zlobil Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Просто лапетата си мислят,че ще напраят нещо за 2-3 месеца до лятото... ЕДИТ:Е баси ужаса беше неска в рондо към 15:00 ч...1 лудница едвам се вреждах за уред... da to4no taka e pove4eto prosto mi zaema uredite i dumbelite s koito prava i sedat i si govorat samo kat gi vida grupi4ka ot 3-4 4oveka i mi stava qsno da ne govorim 4e nikoi ne se saobrazqva v4era prava na me4kata vru6tam se i kvo da vida nqkuv tapir mi zima diskovete da pravil biceps........ ti hubu si bil kum 3 ama idi da vidi6 kum 7 kvo e .... nqma 6kaf4era 90 procenta ot tezi koito sq samo xodat 6toto e moderno do lqtoto 6te se se otkazali ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 уф "Херкулеса" няма да бачка няколко дни;( ъъъ оти ва няма да бачка ко станало че аз малко болен и несъм одил га ша бачка дане се изръся в понеделник и пак дане бачка шае много наредба злобил колко години дигаш ва неси ли свикнал на сезонните фитнес маняци то всяка година е така почва се от февруари дигат 3-4 месеца нередовно да се стегат за плажовете и си мислят че правят нещо то на всякъде ги има тия индивиди дето само се моткат няма спасение от тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 ъъъ оти ва няма да бачка ко станало че аз малко болен и несъм одил га ша бачка дане се изръся в понеделник и пак дане бачка шае много наредба злобил колко години дигаш ва неси ли свикнал на сезонните фитнес маняци то всяка година е така почва се от февруари дигат 3-4 месеца нередовно да се стегат за плажовете и си мислят че правят нещо то на всякъде ги има тия индивиди дето само се моткат няма спасение от тях глупости, 3 месеца. не изтрайват и толкоз. до месец тази порция временни посетители се изчиства, после идва пролетната - в края на март и началото на април. те пък изветряват най-късно до май месец. и лятото оставаме само откачените...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 и лятото оставаме само откачените...... няма майтап, лятото в залата я има 5-6 души я няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 6, 2006 Share Posted February 6, 2006 злобил колко години дигаш ва неси ли свикнал на сезонните фитнес маняци то всяка година е така почва се от февруари дигат 3-4 месеца нередовно да се стегат за плажовете и си мислят че правят нещо то на всякъде ги има тия индивиди дето само се моткат няма спасение от тях ami po princip sum sviknal ama taq godina mi se vijdat neobi4aino mnoogo Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 fitnes centrove, koi kade vdiga (jeleza de) kvoto i da mi govorite, v 99 si e nai-dobre, zashtoto v pochivkite mejdu seriite vinagi moje6 da vidi6 prez prozorcite ili terasata po nqkolko qki putki ot Ana Mai Link to comment Share on other sites More sharing options...
TNT Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 De da znam si4ki sa se zaribili v tva rondo da hodqt, az li4no do sq daje ne sam i pomislil da si zavle4a zadnika tam 6toto si predstavqm kvo 6te e vytre 3 sedmoklasnika hvanali edna gira i si q razcykvat i sa pliun4at za 6tqlo i ne 6tqlo, ta vaob6te mrazq takiva populqrni zali4ki ima si edna zala do lauta malko kato zatvor e vytra ama za tva pyk e bykano s uredi obi4am da hodq sutrin kym 10 ima mnogo malko hora ve4er e malko kofti 6toto i tam po4va da se pylni s nqkvi obrazi i napravo .Ina4e i tarifata e izgodna 1.50 ina4e az se vnykvam za lev4e kef4e Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 А на старите машини пише "Продава се изгодно"-нито пише цена,нито нищо А вече този надпис го има на почти всички уреди . Дали ще ги сменя? И ако да, това значи да подмени цялата зала, а оттук идва логичния въпрос - дали ще има още едно увеличение на цените??? . Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 Не обичам аз тесни, дълги и ниски зали... От рондото ми липсва само едно нещо - колана с верига, на който закачаш тежест за кръста си, било то за набирания или в моя случай - за кофички. А, и още нещо ми липсва.., лежанката с тесните държачи на щангата, че лично на мен ми е много по-удобно да я оставям на тях. Уреди не ми липсват, понеже не ползвам. Аз лично посещавам Перлата, мислих си да се връщам в Рондото че по-тънкана, но като разбрах, че и там цените са 2,00-2,50 и тотално се отказах. :> Бе всеки си има някви приоритети, да си ходи дето му е удобно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 Не обичам аз тесни, дълги и ниски зали...От рондото ми липсва само едно нещо - колана с верига, на който закачаш тежест за кръста си, било то за набирания или в моя случай - за кофички. Точно това го има Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 kvoto i da mi govorite, v 99 si e nai-dobre, zashtoto v pochivkite mejdu seriite vinagi moje6 da vidi6 prez prozorcite ili terasata po nqkolko qki putki ot Ana Mai Аз затова вече не ходя в тая зала,много се разсейвам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 Не обичам аз тесни, дълги и ниски зали...От рондото ми липсва само едно нещо - колана с верига, на който закачаш тежест за кръста си, било то за набирания или в моя случай - за кофички. А, и още нещо ми липсва.., лежанката с тесните държачи на щангата, че лично на мен ми е много по-удобно да я оставям на тях. Уреди не ми липсват, понеже не ползвам. Аз лично посещавам Перлата, мислих си да се връщам в Рондото че по-тънкана, но като разбрах, че и там цените са 2,00-2,50 и тотално се отказах. :> МММда и аз смених Рондото с Перлата и почти същите работи ми липсват. Много е неудобно да сложиш някой по тежък дъмбел на краката отколкото да сложиш колана. А на лежанката с тесните куки направо хвърлях щангата/беше ми мн удобна/. Също ми липсва машината за задното рамо и пек-дек машината. За сметка на това хората в Перлата са ми много по-приятни. Залата е много по просторна и понеже аз ходя преди обед, почти няма хора. Факт е , че зали има вече доста. Не е като едно време,като ходехме всички в хангарите. Важното е да се тренира! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 А вече този надпис го има на почти всички уреди . Дали ще ги сменя? И ако да, това значи да подмени цялата зала, а оттук идва логичния въпрос - дали ще има още едно увеличение на цените??? . si4ki ma6ini na koito pi6e prodavat se izgodno 6te se smenqt su6to i dumbelite cenite neznam dano da ne se uveli4avat Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 si4ki ma6ini na koito pi6e prodavat se izgodno 6te se smenqt su6to i dumbeliDe cenite neznam dano da ne se uveli4avat Дъмбелите няма да ги смени поне 1/2 година. Веднъж чуха да казва Ким Мерджанов. Сигурно няма значи Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 6te gi smenq 100 procenta no koga 6te e neznam puk i tva ne me interesuva osobeno mnogo i tiq si mi haresvat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 6te gi smenq 100 procenta no koga 6te e neznam puk i tva ne me interesuva osobeno mnogo i tiq si mi haresvat И аз ги харесвам,само малко да се позатегнат! Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 И аз ги харесвам,само малко да се позатегнат! Ми то аз почти всеки път като ходя гледам, че оня майстора ги затяга ама те пак си се разхлабват . Иначе и на мен си ми харесват ама много ме мързи ако трябва да ги местя на "големи" разстояния . Иначе като цяло могат някои да се подменят спокойно с по-нови. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 ама много ме мързи ако трябва да ги местя на "големи" разстояния . Е кво те мързи, фермерска разходка, не си ли чувал Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 елате в Херкулеса видите кво значи дъмбел там е истината ша знаете кои разбира там се спира Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 xerukulesa ba4ka li sq,stoto edin priqtel kaza 4e bil zatworen minalata sedmiza kato hodil,da ne mu prawqt remont nesto Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted February 28, 2006 Share Posted February 28, 2006 бачка бачка от сутрин до вечер а за ремонт тва няма даго доживеем от 9 без 15 до 8 горе долу Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 nqkoi ste dade li powe4e info za Reflex, namirala se nkude v ki4uka Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted August 9, 2006 Share Posted August 9, 2006 nqkoi ste dade li powe4e info za Reflex, namirala se nkude v ki4uka Залата се намира в пресечка срещу "Айсберга"-а, в нова кооперация, отвън е с метална ролетна щора, казвам ти го като ориентир, да знаеш кво да търсиш като идеш там. Иначе залата е сравнително малка, уредите са добри но няма разнообразие от такива. "Дайкс"-а в Кючука е по-добра, но от утре(10.08 четвъртък) я затварят временно за ремонт за три седмици. Датата на откриването е 4.10.-разширена с доста нови уреди+сауна, солариум, масажи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted August 11, 2006 Share Posted August 11, 2006 te daixa prez den zeha da go remontirat Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 te daixa prez den zeha da go remontirat По мое мнение, след ремонта, залата ще стане една от най-добрите в Пловдив, Съдейки по оборудването, което вече са накупили и по думите на инструкторите, които казват, че уредите ще са маркови и хубави, надявам се залата наистина да стане по-добро място за тренировка. Защото, тези които тренират там, в това число и аз, не могат да отрекат, че има още какво да се желае по отношение на уредите. Като размери залата ще е окло два пъти по голяма от това, което е в момента. Дано собственика се постарае и я направи наистина добра зала. te daixa prez den zeha da go remontirat По мое мнение, след ремонта, залата ще стане една от най-добрите в Пловдив, Съдейки по оборудването, което вече са накупили и по думите на инструкторите, които казват, че уредите ще са маркови и хубави, надявам се залата наистина да стане по-добро място за тренировка. Защото, тези които тренират там, в това число и аз, не могат да отрекат, че има още какво да се желае по отношение на уредите. Като размери залата ще е около два пъти по-голяма от това, което е в момента. Дано собственика се постарае и я направи наистина добра залата. ПС-ууупс, нещо ми се крашна браузера и затова, предполагам, се получи дублиране в поста, съжалявам за което ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.