР1300 - може да се зарежда Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bastard Posted September 2, 2006 Share Posted September 2, 2006 Гледам, че темата е бая стара ма за да не правя нова... И аз имам нужда от нещо подобно искам машина включваща: цветен лазерен принтер, скенер и евентуално ксерокс. трябва ми за доста голяма експлоатация, в смисал много на брой страници за принтере и да има стабилно качество. В смисал по-голям клас може би. Много хора ми казаха КСЕРОКС ма мен ме интересува кои характеристики са по важни за да разбереж до колко хубав е един принтер. Ако някой има предложения много мерси. Може и на ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted September 2, 2006 Share Posted September 2, 2006 Absoliutno kategori4no moga da ti prepo4uram HP i po specialno 1050 Su6to moje da se spresh i na brother i nqma da sburkash no vse pak HP si e HP Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted November 17, 2006 Share Posted November 17, 2006 Скоро мисля да си купувам принтер за домашно ползване.Та спрял съм се на ХП 1020.Не ми трябва цветен ще печатам единствено текстове и по 20 30 листа на седмица та дали е добър за такава работа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 Е б**** никой ли няма впечатление относно принтерите Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 Вземай смело, за това което си решил да го ползваш е супер. Ако не ти е проблем мястото, вземи един HP4000 и забравяш. В офиса имаме таквоз чудо /нейде 280-300лв беше/ вади по над 50-70 копия дневно а сме пълнили един път касета само за половин година. Ако те интересува може да ти кажа от къде го взехме на ПМ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 Скоро мисля да си купувам принтер за домашно ползване.Та спрял съм се на ХП 1020.Не ми трябва цветен ще печатам единствено текстове и по 20 30 листа на седмица та дали е добър за такава работа? идеален е за домашно ползване или за малък офис. преди в работата бях с 1010, а сега в къщи - с 1020. никакви грижи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiro Posted November 24, 2006 Share Posted November 24, 2006 HP 1020 ги поскъпнаха ,така че и HP1018 става.Най-евтино е в МЕТРО. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.