gugs Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 Здравейте. Можете ли да ми кажете някои магазини където се продават такива неща? Също така ще се радвам да пишат хора които играят MTG и да науча някои места където се събират фенове за да играят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 Какво е това МТГ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 ако до сутринта не са затворили темата ще те запозная със Сивушко Link to comment Share on other sites More sharing options...
gugs Posted March 6, 2005 Author Share Posted March 6, 2005 sandman виж този линк: http://www.wizards.com/magic/welcome.asp аз самия не съм играл никога, но от това което съм чел по форуми и в сайта ми се вижда доста интересна и имам желание да си взема един дек (остава и парички да спестя ) R_a_p_t_o_R надявам се че няма ПП: нека тук да се разискват въпросните магазинчета (качеството на предлаганите продукти). Тютюнът ми трябва за подарък - не съм специалист по наргилетата и нямам такова. За МГТ мисля че стана ясно. Играта мисля че е хубава, заслужава си отделна тема където ако имате желание разисквайте (ще се радвам да науча нещо и да се включа в последствие) Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 Ne si tursil za nergileto....ima ve4e takiva temi. Zatova i ti kazvat, 4e tazi shte bude zatvorena (veroqtno). Za mtg ne moga a ti pomogna, no za drugoto polzvaj search Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 Ми до колкото знам Меджик се цъка в РПГ клуба който ако не се лъжа го преместиха някъде около бившия Мортал (срещу търговската) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 По въпроса за Меджик, направете нова тема и дискутирайте. За тютюна и наргилето... Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 Я земете се научете да използвате SEARCH-> той намети това Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.