Jump to content
BulForum.com

WebShots

Recommended Posts

Предполагам, че ще стане с DC++.

Не съм наясно. Как да го ползвам това DC++ за да го кача (upload) на някой сървър?

Ако имаш предвид да си оставя peer-to-peer клиент нон-стоп включен за да могат хората да си го дърпат от мен - няма да стане - 1 път ще го кача на някой сървър но трафика ми е ограничен все пак - ако има ентусиасти да им го дам на DVD и да го "публикуват".

• 5 months later...
Какво стана с картинките? Къде мога да ги намеря?

Osven pri men na DVD da gi vrytna, ne se seshtam... vse oshte ne sam najasno kak da gi uploadna i na koe FTP... DC++, eMule ili Torrent prosto njama da stane shtoto njamam tolkova traffic, ako ima entusiasti - zapisvam im DVD-to pyk da go publikuvat, az gi spodelih shtoto s FTPto beshe lesno i taka vsichki mozeha da si go drapnat bez da tovarjat mojata vrazka...

Колко МБ са?

Грешен въпрос. По-правилното е колко ГБ са.

Около 2 е подбраната от мен колекция (т.е. не са всичките, има неща които съм ги махнал понеже не ми пречат... но ги имам)... Общо беше май 3 и половина ГБ...

Всичките картинки ги има в това FTP:

ftp://ws@ray.stv.ru/

Username: ws

Password: ws

От браузерите се вижда при мен само с IE. На FlashFXP трябваше да се слагат едни отметки на Show hidden нещо-си, за да се види съдържанието. Някои от архивите имат пароли, ама сега не помня как беше адреса на форума, дето ги пишеше какви са. Както и да е, има и програми за разбиване на тези пароли ;)

EDIT:

Указанията с в поста ми по-долу:

http://www.evrocom.info/invision/index.php...ndpost&p=452990

Всичките картинки ги има в това FTP:

ftp://ws@ray.stv.ru/

Username: ws

Password: ws

От браузерите се вижда при мен само с IE. На FlashFXP трябваше да се слагат едни отметки на Show hidden нещо-си, за да се види съдържанието. Някои от архивите имат пароли, ама сега не помня как беше адреса на форума, дето ги пишеше какви са. Както и да е, има и програми за разбиване на тези пароли ;)

Ми даде ни някакъв сайт, хостнат на кънда в дивия, в който можем да намерим защитени с парола картинки :)

Остава сега да ни пожелаеш успех :)

АренаБГ линк

Намерих указанията :) Малко са на руски, ама мисля, че ще се оправите :)

http://www.parkour.kiev.ua/forum/index.php?showtopic=82&st=0

Все файлы лежат на ftp

Адрес FTP: ray.stv.ru

Имя/пароль : ws/ws

Все разложено по полочкам : 2004, 2005, Дейли, Архив, от нашего друга и товарища BOBAHа , Миск, и т.д.

В миске лежат заказные файлы.

Все файлы запаролены.

На старые файлы пароль : filesua

На архив от FuzzyLogic : filesua.com

На новые и дейли : публикуется на странице дейли от каждого дня. Будьте внимательны.

Подключение рекомендуется делать посредством FTP клиента. Любого.

Например Total Commander :

Вверху строка меню : Net , в ней вибираем - FTP Connect...

В открывшемся окне выбираем - New Connection

В поле Session - пишем любое имя

В поле Host name - пишем ray.stv.ru

User name и Password заполняем соответственно.

Все остальное оставляем так как есть, ничего не меняя.

Жмем OK

Соединяемся.

Или WS_FTP :

Имя профиля : любое

Хост/адрес : ray.stv.ru

Пароль : см. выше

В целом настройка любого клиента не отличается разнообразием

Если после настройки все равно не соединяет - попробуйте отключить Passive mode.

Если опять не соединяет - постите все вопросы сюда, только давайте как можно больше информации : что за клиент, его лог, система, файрвол и т.д.

Пожелания : качайте в один поток и не надо долбить сервак (настройте на повтор при разрыве, ну не меньше 30 сек).

Пока людей не очень много - нет проблем, когда народу станет больше - возможны проблемы и следующее за ними ужесточение правил.

Собственно говоря - это стандартные правила всех ftp и их, наверное, знают все

Всъщност хоста не е много в дивия, щото аз си ги свалих 3ГБ за 4 дни (не съм свалял по 24 часа на ден), а съм на достъпна. (искам да кажа, че скоростта е доволна)

Хайде успех :P

Аз си свалих това от Арената. Има 9000 картинки, обаче подбраните са до 2004, а Дейли-то е само до 2003. В тоя сайт руския не мога да влезна.

• 1 month later...

Всъщност хоста не е много в дивия, щото аз си ги свалих 3ГБ за 4 дни (не съм свалял по 24 часа на ден), а съм на достъпна. (искам да кажа, че скоростта е доволна)

Случайно да ти се намира под ръка някой друг линк защото този на работи ?

Случайно да ти се намира под ръка някой друг линк защото този на работи ?

При мен си работи :blink: Май само аз мога да го отварям този сайт :P

Ами и при мене работи, даже дръпнах повечето работи. Има уникални работи. Много кадърна колекция :)

Ето ви настройките с които свалям през FlashFXP.

Sitename: каквото сложите. при мене е webshots

IP: ray.stv.ru

ID: ws

Pass: ws

Махнал съм Passive Mode.

Докато пишех тука, се логнах за да проверя бачка ли. Еми бачка :)

Ами и при мене работи, даже дръпнах повечето работи. Има уникални работи. Много кадърна колекция :)

Махнал съм Passive Mode.

Стана .Много благодаря :)

Махнал съм Passive Mode.

Стана .Много благодаря :)

• 3 weeks later...

добре де свалих абсолютно всичко, обаче виждам,че в момента висчко е подредено в галерий във формат wbz и webshots не ги чете, трябва да кликна на самата икона и така те автоматично се подреждат в своя собствена галерия под формат wb1 , обаче снимките са към 100000 и ако цъкам една по една , жална ми майка :wacko: до другия понеделник няма да се оправя.Пробвах и с All обаче след 5 сек. сичко става миш-маш и напрово към рестарт отиваме :) .Интресно ми е вие как се оправихте, вижда ми се че има някаква хватка ама от 2 дена си бия главата и не мога да я открия (ако има въобще такава) търсих програмки които сменят формата обаче те само конвертират jpec,BMP и темподобни.Ако може да споделите ще съм ви благодарен ;)

добре де свалих абсолютно всичко, обаче виждам,че в момента висчко е подредено в галерий във формат [/color]wbz и webshots не ги чете, трябва да кликна на самата икона и така те автоматично се подреждат в своя собствена галерия под формат wb1 , обаче снимките са към 100000 и ако цъкам една по една , жална ми майка :wacko: до другия понеделник няма да се оправя.Пробвах и с All обаче след 5 сек. сичко става миш-маш и напрово към рестарт отиваме :) .Интресно ми е вие как се оправихте, вижда ми се че има някаква хватка ама от 2 дена си бия главата и не мога да я открия (ако има въобще такава) търсих програмки които сменят формата обаче те само конвертират jpec,BMP и темподобни.Ако може да споделите ще съм ви благодарен ;)

Никак - кликаме си ги 1 по 1, не ме питай аз на 2-3 пъти как сам ги свалял 1 по 1 от сайта на webshots галериите... Като не са снимка по снимка а на страници от по 12 снимки.

Аз после рар-нах цялата директория, така че който си свали всичко само разархивира в "My Documents\WebShots Data" и е готов.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...