Jump to content
BulForum.com

Filmi online ?

Recommended Posts

be 6to ti e online da gleda6 filmi kato ima6 glavozamaiva6to golqm arhiv ot filmi za download bre 4ove4e ??....iskam da kaja 4e kvoto ida ti se gleda go ima v warez.ru :punk

Именно де... филм онлайн от warez.ru ;) Че къде може да гледа човек онлайн... иначе ;)

Някои мнения бяха преместени за да са в обща тема.

Предполагам когато има достатъчно хора с бърза локална връзка ще се направи така че филмите да се гледат без да се свалят. В момента единствено тези които са на оптика имат нужната скорост. Не вярвам в залите да са особено доволни ако 2-3 човека си пуснат някое филмче и останалите нямат никаква връзка.

Дори 1мбит връзка не стига :/. Пробвал съм и е съвсем малко недостатъчна. Може би 1.25мбит ще е идеална скорост за филми на 1цд.

Moje niakoi den da pusnat takawa usluga : izbirash si online filma i ti go puskat na chestotata na niakoi kanal da go gledash po tv-to :) Imat tehnologiata s kodiranoto hbo i mogat da naprawiat taka che samo ti koito si si platil da "poluchish" filma. Ama towa s filmite ot warez.ru ednwa li shte stane shtoto wse pak triabwa da se misli i za takiwa neshta kato avtorski prawa i t.n. Ne moje savsem prez prosoto da se kara...

Тази услуга примерно в Япония я има от години и се нарича Pay-Per-View. Там тая работа става с някакви "boxes". Може да става дума и за известните Set Top Box-ове, някои от които (в Англия) са с чипове на PowerVR (тия дето правеха KYRO).

netvisio.net imat takava stranica kadeto mogat da se gledat filmi ama ot povecheto zali koito sa vurzani naimnogo mogat da gledat na 2 pc-ta ednovreemneno a ot nqkoi dori na edno pc ne moje da se gleda kakto trqbva i sa pisali FREE.VENO.ORG koito samo e text na linka

koito iska moje da si kopira sourse koda na stranicata da rechem na nqkoi film i prosto da smeni linka mpg faila koito vodi kum nashiq warez.ru za jelaniq film ako estestveno ima dostatuchno burza vruzka

ste da bude po dobre ako imashe nqkakv nachin naprimer da mohe da se namalq rezoluciqtta kachestvoto i kadrite za sekundi chrez nqkakv skript darechem da moje da se gleda primerno sus 128 kb/s ste izglezdase edno prez web kamera tva ste se izpolzva gledash filma ot tuk ot tam ako ti haresa da rechem si go svalqsh na harda i si go gledash s hubavoto kachestvo

ako nqkoi znae nqkakv nachin da se napravi da postva bez razbirase da se pravi kopie na filma s loshoto kachestvo na servera ami chrez nqkakav skript da namalq kachestvoto ot tam i skorosta koqto e nujna i tq ste spada

Otdavna se obmislq varianta s gledaneto na filmi online. Samo che ima oshte dosta neshta da se doizmislqt, zashtoto nqmame 100 filma, a 1400. A i problema sus subtitrite e dosta seriozen. Trqbva da se convertvat na .smi i nqma koi da pregleda vsichki filmi i da vidi dali subtitrite kum tqh, ako ima takiva vuobshte, si pasvat...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...