Zingam Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 az hodih godina i polvina v herkulesa na grebnata baza.posle 1 mesec v reflexa v ki4uka,a sega ve4e mesec 2 v tulupa koito se namira v mara6a.zalata q darji edno priqtel4e Къде е това в Мараша? Бива ли го? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 Къде е това в Мараша? Бива ли го? Тва е може би най-измисления фитнес в който съм бил... Мараша е около второ районно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bky4eHeH Posted August 30, 2008 Share Posted August 30, 2008 В Тракия да ми кажете някоя готина зала на сносна цена? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted September 1, 2008 Share Posted September 1, 2008 Тва е може би най-измисления фитнес в който съм бил... Мараша е около второ районно Фитнесчето си е супер...само трябва да внимават по-високите като мен да не си ударят главата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 Тва е може би най-измисления фитнес в който съм бил... Мараша е около второ районно Сега ако кажеш, че ходиш в Поликлиниката. Иначе аз съм в Мараша, а около Второ районно май не е вече Мараша. И викаш, че не го бива? Че на мен ми писна от тази поликлиника! Фитнесчето си е супер...само трябва да внимават по-високите като мен да не си ударят главата Еее... и тук ли е ниско! Да не можеш да се изправиш и да си протегнеш ръцете без да се блъснеш в тавана? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 2, 2008 Share Posted September 2, 2008 Сега ако кажеш, че ходиш в Поликлиниката. Иначе аз съм в Мараша, а около Второ районно май не е вече Мараша.И викаш, че не го бива? Че на мен ми писна от тази поликлиника! Еее... и тук ли е ниско! Да не можеш да се изправиш и да си протегнеш ръцете без да се блъснеш в тавана? В тая поликлиника не съм ходил, ходех в Перлата, но вече не съм Пловдив... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.