Jump to content
BulForum.com

F**k "Stop the Spam" !!!!

bio

Какво мислите за тази организация.  

81 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

До кога бре, дами и господа ?!? Писма ми отварям някоя тема да прочета и гледам това:

DOJD.jpg

Първо да кажа, че уважавам мнението на някой от вас (sMARTBomber и Agarvaen), обаче вие не уважавате чуждото. Малко ли модератори има, че и вие ? И ти ли Бруте ? Има си хора отговорни за това, ако нещо е спам според правилата, ще бъде махнато, има едно копче report и го портиш... Всякакви такива самоинициативи много ме дразнят и така и ще гласувам. Още повече това магаре ми бърка в гъза ...

Ми аз отдавна спрях да слагам печата.Вече като видя тема с очеизвадни нарушения репортвам - пък оттам нататък модовете да се оправят по собствено усмотрение.

И мен ме вбесяват. Явно някои смятат, че имат правото да си кажат тежката дума като поставят този "печат", но уви. Или може би желаят да се изтъкнат пред някои по-високо поставени лица? Нямам точна представа с каква цел се прави това, но само знам, че не една глупава картинка прави темата със спам, а съдържанието преди картинката. Със или без нея темата ще си остане същата, така че не си правете труда да се правете на "доброто ченге".

Отначалото мислех , че е добра идея (печата) , но вече зе да става досадно , а да не говорим , че е имало и случаи двама да сложат печата един след друг , което си е чист СПАМ :angry: Гласувам , че ме дразни , има си report .

Правя темата само Анкета - без възможност за постване. За да не стане пак позната ни картинка с плюене, надплюване и надпсуване и аз съм по- ти си най-... Гласувайте си, но коментарите запазете за себе си - малко хора тук могат да коментират интелигентно, останалите просто... нямам думи.

Мисля, че моето лично мнение е ясно отдавна... Неведнъж съм казвал какво мисля за писането в някоя тема с единствена цел - да се изкажеш колко е тъпа, безсмислена и прочие.

Ако има възражения по това решение - на ЛС ще ги обсъдя с всеки пожелал.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...