RottenBrain Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 Е,обичате ли или не? Нека заедно проследим краткия живот на една така занимателна и образователна тема! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 Обичам стига да има кой да ми ги направи !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 Хахахаха бахти простотията майна (боби турбото президент ) Обичам как да не обичам, както казаха преди мен, ако има кой да ги направи Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted March 6, 2005 Author Share Posted March 6, 2005 Охоооооо, към анкетата има интерс! Браво,браво! Преосмислих позицията си. Не искам темата дад бъде затваряна. МОЛЯ ВИ НЕ Я ЗАТВАРЯЙТЕ!!! Тук ние феновете на яйцата по панагюрски можем да обменяме различни варианти на известната рецепта и да обменяме опит къде и кой прави най-добрите яйца. Можем да говорим за яйца!!! По панагюрски!!! Време беше!!! Добре че се сетих!!! УРА НАМЕРИХ СЪМИШЛЕНИЦИ!!! Edit:имам предложение-айде да трупаме постове докато модерите спят! Яко нали! Edit2:невероятно-за краткото си съществуване от 5 минути темата е разглеждана 81 пъти!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 явно хората си падат по такъв тип "нестандартни теми" то човек като погледне заглавието.. как да не прояви интерес. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 Edit:имам предложение-айде да трупаме постове докато модерите спят! Яко нали! Edit2:невероятно-за краткото си съществуване от 5 минути темата е разглеждана 81 пъти!!! <{POST_SNAPBACK}> Добра идея, ама другите ще трупат на твой гръб, защото ти ще отнесеш WARN-чето Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted March 6, 2005 Author Share Posted March 6, 2005 Темата я направих с идеята че ще отнеса Warn. Просто искам да видя колко ще е той след което исками обяснение защо аз имам заради тази тема а други знайни и незнайни бойци за интелектуално обогатяване се оттървават без. Интересно ми е дали някой модер ще постне мнение по темата,нищо че е тъпа. И те са хора, и те имат нужди. Edit: абе ся се сетих-къде са онези момци с печатите? Нали щяха да ги лепят по тъпите теми? Да съм видял максимум 2-3 такива печата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 Кви печати ве, аз такова нещо не съм виждал Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted March 6, 2005 Author Share Posted March 6, 2005 Аз видях Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 евала човече за темата...дори и да те изритат дори завинаги ще останеш в сърцата ни...все пак това е само един форум...има и други чакащи да ги озариш с идеите си...майтапа настрана евала отново... btw кой друг е хвърлил око на Марчето...да си признава чи така няма да се разберем... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.