Jump to content
BulForum.com

Обичате ли яйца по панагюрски?

Обичате ли яйца по панагюрски?  

20 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Хахахаха бахти простотията майна (боби турбото президент :lol: ) Обичам как да не обичам, както казаха преди мен, ако има кой да ги направи :lol:

Охоооооо, към анкетата има интерс! Браво,браво! Преосмислих позицията си. Не искам темата дад бъде затваряна. МОЛЯ ВИ НЕ Я ЗАТВАРЯЙТЕ!!! Тук ние феновете на яйцата по панагюрски можем да обменяме различни варианти на известната рецепта и да обменяме опит къде и кой прави най-добрите яйца. Можем да говорим за яйца!!! По панагюрски!!! Време беше!!! Добре че се сетих!!! УРА НАМЕРИХ СЪМИШЛЕНИЦИ!!!

Edit:имам предложение-айде да трупаме постове докато модерите спят! Яко нали!

Edit2:невероятно-за краткото си съществуване от 5 минути темата е разглеждана 81 пъти!!!

явно хората си падат по такъв тип "нестандартни теми" :)

то човек като погледне заглавието.. как да не прояви интерес.

Edit:имам предложение-айде да трупаме постове докато модерите спят! Яко нали!

Edit2:невероятно-за краткото си съществуване от 5 минути темата е разглеждана 81 пъти!!!

Добра идея, ама другите ще трупат на твой гръб, защото ти ще отнесеш WARN-чето :lol:

Темата я направих с идеята че ще отнеса Warn. Просто искам да видя колко ще е той след което исками обяснение защо аз имам заради тази тема а други знайни и незнайни бойци за интелектуално обогатяване се оттървават без. Интересно ми е дали някой модер ще постне мнение по темата,нищо че е тъпа. И те са хора, и те имат нужди.

Edit: абе ся се сетих-къде са онези момци с печатите? Нали щяха да ги лепят по тъпите теми? Да съм видял максимум 2-3 такива печата.

евала човече за темата...дори и да те изритат дори завинаги ще останеш в сърцата ни...все пак това е само един форум...има и други чакащи да ги озариш с идеите си...майтапа настрана евала отново... :punk

btw кой друг е хвърлил око на Марчето...да си признава чи така няма да се разберем... :devil

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...