_Dave_ Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 Искам да ви попитам как да си оправя камерата ми , за да мога да я използвам като WebCam . В момента тя работи само като Дигитален Фотоапарат , защото на диска със софтуера няма нищо , което да е за WebCam , а на камерата намерих Опция за WebCam , в упътването също пише , че има такава опция , но не пише как да се пусне . Вярвам че тук има доста запознати с подобни неща , . Моля помогнете ми , за да мога да си активирам камерката Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaMarta Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 ami ako si maniak mozes da si napravsi takuv; v codeproject.com ima primerni projecti na c++; az 1 den si igrah i dokarah da se vizdam na ekrana na kompota web-camerite triabva da imat standarten interfeis za vruzka s computer i si mislia che koito i da e generic webcam softuer triaa da ti svarsi rabota ako iskas, moga da ti pratia moita boza da probvas best regards vprochem nali se varzva prez usb ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Dave_ Posted March 7, 2005 Author Share Posted March 7, 2005 ami ako si maniak mozes da si napravsi takuv; v codeproject.com ima primerni projecti na c++; az 1 den si igrah i dokarah da se vizdam na ekrana na kompota vprochem nali se varzva prez usb ? - Да през УСБ го пускам , а найстина ще е добре ако пратиш твойто , ще ми е най-лесно за употреба ( не че ти си го напраил някво просто , аз това няма начин да го знам , ама поне ще има някой да ми обясни как да боравя с програмата ) <{POST_SNAPBACK}> Еми батко аз не му разбирам хич от тоя С++ , ама се радвам че има умни българчета като тебе да дърпат изостаналите (като мене) Да през УСБ го пускам , а найстина ще е добре ако пратиш твойто , ще ми е най-лесно за употреба ( не че ти си го напраил някво просто , аз това няма начин да го знам , ама поне ще има някой да ми обясни как да боравя с програмата ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.