Divaka Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 ще стане демоде както всяка година - в края на март и началото на април. поле ще се оттегли и втората вълна в края на май, началото ня юни.тва са дупенцата дет са чули че било яко да са дигат гири в залите и ходат да подпръкцват под лостовете и да се почесват между уредите. щото нали след един месец ша се носят тениски и требе да се дуят. само дето след един месец немат резултат и се отказват. тогава идва пролетната серия идиотчета, дето се готвят за плажовете. те са маааалко по-търпеливи - издържат чак до втория месец. пак се разочароват и пак се разкарват. на единия лостовете му криви, на другия пък тежки, на третия му било прашно, четвъртия щял да си прави лицеви опори у тях, ама естествено все забравя и т.н....... ахах... страооотно го описа положението.Междудругото пазете си ГСМ-ите,които ходат в рондо,че някой ги цапцаросва...Вчера Ким слагаше стикери на СОТ,че обекта се охранява от видеокамери,само дето не видях камерите ..Явно е психоатака. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 аз гсм-а , парите и документите ги оставям на касата , те гардеробчетата се отварят с един ключ доста , 3-4 пъти ми се случва да отварям грешно гардеробче Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Заради темата със sell-а на дъмбелите се сетих да се изфукам с моя дъмбел който направих преди 2 години.1. Струваше ми цели 6лв. (4.50 за спрея и 1.50 за шкурката). 2.Ето го и него. 3.Отне ми към 2-3 дни да го изшкуркам и 2-3 часа да го paint-на. 4.Материалите си ги набавих от един стар железария от село,който беше доста щедър да ми ги подари . 5."Комплекта" ми се състои от 1 лост от 3кг. и 6 зъбни колела (тежестите) по 1кг. всяко и 2 халки за да държат всичко по мястото си.Общо се събират 9кг. което си е достатъчно за мен. 6.Единствената разлика с "купешките" дъмбели е,че е леко ръбат и грозен,ама то и кой ти гледа,нали е удобен ... От 2 годинки си бича в нас и съм много доволен.Увеличих от 26 дясна ръка до 33 и лява от 24 до 32 с релеф,оформени (доста добре) гърди,почти оформен корем (не бирено оформен де),рамена и гръб. Всичко го постигнах с по горе описаният дъмбел и още една самоделка щанга (30кг max) + една книга за фитнес и бодибилдинг... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spetsa Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Един понеделник като бях пак беше фулл и на един човек якето и горнището му ги бяха изкарали от гардеробчето и беше ровено в доста гардеробчета за камери мисля че неможе да се слагат в саблекалните и баните но мисля че ще е добре да се сложи мен лично не ми пречат защото не се сабличам мн мн ... но това сам само аз както каза злобил оставяите си нещата на касата там е наи сигурно Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Един понеделник като бях пак беше фулл и на един човек якето и горнището му ги бяха изкарали от гардеробчето и беше ровено в доста гардеробчета за камери мисля че неможе да се слагат в саблекалните и баните но мисля че ще е добре да се сложи мен лично не ми пречат защото не се сабличам мн мн ... но това сам само аз както каза злобил оставяите си нещата на касата там е наи сигурно kameri ima samo v samata zala, v sublekalnite nqma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 Искам да ви попитам ходите ли на фитнес тия дни?И по-точно в Рондо,същия гъч ли е?Днес трябваше да ходя,обаче чух,че напоследък имало доста случеи на заушка в страната смятах тая седмица да почина,ама то кат се замислиш няма много смисъл,щото положението ще е същото,предвид дългия инкубационен период на болестта.Вие какво ще кажете? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sagral Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 аз ходя на тоя на иван вазов - тотал спорт . малко е скъп ама е наи-добрия в пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil'Scrappy Posted March 10, 2007 Share Posted March 10, 2007 ToTaL SPORT RuLzZzZ най-добрата зала в PLD !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6 Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 hodq v herkulesa Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Кой фитнес център в момента е най-евтин имам предвид за единична тренирофка не за карти ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 херкулеса на гребната ако може да се нарече фитнес център де , според мене по-точното определение е хардкор зала , жалко че ми идва доста далече и трябва да ходя пеша иначе и аз ще почна да ходя там в рондото вече не се търпи , ония ден отивам в 9 без 15 и пак беше пълно ебати трябва да почна да хода в 8 сутринта сигурно да избегна навалицата ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6 Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 herkulesa e 1lv trenirovkata i e nai0-qkata zala tq e nai-starata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 ToTaL SPORT RuLzZzZ най-добрата зала в PLD !!! и перлата си я бива Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 спортен клуб"аполон".намира се от лявата страна на стадион лаута.като тръгнеш покрай оградата на стадиона и на самия и край отляво се пада залата.има едни блокове на "Тракия" до нея.миналата седмица си взехме дна карта с жената-40лв=20тр.може да ходите и о двама,като нас,отбелязват че сте ползвали 2 тренировки.залата има и сауна,която в определени часове на деня е безплатна.климатици,много е просторна,може би колкото перлата на гарата.доколкото знам е на Бухаловима и шкафчета в залата.стойките за клек са 3,5-6 лежанки,много дъмбели.за сега не знам кога е най-натовареното време,защото см ходил само 2 пъти,обаче доста народ трябва да се изсипе за да се напълни.има и инструктор,протеин бар сущо.предплатен карта няма давност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OriginalGanGs7a Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 herkulesa e 1lv trenirovkata i e nai0-qkata zala tq e nai-starata Перлата рулира! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 спортен клуб"аполон".намира се от лявата страна на стадион лаута.като тръгнеш покрай оградата на стадиона и на самия и край отляво се пада залата.има едни блокове на "Тракия" до нея.миналата седмица си взехме дна карта с жената-40лв=20тр.може да ходите и о двама,като нас,отбелязват че сте ползвали 2 тренировки.залата има и сауна,която в определени часове на деня е безплатна.климатици,много е просторна,може би колкото перлата на гарата.доколкото знам е на Бухаловима и шкафчета в залата.стойките за клек са 3,5-6 лежанки,много дъмбели.за сега не знам кога е най-натовареното време,защото см ходил само 2 пъти,обаче доста народ трябва да се изсипе за да се напълни.има и инструктор,протеин бар сущо.предплатен карта няма давност. Мда, и аз ходя там. Никога не съм отивал и да няма свободни уреди. А пък по обедно време е доста празно. Просторно е, чисто, има паркинг....точно обратно на Рондо, където и самите уреди са нагъчкани, страшно мръсно е, вони и няма къде да се спре в радиус от 200 метра... А на сауната много се кефя Link to comment Share on other sites More sharing options...
stuner Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 Za men perlata e perfektna.Rondo sa6to ne e lo6o,no ima dosta hora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GS_Mitaka Posted July 17, 2007 Share Posted July 17, 2007 Аз ходя в едно малко фитнесче Авангард, зад Военна Болница в една уличка... Доволен съм, 3лв е за ден (скъпо е), но 24 лв е картата на месец от 7 до 16 ч. Има и сауна, солариум, съблекални... Айляк е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
c7aMa7Ch0o Posted July 22, 2007 Share Posted July 22, 2007 Аз хоа в Пентеграм-а срещу магазин Лекси Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted July 22, 2007 Share Posted July 22, 2007 В рондото нали на картите пишат датата. От тук се чудя дали ако ходя по 2 пъти на ден, единият път е безплатен? Как мислите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 22, 2007 Share Posted July 22, 2007 Никой ли не ходи в тоя зад поликлиниката срещу ресторант Стадиона .Айде обадете се да се видим,да обменим малко опит Link to comment Share on other sites More sharing options...
spetsa Posted July 23, 2007 Share Posted July 23, 2007 В рондото нали на картите пишат датата. От тук се чудя дали ако ходя по 2 пъти на ден, единият път е безплатен? Как мислите? Няма да стане така както е мислиш при всяко влизане ти отбелязва Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiralenko Posted August 13, 2007 Share Posted August 13, 2007 Никой ли не ходи в тоя зад поликлиниката срещу ресторант Стадиона .Айде обадете се да се видим,да обменим малко опит аз там вдигах 1 година но вече съм в MuscleART Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted August 13, 2007 Share Posted August 13, 2007 В този център срещу Метро има ли магазин за екипировка за БИ? Защото бях видял реклама на спортбул там, а и на сайта им http://www.sportbul.com/contacts.html пише, че са в Аркадия. Та, ако някой е виждал нещо подобно в магазина или нека да сподели Някой знае ли нещо за новостроящата се зала в новия търговски център срещу Метро? Зад Аркадията има готино фитнесче,когато съм бил,е нямало много хора,има си всичко,сауна,масажи правят,има и инструктор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 18, 2007 Share Posted August 18, 2007 Зад Аркадията има готино фитнесче,когато съм бил,е нямало много хора,има си всичко,сауна,масажи правят,има и инструктор. ми като е 4лв тренировката как да има хора Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.