Aquila Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Предполагам, че ще стане с DC++. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 19, 2005 Author Share Posted June 19, 2005 Предполагам, че ще стане с DC++. <{POST_SNAPBACK}> Не съм наясно. Как да го ползвам това DC++ за да го кача (upload) на някой сървър? Ако имаш предвид да си оставя peer-to-peer клиент нон-стоп включен за да могат хората да си го дърпат от мен - няма да стане - 1 път ще го кача на някой сървър но трафика ми е ограничен все пак - ако има ентусиасти да им го дам на DVD и да го "публикуват". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Какво стана с картинките? Къде мога да ги намеря? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 25, 2005 Author Share Posted November 25, 2005 Какво стана с картинките? Къде мога да ги намеря? Osven pri men na DVD da gi vrytna, ne se seshtam... vse oshte ne sam najasno kak da gi uploadna i na koe FTP... DC++, eMule ili Torrent prosto njama da stane shtoto njamam tolkova traffic, ako ima entusiasti - zapisvam im DVD-to pyk da go publikuvat, az gi spodelih shtoto s FTPto beshe lesno i taka vsichki mozeha da si go drapnat bez da tovarjat mojata vrazka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Колко МБ са? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 25, 2005 Author Share Posted November 25, 2005 Колко МБ са? Грешен въпрос. По-правилното е колко ГБ са. Около 2 е подбраната от мен колекция (т.е. не са всичките, има неща които съм ги махнал понеже не ми пречат... но ги имам)... Общо беше май 3 и половина ГБ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Всичките картинки ги има в това FTP: ftp://ws@ray.stv.ru/ Username: ws Password: ws От браузерите се вижда при мен само с IE. На FlashFXP трябваше да се слагат едни отметки на Show hidden нещо-си, за да се види съдържанието. Някои от архивите имат пароли, ама сега не помня как беше адреса на форума, дето ги пишеше какви са. Както и да е, има и програми за разбиване на тези пароли EDIT: Указанията с в поста ми по-долу: http://www.evrocom.info/invision/index.php...ndpost&p=452990 Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Всичките картинки ги има в това FTP:ftp://ws@ray.stv.ru/ Username: ws Password: ws От браузерите се вижда при мен само с IE. На FlashFXP трябваше да се слагат едни отметки на Show hidden нещо-си, за да се види съдържанието. Някои от архивите имат пароли, ама сега не помня как беше адреса на форума, дето ги пишеше какви са. Както и да е, има и програми за разбиване на тези пароли Ми даде ни някакъв сайт, хостнат на кънда в дивия, в който можем да намерим защитени с парола картинки Остава сега да ни пожелаеш успех АренаБГ линк Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 Намерих указанията Малко са на руски, ама мисля, че ще се оправите http://www.parkour.kiev.ua/forum/index.php?showtopic=82&st=0 Все файлы лежат на ftp Адрес FTP: ray.stv.ru Имя/пароль : ws/ws Все разложено по полочкам : 2004, 2005, Дейли, Архив, от нашего друга и товарища BOBAHа , Миск, и т.д. В миске лежат заказные файлы. Все файлы запаролены. На старые файлы пароль : filesua На архив от FuzzyLogic : filesua.com На новые и дейли : публикуется на странице дейли от каждого дня. Будьте внимательны. Подключение рекомендуется делать посредством FTP клиента. Любого. Например Total Commander : Вверху строка меню : Net , в ней вибираем - FTP Connect... В открывшемся окне выбираем - New Connection В поле Session - пишем любое имя В поле Host name - пишем ray.stv.ru User name и Password заполняем соответственно. Все остальное оставляем так как есть, ничего не меняя. Жмем OK Соединяемся. Или WS_FTP : Имя профиля : любое Хост/адрес : ray.stv.ru Имя : см. выше Пароль : см. выше В целом настройка любого клиента не отличается разнообразием Если после настройки все равно не соединяет - попробуйте отключить Passive mode. Если опять не соединяет - постите все вопросы сюда, только давайте как можно больше информации : что за клиент, его лог, система, файрвол и т.д. Пожелания : качайте в один поток и не надо долбить сервак (настройте на повтор при разрыве, ну не меньше 30 сек). Пока людей не очень много - нет проблем, когда народу станет больше - возможны проблемы и следующее за ними ужесточение правил. Собственно говоря - это стандартные правила всех ftp и их, наверное, знают все Всъщност хоста не е много в дивия, щото аз си ги свалих 3ГБ за 4 дни (не съм свалял по 24 часа на ден), а съм на достъпна. (искам да кажа, че скоростта е доволна) Хайде успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 Аз си свалих това от Арената. Има 9000 картинки, обаче подбраните са до 2004, а Дейли-то е само до 2003. В тоя сайт руския не мога да влезна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TNT Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 Намерих указанията Малко са на руски, ама мисля, че ще се оправите Всъщност хоста не е много в дивия, щото аз си ги свалих 3ГБ за 4 дни (не съм свалял по 24 часа на ден), а съм на достъпна. (искам да кажа, че скоростта е доволна) Хайде успех Случайно да ти се намира под ръка някой друг линк защото този на работи ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 В арената ги има... Виж по-нагоре би трябвало да има и линк. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 Случайно да ти се намира под ръка някой друг линк защото този на работи ? При мен си работи Май само аз мога да го отварям този сайт Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted January 11, 2006 Share Posted January 11, 2006 Ами и при мене работи, даже дръпнах повечето работи. Има уникални работи. Много кадърна колекция Ето ви настройките с които свалям през FlashFXP. Sitename: каквото сложите. при мене е webshots IP: ray.stv.ru ID: ws Pass: ws Махнал съм Passive Mode. Докато пишех тука, се логнах за да проверя бачка ли. Еми бачка Link to comment Share on other sites More sharing options...
TNT Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 Ами и при мене работи, даже дръпнах повечето работи. Има уникални работи. Много кадърна колекция Ето ви настройките с които свалям през FlashFXP. Sitename: каквото сложите. при мене е webshots IP: ray.stv.ru ID: ws Pass: ws Махнал съм Passive Mode. Докато пишех тука, се логнах за да проверя бачка ли. Еми бачка Стана .Много благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
TNT Posted January 14, 2006 Share Posted January 14, 2006 Ами и при мене работи, даже дръпнах повечето работи. Има уникални работи. Много кадърна колекция Ето ви настройките с които свалям през FlashFXP. Sitename: каквото сложите. при мене е webshots IP: ray.stv.ru ID: ws Pass: ws Махнал съм Passive Mode. Докато пишех тука, се логнах за да проверя бачка ли. Еми бачка Стана .Много благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
TNT Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Намерих указанията Малко са на руски, ама мисля, че ще се оправите Всъщност хоста не е много в дивия, щото аз си ги свалих 3ГБ за 4 дни (не съм свалял по 24 часа на ден), а съм на достъпна. (искам да кажа, че скоростта е доволна) Хайде успех добре де свалих абсолютно всичко, обаче виждам,че в момента висчко е подредено в галерий във формат wbz и webshots не ги чете, трябва да кликна на самата икона и така те автоматично се подреждат в своя собствена галерия под формат wb1 , обаче снимките са към 100000 и ако цъкам една по една , жална ми майка до другия понеделник няма да се оправя.Пробвах и с All обаче след 5 сек. сичко става миш-маш и напрово към рестарт отиваме .Интресно ми е вие как се оправихте, вижда ми се че има някаква хватка ама от 2 дена си бия главата и не мога да я открия (ако има въобще такава) търсих програмки които сменят формата обаче те само конвертират jpec,BMP и темподобни.Ако може да споделите ще съм ви благодарен Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 30, 2006 Author Share Posted January 30, 2006 добре де свалих абсолютно всичко, обаче виждам,че в момента висчко е подредено в галерий във формат [/color]wbz и webshots не ги чете, трябва да кликна на самата икона и така те автоматично се подреждат в своя собствена галерия под формат wb1 , обаче снимките са към 100000 и ако цъкам една по една , жална ми майка до другия понеделник няма да се оправя.Пробвах и с All обаче след 5 сек. сичко става миш-маш и напрово към рестарт отиваме .Интресно ми е вие как се оправихте, вижда ми се че има някаква хватка ама от 2 дена си бия главата и не мога да я открия (ако има въобще такава) търсих програмки които сменят формата обаче те само конвертират jpec,BMP и темподобни.Ако може да споделите ще съм ви благодарен Никак - кликаме си ги 1 по 1, не ме питай аз на 2-3 пъти как сам ги свалял 1 по 1 от сайта на webshots галериите... Като не са снимка по снимка а на страници от по 12 снимки. Аз после рар-нах цялата директория, така че който си свали всичко само разархивира в "My Documents\WebShots Data" и е готов. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.