Jump to content
BulForum.com

Ако ви отвлекът извънземни...

Rafaello

Recommended Posts

Аз лично бих ги научил да консумират алкохолец, ще построим една дестилационна уредба (К5 за запознатите по технология на високоалкохолните напитки) и после ще им гепя чинията да се щъкам из галактиката по чужди жени! А вие ?

Като за начало ще ги зарибя с Aphex Twin :P

Ще ги попитам за смисъла на живота, вселената и всичко останало. Бих искал да обсъдим най-различни неща докато ме развеждат с чинията до кинтните местенца на галактиките... Ехх...

Ами ще ги помоя да не ми ръгат някви игли по тялото и сякви такива експерименти...е надявам се да се разбираме, т.е. да имаме някак си еднакъв език!??!Също ще ме интересува къде отиваме и дали ще ме върнат обратно!!Надявам се да са с добри намерения :) Ама т'ва сам си го представял много пъти...Както спя и около касата на вратата няква светлина. След това вратата се отваря и виждам силует на извънземно (силуета е обичаен, както по филмите :allien ..)..после се сабуждам на корабът им...и започват горе споменатите разговори :)

Kato za na4alo 6a si pobubrim posle 6a gi pomolq da ograbqt nqkva banka i da mi dadat pari4kite na men posle 6a gi predizvikam na duel posle kato gi prebiq i kato vzema kintite 6a sa 4upq

веднага ви казвам - ще моля да знаят що е спам и ще ги моля на колене да ми покажат advanced technology for spam elimination, ако имат такава

ако не ще ги науча какво е това и колко досадно е то и ще им предложа да се присъединят в борбата

DOJD.jpg

Аз щи ги накарам да ми покажат как сме създадени и т.н.

И после ще ги накарам да махнат тези политици,дето само ни крадят!!!

Ще ги питам кой номер обувки носят а другото което ще направя няма да ви го кажа,тайна майна.Не ви ли омръзна да пускате такива малоумни работи ве само смях? :laughing1:

Аааа така кажи де :D

Ще ги питам кой номер обувки носят а другото което ще направя няма да ви го кажа,тайна майна.Не ви ли омръзна да пускате такива малоумни работи ве само смях?

Бе то това е целта бе! Да е малоумно и шоу и смях да става ! :bgrin:

веднага ви казвам - ще моля да знаят що е спам и ще ги моля на колене да ми покажат advanced technology for spam elimination, ако имат такава

ако не ще ги науча какво е това и колко досадно е то и ще им предложа да се присъединят в борбата

DOJD.jpg

Пич, тури печата, ама аре моля те поне не се обаждай.Не го умееш.Иначе темата е много зле.Спам отвсякаде!

Lestat ти си последния човек който може да ми дава насоки в живота

трай си и си задържай личното мнение, защото ако почна и аз с квалификации края няма да му се види

Нито имаш и бегло понятие какво умея и не умея нито ти е работа да ме коментираш. Нито си ми на акъла, нито си ми на годините, а гледам се наблюдава и липса на възпитание.

Нека запазим добрия тон оттук нататък

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...