DJ CyberGod Posted April 28, 2005 Share Posted April 28, 2005 Дано да няма само ефекти, че малко тъпичко ще се получи! Напоследък само комикси излизат! <{POST_SNAPBACK}> po princip ideite razprostranqvani ot povecheto komiksi sa ploski i nedomisleni... no vse pak ima i komiksi s unikalna ideq, nakoi ot koito sa se poqvqvali na golemiq ekran, no ne osobeno dobre izpalneni, koeto samo po sebe si im pravi losha shega zashtoto kara pochitatelite na opredeleniq komiks da se razocharovat, ima i dobre napraveni filmi po komiks kato da kajem "Spawn" vypreki che sa prekalili s ekshyna malko, no vse pak e qk... nadqvah se na vtori film ama nqma... kofti a za doom moga da kaja samo che nqma kak da ochakvame koi znae kakyv siujet zashtoto vse pak e igra - kolkoto i qka da e igrata, ideqta vse pak e standartna - trqa da izbiesh vsichki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted April 29, 2005 Share Posted April 29, 2005 АЗ бих го гледал не заради Скалата, а заради самият филм. Искам да видя какво ще е. Защото играта си я бива, надявам се и филма да се доближава (поне) до сюжета й Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 23, 2005 Share Posted October 23, 2005 Не си заслужава да се сваля и да се гледа филма.Той и без това е мрачен а и с това лошо качество направо нищо не се вижда на места.Има един момент , в който се вижда точно като в игра 1-st person което е малко смешно за филм ама...На кино би трябвало да е къде къде по-добре...А като замисъл нищо ново...подобно на "Заразно зло" , "Пришълецът" и подобни филми... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAPMOT Posted October 23, 2005 Share Posted October 23, 2005 И според теб "The Alien" е тъп филм и пада на нивото на "Resident Evil"????? Не................просто нямам думи! Иначе относно филма "DooM".......еми филмът е хубав,не е няква тъпня! Може би не достатъчно близък до истинските "Horror" филми,но все пак го бива...и то доста! Аз лично съм фен на всичко що е "DooM",даже се радвам,че режисиорът не Uwe Boll! Тогава филмът щеше да е боза! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 23, 2005 Share Posted October 23, 2005 И според теб "The Alien" е тъп филм и пада на нивото на "Resident Evil"?????Не................просто нямам думи! Да съм написал някъде , че е тъп филма ? Май не съм...казах , че историята на филма е нещо подобно с историите на тези два филма и нищо повече... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted October 23, 2005 Share Posted October 23, 2005 И според теб "The Alien" е тъп филм и пада на нивото на "Resident Evil"?????Не................просто нямам думи! Аз пък имам думи и мога да ти кажа че и "The Alien" и "Resident Evil" са ми два от любимите филми и ги слагам на едно равнище което е доста високо....а за филма ще изчакам да излезне свясна версия че иначе само ще се настроя скептично преди да го гледам свясно...играта не ми хареса ще видим какво ще предложи филма.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted October 23, 2005 Share Posted October 23, 2005 Ха-ха, особено в ония филм, където през целия филм биеше лошите с една голяма пръчка Я кажи кой е филма да се посмея Едит: Намерих го Walking Tall (2004) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 Gledah kratko review po nekva angliisko tv i mi se stroi dosta dobre filma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S_one Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Nito Resident Evil nito DOOM sa lo6i filmi , The Alien ne sam go gledal i nemoga da kaja ni6to po nego no znam 4e drugite dva mi haresaha i to mn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 Ще изчакам филмът да излезе с по-добро кочество, защото одеве гледах един Sample- направо нищо не се вижда. Пък и всички знаем в DOOM каква тъмница е. Просто няма да се вижда как Скалата си повдига веждата... Иначе, какво за филма... не очаквам шедьовър, важното е да има кръв по стените и тавана и мъртви чудовищааааа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky13 Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 ba,4e toj ve4e e izleznal v warez-a na 4k-to bre(warezzz.com).Daje predi dva dena.A vie tuka dori ne ste go gledali,lol.Tva e kat si kam evrocom-a kojto iska da go gleda,begom kam www.isohunt.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 Забележи, казах ще изчакам по-добро качество. Знам, че е излязъл.Свалих го и не ми харесва. Но и там, където ти посочваш пак е с грозно качество, въпреки, че е на 2 cd (CAM). Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 От трейлърите, които видях, мога да си извадя само един извод - филмът ще мирише по-лошо от кофа с едни такива кафяви неща в нея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted October 29, 2005 Share Posted October 29, 2005 Аз па чакам доброто качество със свит стомах Нямам проблем с очите ма от Sample-а нищо не виждам почти, а Resident Evil е от най-любимите ми филми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 Филма вече е DVDSrc и го гледах отново и супер много ме изкефи не знам защо го оприличавате с Ailen и Resident Evil ... общото между него и Resident Evil е че има зомбита и че са правени по култови PC игри. Завършека на Doom е невероятен както и идеята за вмъкване на стила на игра във филма надявам се да има продължение. И да попитам че не съм много в крак с кино програмите мина ли вече този филм по кината ? Ако не кога ще го дават ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma6inata1 Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 и на мен много ми хареса филма има свежи идее , а с Ailen нама нищо общо Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted December 11, 2005 Author Share Posted December 11, 2005 Еми едва успях да го догледам. Бахти тъпия филм чесно заклевам са! Ше се самоубия ахахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 Добро филм4е Link to comment Share on other sites More sharing options...
ant9 Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 4 от 6 му давам, но този Бартковияк май не е доизпипал както трябва филма, то си личи че режисъора набляга само на екшъна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.