Jump to content
BulForum.com

Doom

Recommended Posts

Дано да няма само ефекти, че малко тъпичко ще се получи! Напоследък само комикси излизат!

po princip ideite razprostranqvani ot povecheto komiksi sa ploski i nedomisleni... no vse pak ima i komiksi s unikalna ideq, nakoi ot koito sa se poqvqvali na golemiq ekran, no ne osobeno dobre izpalneni, koeto samo po sebe si im pravi losha shega zashtoto kara pochitatelite na opredeleniq komiks da se razocharovat, ima i dobre napraveni filmi po komiks kato da kajem "Spawn" vypreki che sa prekalili s ekshyna malko, no vse pak e qk... nadqvah se na vtori film ama nqma... kofti

a za doom moga da kaja samo che nqma kak da ochakvame koi znae kakyv siujet zashtoto vse pak e igra - kolkoto i qka da e igrata, ideqta vse pak e standartna - trqa da izbiesh vsichki!

АЗ бих го гледал не заради Скалата, а заради самият филм. Искам да видя какво ще е. Защото играта си я бива, надявам се и филма да се доближава (поне) до сюжета й

• 5 months later...

Не си заслужава да се сваля и да се гледа филма.Той и без това е мрачен а и с това лошо качество направо нищо не се вижда на места.Има един момент , в който се вижда точно като в игра 1-st person което е малко смешно за филм ама...На кино би трябвало да е къде къде по-добре...А като замисъл нищо ново...подобно на "Заразно зло" , "Пришълецът" и подобни филми...

И според теб "The Alien" е тъп филм и пада на нивото на "Resident Evil"?????

Не................просто нямам думи! :angry1

Иначе относно филма "DooM".......еми филмът е хубав,не е няква тъпня!

Може би не достатъчно близък до истинските "Horror" филми,но все пак го бива...и то доста!

Аз лично съм фен на всичко що е "DooM",даже се радвам,че режисиорът не Uwe Boll!

Тогава филмът щеше да е боза!

Да съм написал някъде , че е тъп филма ? Май не съм...казах , че историята на филма е нещо подобно с историите на тези два филма и нищо повече... ;)

Аз пък имам думи и мога да ти кажа че и "The Alien" и "Resident Evil" са ми два от любимите филми и ги слагам на едно равнище което е доста високо....а за филма ще изчакам да излезне свясна версия че иначе само ще се настроя скептично преди да го гледам свясно...играта не ми хареса ще видим какво ще предложи филма....

Ха-ха, особено в ония филм, където през целия филм биеше лошите с една голяма пръчка

Я кажи кой е филма да се посмея :D

Едит: Намерих го Walking Tall (2004) :punk

Ще изчакам филмът да излезе с по-добро кочество, защото одеве гледах един Sample- направо нищо не се вижда. Пък и всички знаем в DOOM каква тъмница е. Просто няма да се вижда как Скалата си повдига веждата... Иначе, какво за филма... не очаквам шедьовър, важното е да има кръв по стените и тавана и мъртви чудовищааааа.

Забележи, казах ще изчакам по-добро качество. Знам, че е излязъл.Свалих го и не ми харесва. Но и там, където ти посочваш пак е с грозно качество, въпреки, че е на 2 cd (CAM).

Аз па чакам доброто качество със свит стомах :punk Нямам проблем с очите ма от Sample-а нищо не виждам почти, а Resident Evil е от най-любимите ми филми :)

• 1 month later...

Филма вече е DVDSrc и го гледах отново и супер много ме изкефи не знам защо го оприличавате с Ailen и Resident Evil ... общото между него и Resident Evil е че има зомбита и че са правени по култови PC игри. Завършека на Doom е невероятен както и идеята за вмъкване на стила на игра във филма надявам се да има продължение. И да попитам че не съм много в крак с кино програмите мина ли вече този филм по кината ? Ако не кога ще го дават ?

4 от 6 му давам, но този Бартковияк май не е доизпипал както трябва филма, то си личи че режисъора набляга само на екшъна.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...