zlobil Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 v smirnenski jiveq Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 бил съм в тракия в 2 зали и двете съкс тая до лалута е супер голяма но не ме радва не създава настроение за тренировка в пловдив съм бил само 1 път и там много не ми хареса предпочитам рондо 96 % от тренировките ми са били там Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 бил съм в тракия в 2 зали и двете съкс тая до лалута е супер голяма но не ме радва не създава настроение за тренировка в пловдив съм бил само 1 път и там много не ми хареса предпочитам рондо 96 % от тренировките ми са били там <{POST_SNAPBACK}> Пък и в Muscle Art-а сега подобряват вентилацията! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 От 01.09.05г. цената на едно посещение в Muscle Art[Рондо] става 2лв. до 16:00 часа и 2.50лв. след този час! Новата вентилация е за наша сметка! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 От 01.09.05г. цената на едно посещение в Muscle Art[Рондо] става 2лв. до 16:00 часа и 2.50лв. след този час! Новата вентилация е за наша сметка! <{POST_SNAPBACK}> Кофти работа. Точно смятах да съм по-редовен в скоро време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Кофти работа. Точно смятах да съм по-редовен в скоро време. <{POST_SNAPBACK}> И аз така!Ще видим какво ще стане с картите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 epa za 50stinki na cigani li 6a se praite we ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 epa za 50stinki na cigani li 6a se praite we ?! <{POST_SNAPBACK}> епа казаха ми,че напраили ремонт на банята,и за кво ми е тая баня,аз ако си носа вода от нас сигурно няма да стъпвам в тая баня... (къпа се в нас,понеже не ми се носат по реисове и shits още 1 чифт дрехи ) ама няма кво да се прай,за мен рондо рулзз,и няма да ида в друга зала Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 epa za 50stinki na cigani li 6a se praite we ?! <{POST_SNAPBACK}> Сметни на месец или на година колко става разликата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Само в седмицата губиш по една тренировка от увеличението!Както и да е!Рондо Рулззз! Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 epa sha si odim u xerculesa i twa e 1 lev Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 epa sha si odim u xerculesa i twa e 1 lev <{POST_SNAPBACK}> po-dobre da se otkazvam da treniram.... tam usven gardi ne vijdam kvo drugo moga da prava ka4estveno.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 po-dobre da se otkazvam da treniram.... tam usven gardi ne vijdam kvo drugo moga da prava ka4estveno.... <{POST_SNAPBACK}> silovi trenirovki !!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 От 1ви септември цените в Рондо за 8 тренировки се вдигат с 2лв. Картата става 14лв за 8 пъти. Кажете при другите клубове как е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandro Posted August 25, 2005 Author Share Posted August 25, 2005 Hora ot 2 meseca sam v USA i neznam v kakva nasoka se razvivat na6ite zali v bg.predi da tragna za usa 2-3 pati posetih edna zala v ki4uka blizo do iceberga-reflex no pove4eto uredei bqha za jeni i ne bqh mnogo o4arovan ,skoro edin priqtel mi pisa 4e zalata e promenena i 4e e stanala mnogo dobra s preobladava6ti majki uredi--mplq ako nqkoi ot vas e hodil tam da i dade malko dopalnitelno info dali si struva a ako li ne 6te se vidim sled mesec v RONDO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 От 1ви септември цените в Рондо за 8 тренировки се вдигат с 2лв. Картата става 14лв за 8 пъти. Кажете при другите клубове как е. <{POST_SNAPBACK}> мога да ти кажа само за перлата, че са същите цените. повече от 3 години съм ходил там и винаги си е било 2 лв до 3часа, след 3-2,50 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 мога да ти кажа само за перлата, че са същите цените. повече от 3 години съм ходил там и винаги си е било 2 лв до 3часа, след 3-2,50 <{POST_SNAPBACK}> Ми тва си е нормална цена, залата е голяма, уредите се подържат... Между другото ти идваш ли още? Ако да сигурно ще те знам по физиономия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
X - Use® Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 И аз ходя в Перлата. За 2 лева е добре залата е голяма, уредите се подържат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 Между другото ти идваш ли още? Ако да сигурно ще те знам по физиономия... <{POST_SNAPBACK}> ами всъщност си дадох малко почивка, после пък ми счупиха крака и вече стават 3 месеца не съм ходил иначе перлата рулез Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 po-dobre da se otkazvam da treniram.... tam usven gardi ne vijdam kvo drugo moga da prava ka4estveno.... <{POST_SNAPBACK}> mi moje da pravish biceps,ramo,trapec,kraka,gryb........vsi4ko moje da pravish Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Също и чорба от хлебарки можеш да си направиш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Също и чорба от хлебарки можеш да си направиш... <{POST_SNAPBACK}> тва е за тема хранителни добавки цъцъ можели такова нещо перлата несъм одил може да е яко ама нинам :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANGELIZER Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 аз съм в Лаута, нова зала, всичко се поддържа перфектно,климатиците работят нон-стоп, с карта излиза 2 лева без малко! :ph34r: ей сега даже тръгвам за тренировка айде успех на всички! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 аз съм в Лаута, нова зала, всичко се поддържа перфектно,климатиците работят нон-стоп, с карта излиза 2 лева без малко! :ph34r:ей сега даже тръгвам за тренировка айде успех на всички! <{POST_SNAPBACK}> Нова зала на Лаута Да не би да е горе над съблекалните, където едно време се тренираше бокс и борба Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANGELIZER Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 LOKOMOTIVcho Публикувано на , 18:43 PM QUOTE(ANGELIZER @ Sep 9 2005, 18:40 PM) аз съм в Лаута, нова зала, всичко се поддържа перфектно,климатиците работят нон-стоп, с карта излиза 2 лева без малко! punk.gif ph34r.gif ей сега даже тръгвам за тренировка айде успех на всички! * Нова зала на Лаута confused.gif Да не би да е горе над съблекалните, където едно време се тренираше бокс и борба unsure.gif huh.gif Мне, тази зад стадиона е, точно на 100 метра от параклисите. Собственост е на Бухалов и на Даци, доколкото знам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.