MPABKATA_Z Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 Днес случайно попаднах на някакво предаване като Шоуто на Слави, ама на анг. и в него участваше Скалата. Аз го хванах накрая, ама поне дочух за какво става въпрос. Значи за филма Дуум, който щял да се прави по играта. И Скалата щял да бъде главният герой. И тоя водещия го пита дали щяло да има plasma gun, щото го кефело, а пък Скалата вика, че вместо него щяло да има BFG("bio force" gun). Доволноооо.. казаха и датата на излизане, ама я забравих... . НО ще е тази година. Едит: а да шоуто беше Daily Show по Comic Sentral от 2-ри Март. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 На сайта на колегите ни от Shacknews изникна новина, според която снимките на дългоочаквания филм ”DooM” най-накрая са приключили. Те се основават на думите на появилия се онзи ден в шоуто “The Daily Show” мутирал в актьор кечист Дуейн “Скалата” Джонсън, който ще участва в него. Историята ще бъде центрирана върху осем морски пехотинеца, които са изпратени в тайна военна база на далечната планета Олдувай. Те научават, че нещо странно се мъти на въпросното място и малко след това изникват купища грозни чудовищата, които не идват от Ада, както в играта, а приличат на мутирали вследствие от някакъв гаден супер вирус хора. Но въпреки това ще имат доста сходни черти с тварите от DooM 3. Според продуцентите филмът е повече хорър, отколкото екшън. Има много престрелки и голяма част от сцените са заснети изцяло от първо лице - от гледната точка на главния герой, чиято роля ще се изпълнява от Карл Урбан, известен с превъплъщението си в Еомер във “Властелинът на пръстените: Завръщането на краля”. Source : Pc Mania . Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoFFo Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 от гледната точка на главния герой, чиято роля ще се изпълнява от Карл Урбан, известен с превъплъщението си в Еомер във “Властелинът на пръстените: Завръщането на краля”. az sushto hledah Daily Show i skalata kaza 4e toi shte e glavniq geroi za data ne 4uh dase govori ,obshto vzeto MPABKATA_Z kaza tova koeto dadoha,a tva za plaznamta sushto ne sam go 4ul Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted March 7, 2005 Author Share Posted March 7, 2005 Ааааа.. как бе. Не си ли спомнящ тоя дето го пита как каза че имал деца и играели на игри. И после като го пита за плазмата и стана от стола и почна да се превъзнася.. кво правеше, май стреляше . А за датата го каза съвсем накрая. Даже и двамата го казаха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ CyberGod Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 filmcheto ne zvuchi mnogo obeshtavashto spored dumite na ShitHappen, no vse pak she go vidim - moje sluchajno da se okaje intriguvasht i gotin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
silvi Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 az nesam mnogo navutre s igrite i filmite oba4e sam stra6no golqma fenka na skalata i znam za filma 6te e i s y4astieto na Ryan Reynolds i 6te izleze avgust.ako ima ne6to pitaite tuk az 6te proverq specialno za vseki vapros zadaden za filma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameseeker Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Да ви кажа чесно това сигурно ще е поредната боза, която се опитва да изстиска още някои друг долар от DOOM 3. Пример - Томб Райдер... Единственото смислено нещо в тоя филм бяха ц***те на Джоли Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ CyberGod Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Да ви кажа чесно това сигурно ще е поредната боза, която се опитва да изстиска още някои друг долар от DOOM 3. Пример - Томб Райдер... Единственото смислено нещо в тоя филм бяха ц***те на Джоли <{POST_SNAPBACK}> true, true... opredeleno se ochakva boza, vsichki sa skeptichno nastroeni kym filma... predpolagam nqma da e mnogo visokobiudjeten taj che i efekti koi znae kvi moje i da nqma... a we s 2 dumi losha rabota... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 Това сто процента ще е феноменална простотия...еомер и скалата ще са просто невероятна комбина ! Аз изобщо немога да проумея как от плосък ФПС като дуум може да се изсмуче достатъчно за филмов сценарий. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Аз бих го гледал дори и само заради Скалата. Много му се кефя! Link to comment Share on other sites More sharing options...
silvi Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 podkrepqm mnenieto gore Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Ха-ха, особено в ония филм, където през целия филм биеше лошите с една голяма пръчка Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Ха-ха, особено в ония филм, където през целия филм биеше лошите с една голяма пръчка <{POST_SNAPBACK}> Хахахаха пръчка, заболя ме корема от смях Тоя филм много ме изкефи. А доом ще е бозааааааааааааааааааааа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legolas Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 tva shte bude interesno samo deto ne znam kuv scenarii shte napravqt za nego inache The Rock e mashina i mnoo hubavo igrae otdava mu se Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ CyberGod Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 tva shte bude interesno samo deto ne znam kuv scenarii shte napravqt za negoinache The Rock e mashina i mnoo hubavo igrae otdava mu se <{POST_SNAPBACK}> vrazvam bas che shte napravqt vyzmojno naj-gadniq script za toq film ot vsichkiute vazmojnosti, ta shte stane mnogo kofti naj-veroqtno... sigurno shte e boza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Be az hubav film sas Skalata ne sam vidql...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ CyberGod Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 Be az hubav film sas Skalata ne sam vidql...... <{POST_SNAPBACK}> mi toi maj samo za komedii stava picha...The Rock! xaxaxxaxa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legolas Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 mi toi maj samo za komedii stava picha...The Rock! xaxaxxaxa mi Rundown losh li e Link to comment Share on other sites More sharing options...
twoface Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 Be az hubav film sas Skalata ne sam vidql...... <{POST_SNAPBACK}> или Кралят Скорпион и той ли е лош Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 Филмите далеч не са шедьоври и какво от това?! Целта им е да забавляват публиката и те правят именно това, и то доста успешно. Кралят скорпион е чудничко приключенско филмче, а Walking Tall дето върви и ги бъхти с талпата направо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted April 25, 2005 Share Posted April 25, 2005 http://www.moviefans.de/a-z/d/doom/ Превода грубо е следния : С филма " Doom " ни очаква една филмирана видеоигра на най - култовите стрелци , които Universal може да покаже на големия екран. Инвазия на мутанти застрашава една земна база на далечна планета. John Grimm , чиято роля се играе от Карл Урбан (Éomer във филма " Властелинът на пръстените ", "Riddick , воюва като член на един специален отряд срещу чудовищата и убиеца на неговите родители. Партнират му Розамунд Пайк от филма " 007 " , която играе ролята във филма " Doom " на изследователката Саманта и също така Дуейн " The Rock " Джонсън познат от ролите си във филма " Scorpion King " и " Walking Tall " , който играе ролята във филма " Doom " на Sarge , ръководител на отряда . Работите по заснемането на "Doom" са започнали окотмври 2004 година под режисурата на Андрей Бартовиак ( " Romeo Must Die " ) в Прага . Филмът трябва да бъде излъчен тепърва по немските кина на 27 октомври 2005 година Поздрави : Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ CyberGod Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 http://www.moviefans.de/a-z/d/doom/ Превода грубо е следния : С филма " Doom " ни очаква една филмирана видеоигра на най - култовите стрелци , които Universal може да покаже на големия екран. Инвазия на мутанти застрашава една земна база на далечна планета. John Grimm , чиято роля се играе от Карл Урбан (Éomer във филма " Властелинът на пръстените ", "Riddick , воюва като член на един специален отряд срещу чудовищата и убиеца на неговите родители. Партнират му Розамунд Пайк от филма " 007 " , която играе ролята във филма " Doom " на изследователката Саманта и също така Дуейн " The Rock " Джонсън познат от ролите си във филма " Scorpion King " и " Walking Tall " , който играе ролята във филма " Doom " на Sarge , ръководител на отряда . Работите по заснемането на "Doom" са започнали окотмври 2004 година под режисурата на Андрей Бартовиак ( " Romeo Must Die " ) в Прага . Филмът трябва да бъде излъчен тепърва по немските кина на 27 октомври 2005 година Поздрави : <{POST_SNAPBACK}> zvuchi donqkyde obeshtavashto zaradi rejisiora...efekti shte ima i to mnogo zdravi:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted April 28, 2005 Share Posted April 28, 2005 Добре де, нали главната роля щеше да се изпълнява от Скалата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted April 28, 2005 Share Posted April 28, 2005 zvuchi donqkyde obeshtavashto zaradi rejisiora...efekti shte ima i to mnogo zdravi:)) <{POST_SNAPBACK}> Дано да няма само ефекти, че малко тъпичко ще се получи! Напоследък само комикси излизат! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted April 28, 2005 Share Posted April 28, 2005 Дано да е яко ! Ама за мен "яко" не значи да има само стрелби през целия филм - Resident Evil - е за мен това си е боза sux ! Дано да има някаква идея , а не само стрелби и няк'ви скачат по 12 метра , правят по 123 салта във въздуха , после не могат да се улучат от 6 сантиметра с пистолет , а накрая си чупят вратовете с няк'ва измислена хватка ! Тъпо е просто Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.