Deyan Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 От такава силова серия има смисъл само ако можеш да направиш поне 1 сам и още 1-2 с малко помощ иначе си е чиста изгъзица... <{POST_SNAPBACK}> Но говедото не мисли! Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 ne sam saglasen . ako naprimer trenira6 za muskulen obem , muskula trqa da se sakrati maksimalno mnogo , za celta se vdiga maksimalna tejest , s bavno tempo.I ako naprimer moje6 da vdigne6 55 kg po dobre da diga6 60 i nekoi ot gore da ti pomaga savsem malko i da se gar4i6 ot kolkoto da diga6 50 kg s lekota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted June 22, 2005 Share Posted June 22, 2005 Значи аз съм от каршака и ми е много медено в тоя дето отвориха в махалата доста доста е по-малък от рондо но пък за лефче ми е яку такова Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Za koi govori6 we za onq deto e v mahalata "bunta sever" , i az hodih 1-2 pati tam.Za lef4e si struva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Kade se namira zala "Plovdiv" che ne q znam?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 26, 2005 Share Posted June 26, 2005 Kade se namira zala "Plovdiv" che ne q znam?? <{POST_SNAPBACK}> До частното училище Класик на Джумаята, нагоре покрай входа на Vodoo Bar нагоре по стълбите вдясно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
12345_ Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Кой е най-якия фитнес център? Щото искам да ходя Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Всеки си има различно мнение, но за мен най-якия е фитнес център ПЕРЛА Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Кой е най-якия фитнес център? Щото искам да ходя <{POST_SNAPBACK}> Muscle Art Link to comment Share on other sites More sharing options...
killer^_^ Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Я някой с по-голям стаж в Рондото да каже в коя часова зона през седмицата е най-спокойно,в смисъл няма много хора и не се налага да чакаш за някой уред Макар че от някои постове разбрах ,че колкото по-малко хора знаят толкова по-добре edit:Ами тъкмо това може да му е замисъла-да има по-малко хора Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Кой е най-якия фитнес център? Щото искам да ходя <{POST_SNAPBACK}> а не си ли малко малък ? бтв неска бех в рондо и някав индивид от ромски произход(не повече от 12 год.) си стягаше бицепса пред огледало 15-20 см ръчичка,беше много смешно отстрани с 1 зелена ризка леле хахаха ЕДИТ:@килер сутрин като отвори фитнеса в 10:00 няма да има народ иначе от 12:00 до 3,4 е голям фраш към 4 отслабва(ама входа след 16:00 става 2:00 лв,и не разбирам замисъла на това) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 До частното училище Класик на Джумаята, нагоре покрай входа на Vodoo Bar нагоре по стълбите вдясно... <{POST_SNAPBACK}> Mersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Поне в Перлата не се допускат такива индивиди, преди време двама отворковци напъваха да влязат ама бяха изгонени и за малко не ядоха бой щото мноо се надъхваха... Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 ЕДИТ:@килер сутрин като отвори фитнеса в 10:00 няма да има народ иначе от 12:00 до 3,4 е голям фраш към 4 отслабва(ама входа след 16:00 става 2:00 лв,и не разбирам замисъла на това) <{POST_SNAPBACK}> Ако говориш за рондото, отваря 7.00 часа, а не в 10. Но въпреки това и в 7 сутринта има хора и то не малко. А що се отнася до това по кое време има най-малко хора, все повече почвам да си мисля, че този часови диапазон започва да се превръща във все по-недостижим мит . Едит: и аз много съм мислил по въпроса за 2-та лева и все още не откривам логиката. Така или иначе Ким си прави достатъчно пари и за внуците. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Ами то и в Перлата след 15:00 става 2.50 и това е защото по-принцип вечер идват най-много хора и така ги подтикват да си времат карти и съответно да идват редовно в този фитнес... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Q mi daite malko info za "Plovdiv" shtoto nikoga ne sam xodil tam a se okazva 4e mi e dosta po-blizo ot mqstoto kadeto xedq v momenta.Interesuvam se kakvi sa uredite,taksite i kompaniata v zalata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Q mi daite malko info za "Plovdiv" shtoto nikoga ne sam xodil tam a se okazva 4e mi e dosta po-blizo ot mqstoto kadeto xedq v momenta.Interesuvam se kakvi sa uredite,taksite i kompaniata v zalata. <{POST_SNAPBACK}> Ами аз съм ходил само веднъж там, цената беше 1.50, уредите бяха сносни но тъй като съм свикнал в Перлата ми се видяха малко, хората трниращи там (с риск да обидя някой от форума и ако го направя се извинявам) или поне част от тях бяха някви гадни педерстчета или поне аз видях двама, на които им личеше брутално... Единственото нещо което може да ме накара пак да стъпя там е наличието на боксова круша Нядявам се че съм ти бил от полза Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted June 27, 2005 Share Posted June 27, 2005 Mda mersi mnogo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarbanov Posted June 28, 2005 Share Posted June 28, 2005 ima 1 prase v rondoto koeto pravi s 260..... <{POST_SNAPBACK}> andrei se kazva mn e qk no kato tqlo ne mi haresva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fostar Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Някой ще ми даде ли малко инфо за Дайкс? Къде е и какви пари е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Дайкс е срещу затвора (в Кичука), също е близо до даскалото Антона, доколкото знам е 1.50, ама нещо не ме кефи, щото няма мноо уреди и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 Някой ще ми даде ли малко инфо за Дайкс? Къде е и какви пари е? 2 лв е еднократно,с карта излиза 1,50 и цената включва и къпане Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 в тракия щели да правят някви центрове и в тях с фитнес. някои да знае такова нещо тука пред нас строят разни работи ама маи ще са басеини Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 to4no do nas sq pravat nqkav fitnes centar 6te vidim kat stane govov zakvo stava vapros Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 to4no do nas sq pravat nqkav fitnes centar 6te vidim kat stane govov zakvo stava vapros <{POST_SNAPBACK}> къде е това до вас? къде живееш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.