harmonika Posted November 26, 2006 Share Posted November 26, 2006 В този център срещу Метро има ли магазин за екипировка за БИ? Защото бях видял реклама на спортбул там, а и на сайта им http://www.sportbul.com/contacts.html пише, че са в Аркадия. Та, ако някой е виждал нещо подобно в магазина или нека да сподели Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted November 27, 2006 Share Posted November 27, 2006 В този център срещу Метро има ли магазин за екипировка за БИ? Защото бях видял реклама на спортбул там, а и на сайта им http://www.sportbul.com/contacts.html пише, че са в Аркадия. Та, ако някой е виждал нещо подобно в магазина или нека да сподели Има екипировка, но избора е доста ограничен. Екипировката е в магазина на LOTTO, където предлагат и фитмрс-уреди, сауни, солариуми и т.н. Но ако искаш провери и ти, аз бях там непосредствено след отварянето и е възможно сега да са го заредили с повече и по-голям асортимент стоки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 Къде се намира този магазин на Lotto? До Метро ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted November 30, 2006 Share Posted November 30, 2006 Къде се намира този магазин на Lotto? До Метро ли? Срещу МЕТРО, в новият търговски център АРКАДИЯ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icinkyyy Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 та значи от училище ни дадоха едни фитнес карти за 20 ходения в спортен клуб "99".Но просто не ми е близко като моя фитнес и нямам възможност да ходя до там , за това питам дали някои би се съгласил да е купи.Нз каква е цената на едно ходете там(мисля че бях чувал 1.50) за това според мен 20х1.5=30 , но за да имате и вие изгода давам картата за 25 лв - 20 ходения.Моля някои да ми направи услуга както и на себе си Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 абе това не е ли клубът на трибойците ? къде точно се намира ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
icinkyyy Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 мм нз..пиши клуб 99 знам че е някаде до центара..като трагнаш от разкопките по една от уличките и се отивало Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 някой случайно да знае от къде в пловдив мога да си взема трибойски бинтове за китки ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
icinkyyy Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 Нова цена за картата във фитнес клуб "99" - 10лв(19ходения,бях 1 да е видя) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 10лв = 19 ходения?Това не е ли твърде евтино?Какво представлява залата ,ако не се бъркам това не е ли онази над ресторант К1? Link to comment Share on other sites More sharing options...
icinkyyy Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 мм евтино е да , но просто като не ми е удобно да бия път до там , и като няма човек на който да е продам гледам с цената да се навие някои.Иначе нз дали е тази до р-нт К1 ,намира се като тръгнеш по стълбите от нет-клуба Зеон нагоре.Г/д острани на разкопките нз по-точно как да ти го кажа.Ако си заинтересован драсни ПМ-че Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 Тотала Януари месец имат много яка промоция, 2 карти на цената на 1 за година, тоест ако имаш малко пари и един приятел с който да ходите ви излиза по 30 лева на месец неограничено посещение - по всяко време, може и всеки ден. Аз го изтървах миналата година това, но тази смятам да се възползвам. Иначе и аз съм бил в Пловдив, Рондо и Симфонията ама Тотала най-ми допада, след 11 часа бачкане просто с една тренировчица много добре се разпуска. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 как така , я ми обясни малко по подробно колко пари точно е картата ? edit : значи ако съм те разбрал правилно и един месец ми излиза 30лв то 12х30-360лв за цялата година.... толкова пари няма да дам посмъртно никога Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 Дам, я дай повече подробности, че наистина звучи любопитно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 някой случайно да знае от къде в пловдив мога да си взема трибойски бинтове за китки ? Отиди в споменатата зала "99" и питай, ако ти се разкарва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 Бихте ли споделили работното време на фитнесите по празниците. За Перлата знам, че няма да работи 24 и 25-ти и на 31 и 1-ви. Как стоят нещата с другите зали? При Кима? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 В неделя Рондото е до 19,00ч.На Коледа работи цял ден,почиват само на 1-ви Link to comment Share on other sites More sharing options...
spetsa Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 В неделя Рондото е до 19,00ч.На Коледа работи цял ден,почиват само на 1-ви Така е само на парви не работи и аз ходя само там и не сам ходил в др зала 1 пат се опитах да вдигам в училище но просто мислех че не ми деиства Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 Някой да ходи в залата зад поликлиниката срещу ресторант "Стадиона"(сега Т-Маркет)?Знам,че е дупка,но ми е на 1 мин от нас Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 26, 2007 Share Posted February 26, 2007 аз ходих веднъж с една позната но повече няма да отида , няма никакви уреди само някви си там 3 лежанки и 1 скрипец не че не е достатъчно но все пак има тренировки в които предпочитам да включа и някой машини като упражнения а и наистина е дупка , да не говорим че като отидох и всички квартални газета ме гледаха все 1 съм им изял десерта с вилица между другото в рондото вече е ужасно ебати претъпканата зала направо се чудя къде да почна да хода то там тва не се търпи не можеш да се разминеш , чули че е модерно ся да де ходи на фитнес и айде целият випуск на моабет в залата а и вчера един като ми изцепи че му остават още само 30 серии на кривият лост..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 Наистина в Рондо е доста претъпкано,но вече не си прая труда да се съобразявам с нубчетата...Какво да се редуваме за уред при положение,че са 4 парчета? Аз няма смисъл да тренирам,прая си серии и изобщо не се церемона да се редуваме.Но пък няма алтернатива засега на Рондо или поне аз не виждам.Просто както казва злобил сега е модерно да се ходи на фитнес,само че всичките тия нообове циклят на едно място и само се мъчат в залата...Сега някой ще кажат,че дискриминирам другите ама няма начин.Трябва да се отсеят тези,тъйкато не може да се диша и само пречат.Най се дразна,когато група от 4 нуба накачорат уредите без да ги ползват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spetsa Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 Наистина в Рондо е доста претъпкано,но вече не си прая труда да се съобразявам с нубчетата...Какво да се редуваме за уред при положение,че са 4 парчета? Аз няма смисъл да тренирам,прая си серии и изобщо не се церемона да се редуваме.Но пък няма алтернатива засега на Рондо или поне аз не виждам.Просто както казва злобил сега е модерно да се ходи на фитнес,само че всичките тия нообове циклят на едно място и само се мъчат в залата...Сега някой ще кажат,че дискриминирам другите ама няма начин.Трябва да се отсеят тези,тъйкато не може да се диша и само пречат.Най се дразна,когато група от 4 нуба накачорат уредите без да ги ползват. Колко та разбирам само стоят четири човека прават си мухабед и неможе са прадне в рондо и инструкторите само минават и праскат или пак някои земи да са прави на боксиор и бияч пред огледалата.На фитнес не са ходи за да може да са биеш а се ходи за да имаш хубаво тяло! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sondata Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 и вчера един като ми изцепи че му остават още само 30 серии на кривият лост..... Чудя се кога ли фитнеса ше стане демоде. Отварям каса шампанско в същия ден. Вън туристите от залите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 ще стане демоде както всяка година - в края на март и началото на април. поле ще се оттегли и втората вълна в края на май, началото ня юни. тва са дупенцата дет са чули че било яко да са дигат гири в залите и ходат да подпръкцват под лостовете и да се почесват между уредите. щото нали след един месец ша се носят тениски и требе да се дуят. само дето след един месец немат резултат и се отказват. тогава идва пролетната серия идиотчета, дето се готвят за плажовете. те са маааалко по-търпеливи - издържат чак до втория месец. пак се разочароват и пак се разкарват. на единия лостовете му криви, на другия пък тежки, на третия му било прашно, четвъртия щял да си прави лицеви опори у тях, ама естествено все забравя и т.н....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sondata Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Теоретично го описа много правилно, ама лошото е че тия периоди нещо взеха да преливат от един в друг. Иначе нямам нищо против новаците и аз съм бил такъв. Даже помагам с к'вото мога и ако ме попитат за нещо. Но точно тая порода нахакани лайнари 'дето се пречка без да прай нищо, ми вкарва доста нерви... Да не говорим че се движат на стада и окопират ли уред, гледката става грозна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.