Miskinin Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 Някой знае ли дали SlipKnot ще идват в България?Обявена е нова Европейска дата - May 30 - Athens, Greece @ Lycabettus Theatre ! Което значи че може да наминат и до нас Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zamoth Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 ne mi se viarva Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 Мухата е пусната Ако е истина.. как да ви кажа... SIC!!!!l Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 не ми се вярва ама ми се иска хихих Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 A new SLIPKNOT date has been added to what seems to be a European tour following their North American tour which kicks off on March 4th. May 30 - Athens, Greece @ Lycabettus Theatre This is SLIPKNOT's first time playing in Greece, and more European tour dates for their Subliminal Verses world tour will be announced as they surface. Истина е, мамка му!!!! Ще идват в Европа! Да минат през БГ ми се струва толкова химерно, че няма накъде повече. Но Гърция не е далеч Не мога да не изразя радостта си - УАААААААААААААААААААААААААА! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskinin Posted March 7, 2005 Author Share Posted March 7, 2005 А дано де Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 Прекалено е хубаво за да е истина Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 Никаде не пише, че ще наминат в България. Те отиват там, където им плащат. Ако България ги покани ще дойдат, ама щом я няма в списък значи не ги е поканила, следователно... И на мен ми се иска ама.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 Прекалено е хубаво за да е истина <{POST_SNAPBACK}> За жалост да... България не мисля(макар че ми се иска) че ще покани и най-вече ПЛАТИ на такъв "гигант" в музката като Slipknot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 Съмнява ме! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 На мен не ми се струва нереално! Като се замисля колко хора слушат слипнот, едва ли един такъв концерт няма да е печеливш. Така че да се надяваме да се намери организатор навреме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Slipknot са богата група и са световно известни. Съмнявам се от българска страна да успеят да им предотставят оферта, която да ги привлече да свирят тук. А и дори и да дойдат цената на билетите няма да е под 30 еuro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskinin Posted March 8, 2005 Author Share Posted March 8, 2005 Вие пък сега ще ги изкарате по велики от Metallica ! Не са чак толкова голяма и богата група , идването им в България да е едва ли не утопия ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 За жалост да... България не мисля(макар че ми се иска) че ще покани и най-вече ПЛАТИ на такъв "гигант" в музката като Slipknot <{POST_SNAPBACK}> Slipknot са богата група и са световно известни. Съмнявам се от българска страна да успеят да им предотставят оферта, която да ги привлече да свирят тук. А и дори и да дойдат цената на билетите няма да е под 30 еuro. <{POST_SNAPBACK}> Хе-хе! Уважавам Слипнот и ме кефят супер много, ама да са чак гигант, който не е по джоба на СМЕ и сие...Айде извинявайте! ТЕ докараха Металика, Айрън Мейдън, Слеър, Рейнбоу, Дейвит Ковърдейл и т.н. а сега и Ози, вие ще ги искарате че слипнот са по-велики от всичките тези! The`ScorpioN, малко ли световно извстни групи и изпълнители забиха тук!? Че и актьори и т.н. Концерта на Металика и на Слеър беше по 25лв. Съмнявам се за Слипнот да е 60лв.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Ей май съм изпуснал тая голяма новина. Съмнява ме да доидат в България, след като вече са уредени в Гърция. Но и тя не е далече, еи тука на 1000 километра е Атина. А и аи да не сравняваме Metallica, Iron Maiden и другите със Slipknot. Защото в моента тая група е както казаха "гиганта" в музиката А и има един израз дет вече е почти като поговорка : "Звездите изгравят на запад, а залязват в България" Тоест и Metallica и другите искаха да земат за последно колкот могат повече пари и затва се съгласиха на концерти тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niilo Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Няма да дойдат. И слава на рийпъра за това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 А и аи да не сравняваме Metallica, Iron Maiden и другите със Slipknot. Защото в моента тая група е както казаха "гиганта" в музиката А и има един израз дет вече е почти като поговорка : "Звездите изгравят на запад, а залязват в България" Тоест и Metallica и другите искаха да земат за последно колкот могат повече пари и затва се съгласиха на концерти тук. <{POST_SNAPBACK}> Мойто дете, Металика в Америка правят такива концерти, че и в най-съкровените си мечти не си виждал! Щото ако тук правят турне в цяла Европа, си имат и отделно турне само в Америка и пълнят стадиони и зали до дупка! Първо малко се поинтересувай! Залезли са за такива като теб, за които не са и изгрявали (е кво като имат повече продадени копия за албуми от Мадона(визирам Kill 'em all)) В момента точно мога да ти кажа, че Слипнот са с пъти по-малко известни в България от Металика! Това не пречи Слипнот и мен да ме кефят много! Само ще ти посоча едно дребно фактче - за концерта в Сърбия, Металика са изявили желание Слипнот да са подгряваща група и те са се насрали от густо, само че Сърбия не са имали пари да приемат и двете групи едновременно! Ако искаш да знаеш групата се съгласява да свири, където й предоставят определените от тях условия и хонорар! Аз ако имам 3000000$ ще си наема стадион "Пловдив", ще платя на Металика и ще ги викна да ми свирят на уше! И ще дойдат! И мога да ти кажа, че 95% от звездите в рока изгряват леко на Северозапад! Съжалявам за лекия офтопик, но не харесвам хора, наричащи себе си "рокаджии" и "метали", да говорят за легенди в тоя бранш врели-некипели! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ CyberGod Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 maliii iskam da doidat maina, shte otida zadyljitelno... ot malyk chakam tozi moment!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niilo Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 maliii iskam da doidat maina, shte otida zadyljitelno... ot malyk chakam tozi moment!!!! <{POST_SNAPBACK}> Колко малък? На 9 ли си сега? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ CyberGod Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Колко малък? На 9 ли си сега? <{POST_SNAPBACK}> xaxxaxaxaxa ne we ama bqh 8 klas kogato zapochnah da gi slusham, a sega, 5 godini po-kysno jelanieto mi da otida na tehen koncert e 5x po-golqmo... togava pochti nikoi kogoto poznavam neznaeshe che syshtestvuvat, a sega dori ima malyk shans da se poqvqt na bg teritoriq...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskinin Posted March 10, 2005 Author Share Posted March 10, 2005 Колко малък? На 9 ли си сега? <{POST_SNAPBACK}> Niilo stiga offtopic ve brat ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oceansoul Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Лошо, лошо, проверявах из разни сайтове на Slipknot и на български музикални агенции, но нищо не се чува за концерт у нас. Пък и като видях, че билетите за Блек Сабат ще са по 30лв.... А златните години на дядо Ози отдавна отминаха. Предполагам, че евентуален концерт на Slipknot наистина би бил твърде скъп за нас. Дори и СМЕ или някои други да имат толкова пари, билетите биха били нереално скъпи и никой няма да иде. От друга страна, повечето американски групи се смята че имат доста по-малко фенове в Европа, отколкото у дома си и съответно концертите им по нашите земи са по-евтини... абе не знам, ама Слипнот в България ми се струва по-скоро мечта (поне засега). Ако някой намери златна рибка или бутилка с дух може да се опита да си го пожелае... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOU JOU Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Мойто дете, Металика в Америка правят такива концерти, че и в най-съкровените си мечти не си виждал! Щото ако тук правят турне в цяла Европа, си имат и отделно турне само в Америка и пълнят стадиони и зали до дупка! Първо малко се поинтересувай! Залезли са за такива като теб, за които не са и изгрявали (е кво като имат повече продадени копия за албуми от Мадона(визирам Kill 'em all)) В момента точно мога да ти кажа, че Слипнот са с пъти по-малко известни в България от Металика! Това не пречи Слипнот и мен да ме кефят много! Само ще ти посоча едно дребно фактче - за концерта в Сърбия, Металика са изявили желание Слипнот да са подгряваща група и те са се насрали от густо, само че Сърбия не са имали пари да приемат и двете групи едновременно!Ако искаш да знаеш групата се съгласява да свири, където й предоставят определените от тях условия и хонорар! Аз ако имам 3000000$ ще си наема стадион "Пловдив", ще платя на Металика и ще ги викна да ми свирят на уше! И ще дойдат! И мога да ти кажа, че 95% от звездите в рока изгряват леко на Северозапад! Съжалявам за лекия офтопик, но не харесвам хора, наричащи себе си "рокаджии" и "метали", да говорят за легенди в тоя бранш врели-некипели! <{POST_SNAPBACK}> Вижте кво. В тези турбо-поп-фолк дрън-дрън тежки времена трябва да се поддържаме. Не обивай малките "рибарчета" затова че се "зарибяват" с тийнейджърски групи като Слипнот. Просто ако бяха 10 години по-"дъртички" като нас щяха да са твърдо зад Металика. Слипнот са интересни, с "различна" визия. Но... ще ги сравня с Металика след 20 години - ако са още на сцената. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 Наистина, прав си! Но поне като не знаят да не говорят! Аз не говоря против други групи - говоря за любимата ми група и съветвам и другите това да правят! Защо трябва да се плюе по нещо което е признато за класика! То и Лед Цепелин вече не изнасят концерти ама са легенди, нали? Въпреки че има и такива "разбирачи" и "меломани", които казват че Цепелин не са нищо особено! Утре и за Моцарт така ще кажат! Ето на това ме е яд! Иначе всеки е свободен да си слуша каквото иска, ама да не се прави на много компетентен, щото не може да бъде такъв на 10-12 години! Ха със здраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 Мисля че случая заслужава едно посещение в църква и молитва към всевишния! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.