Jump to content
BulForum.com

WebShots

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Някой може ли да събере тези и тези убешотове в една колекция. Сега в едната липсват някои от другата и обратното, а и се повтарят много от снимките и ако някой иска да ги има всичките, трябва да сваля сумати гигабайтове и после да си ги сортира.

Aquila said:
Някой може ли да събере тези и тези убешотове в една колекция. Сега в едната липсват някои от другата и обратното, а и се повтарят много от снимките и ако някой иска да ги има всичките, трябва да сваля сумати гигабайтове и после да си ги сортира.

кои са тези колекции които ти липсват? бих могъл да ги сваля тях само от webshots.com и да ги кача като допълнение. но мадамите определено мисля че ще са излишни.

djadomraz said:
кои са тези колекции които ти липсват? бих могъл да ги сваля тях само от webshots.com и да ги кача като допълнение. но мадамите определено мисля че ще са излишни.

Ами транспортните и още няколко, пусни ги всички без мадамите :D, мене ме интересуват главно животните ама те май всички са налицеИ тези които са дейли една по една ли трябва да ги прехвърлям по категориите?

Fine Art

От празниците и специалните няма някои галерии

Най-добрее всичко да е на едно място, защото сега така за нищо са пълни 2 гигабайта.

Aquila said:
Ами транспортните и още няколко, пусни ги всички без мадамите :D, мене ме интересуват главно животните ама те май всички са налицеИ тези които са дейли една по една ли трябва да ги прехвърлям по категориите?

Fine Art

От празниците и специалните няма някои галерии

Най-добрее всичко да е на едно място, защото сега така за нищо са пълни 2 гигабайта.

Daily Photos за съжаление няма как да се сортират автоматично. Това е техен проблем - за да се сортират трябва да сваля всички колекции наново и сметнах, че няма смисъл това упражнение. Поне засега. След 2-3 месеца може и да го направя за да се подредят нещата.

Освен транспортните кажи кои са тези "още няколко", защото така не мога да се сетя.

Всичко което липсва ще го кача като частичен update - само новите снимки, така както направих с новите неща от февруари.

Aquila said:
Ето тези.

samo che imam edna molba kam teb - ako imash vreme sled kato svalish update-a (kojto oshte ne sam kachil) plz pregledaj kakvo i kade imame i koi kolekcii da opresnja - t.e. ako ima mnogo novi kartinki tam a pri men sa v daily photos primerno.

"Vsichko" trudno bih downloadnal nanovo no ako sa kym 10-20 (t.e. obozrimo kolichestvo i mi gi opishesh njakak: primerno Cats and Dogs: Big Dogs) shte gi drypna nabarzo tozi weekend i shte gi kacha i tjah.

Pochvam da uploadvam update-a za Sports, Specialties, Vehicles (bivsho transportation), Space, /People mi se storiha izlishni, kazi ako darzish na tjah/, Fine Art i Digital Art (predi beshe 3D art).

Добре ще се опитам да ги проверя. А от People свали World Cultures.

в уебшот\в твоите:

мечки-44\34

птици-80\55

пеперуди-30\20

смешни-46\33

коне-63\58

леопарди-21\17

тюлени-нямаш го

вълци-34\29

От останалите липсват по 2-3

как мога да премествам снимките от ДНЕВНИ в дреги категории?

Aquila said:
как мога да премествам снимките от ДНЕВНИ в дреги категории?

absoljutno zagubena kauza e tova. trjabvashe da se podrezdat avtomatichno no ne stava taka :(

mozesh ako si entusiast 1 po edna da gi mestish. tova e edinstvenata vazmoznost. ne si struva usiliata spored men

chernio said:
instalirah ia, no ne stava

pravi se taka: instalirate programata ot webshots.com

sled tova ja spirate i razarhivirate vsichko koeto sam uploadnal vav "MyDocuments\Webshots Data" (moze parvo da iztriete primernite filecheta koito instalaciata e napravila).

Razarhivirajte v tozi red:

parvo

vtoro

treto

chernio said:
napravih go, i sega moga da gi razglejdam

no ne moga da rabera kak da gi extractna v JPG

Pyrvata kolekcia koiato beshe v WBZ format si ia convertirah v JPG i mi e extra,

ama updeitite ne stava

не знам и не ми е трябвало никога да ги правя на JPG? нали идеята е да се ползват за desktop wallpaper, а най-удобно е от тяхната програмка защото ги гледаш по категории и под-категории, малки снимки в лявата долна част и по-голяма снимка в дясната долна част. да не би да пропускам нещо?

chernio said:
Taka e, ama poniakoga gi polzvam za predpechat, v razni dipliani i t.n.

Niama li druga programa koiato da gi konvertira v JPG

pravish si monitora na resolution 1600x1200 i go slagash kato wallpaper. posle vzimash jpeg-a ot c:\windows\media (maj tam gi slagashe - proveri kade e - imeto na file-a e WebShots for <username>)

stoian88 said:
Ama za kvo se izpolzvat po to4no.

desktop wallpaper - krasivi snimki koito da si slozish za fon i kato screensaver (smenjat se na 20 sec. ili na kolkoto si gi nastroish).

mozesh i za drugi raboti da gi polzvash veche - tvoja si rabota. prosto ogromna kolekcia ot snimki mnogo ot koito sa na neverojatno krasivi mesta ot rodnata ni planeta.

• 2 months later...
  Aquila said:
Ще има ли продължение :) април и май месец?

Като свърши юни че сваля всичко наново само че не ми е ясно как да ги кача и къде. Ако някой ми прати P.M. как и къде........

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...