Njakoj Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 Rutera e w kutijata si s adaptor i opisanie.Rabotil e samo 3 meseca i ottogawa si stoi zashtoto se razturi rabotata s mrejata.Izglejda kato sywsem now.Cenata e $40.Ne moga da dam snimka zashtoto njamam cifrof aparat no predpolagam che ne e i neobhodimo.To se znae kak izglejda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 Не че нещо ама: D-LINK INTERNET GATEWAY DI-604 36.50 37.50 39.00 Вярно че е без ДДС ама е нов, и определено не е Canyon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Njakoj Posted March 7, 2005 Author Share Posted March 7, 2005 NP.Prosto go predlagam.Ako njakoj iska shte se obadi.Kato njama jelaeshti shte si stoi.Wse njakyde shte potrjabwa Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Кажи модела. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Njakoj Posted March 8, 2005 Author Share Posted March 8, 2005 Na kutijata pishe "BROADBAND ROUTER".Za model trjabwa d apogledna zashtoto ne e pri men rutera a w edin prijatel kojto ima firma za komputri.Shte go pitam i shte go napisha tuk. edit: Modela e BR-9104P na CNET Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kopeto_01 Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Tozi router ste mi vur6e li rabota za Evrocomskiq internet i ako go vzema purvo ste moje li da go probvame????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fifo Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 INFO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kopeto_01 Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Ostavi telefon za vrazka ako moje zashtoto nqmame nikakvi.Iskame da go vzemem,taka 4e ot teb zavisi!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Njakoj Posted March 15, 2005 Author Share Posted March 15, 2005 Telefonite mi sa: 82-36-53 - domashen - wecher mejdu 18:30 i 20:30 0899 / 31-67-69 - mobilen - prez celija den. Kazwam se iliyan. Shte wi wyrshi rabota za Evrokomskija net zashtoto az predi da se aboniram za Gigabitskija bjah na Evrokom i imah mreja.Deljahme si taksata.Drug e wyprosa kakwi sa im skorostite na Evrokomci...No opredeleno stawa za towa zashtoto imenno towa e prawil . EDIT: Prodaden ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.