ZGAN Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 Trqbva mi programa da gledam koi saitove e otvarql komshiqta po lana v realno vreme da mi pokazv aot koe IP vutreshno kakvo se e otvorilo koga i takiva havi .Neshto kato IFTOP ama po dobro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 Trqbva mi programa da gledam koi saitove e otvarql komshiqta po lana v realno vreme da mi pokazv aot koe IP vutreshno kakvo se e otvorilo koga i takiva havi .Neshto kato IFTOP ama po dobro ZGAN, ако говорим за нещата в реално време, един чудесен инструмент е IPTraf. Слага се на рутера и в конзола наблюдаваш различни аспекти на трафика по доста подреден начин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 Ако прекараш трафика на комшията през прокси след това можеш спокойно да пуснеш Sarg. Това е статистика кой адрес по кое време е ползвало проксито, кои сайтове е отварял, колко е теглил от тях и тн. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted March 6, 2005 Author Share Posted March 6, 2005 trqbva mi neshto kato tova za proxyto ama da ne e proxy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.