Jump to content
BulForum.com

WebCamera Software ?

_Dave_

Recommended Posts

Искам да ви попитам как да си оправя камерата ми , за да мога да я използвам като WebCam . В момента тя работи само като Дигитален Фотоапарат , защото на диска със софтуера няма нищо , което да е за WebCam , а на камерата намерих Опция за WebCam , в упътването също пише , че има такава опция , но не пише как да се пусне . Вярвам че тук има доста запознати с подобни неща , :woot .

Моля помогнете ми , за да мога да си активирам камерката :punk

ami ako si maniak mozes da si napravsi takuv; v codeproject.com ima primerni projecti na c++; az 1 den si igrah i dokarah da se vizdam na ekrana na kompota :)

web-camerite triabva da imat standarten interfeis za vruzka s computer i si mislia che koito i da e generic webcam softuer triaa da ti svarsi rabota

ako iskas, moga da ti pratia moita boza da probvas

best regards

vprochem nali se varzva prez usb ?

ami ako si maniak mozes da si napravsi takuv; v codeproject.com ima primerni projecti na c++; az 1 den si igrah i dokarah da se vizdam na ekrana na kompota :)

vprochem nali se varzva prez usb ? - Да през УСБ го пускам , а найстина ще е добре ако пратиш твойто , ще ми е най-лесно за употреба ( не че ти си го напраил някво просто , аз това няма начин да го знам , ама поне ще има някой да ми обясни как да боравя с програмата  :P  )

Еми батко аз не му разбирам хич от тоя С++ , ама се радвам че има умни българчета като тебе да дърпат изостаналите (като мене) :lol:

Да през УСБ го пускам , а найстина ще е добре ако пратиш твойто , ще ми е най-лесно за употреба ( не че ти си го напраил някво просто , аз това няма начин да го знам , ама поне ще има някой да ми обясни как да боравя с програмата :P )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...