lpbrok Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 moje li nqkoi da mi kaje nqkoq zaribena igrica za 2-ma 4oveka ama da se igrae na 1 pc (po vyzmojnost da ne e heroes ))) ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 moje li nqkoi da mi kaje nqkoq zaribena igrica za 2-ma 4oveka ama da se igrae na 1 pc (po vyzmojnost da ne e heroes ))) ) <{POST_SNAPBACK}> Bubble тя е малко женска , ама е зарибявка Mortal Combat - RuleZ , blipi blob или нещо подобно беше ... състезния , повечето могат ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivancho93 Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 Mislq 4e MAME e mnogo zaribena tam ima mnogo i Colin McRee Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 NFS4...trafic, policiq, izkrivqvane na brukmata...kakvo pove4e moje da iskash Link to comment Share on other sites More sharing options...
VMS Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 MotoGP 2 (Много е яка!!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 FlatOut бая мачкане става на тая игра Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 WinMugen (емулатор ) ще си скъсате задниците от бой на този емулатор Има тема за него , може да видиш за какво става дума Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazel Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 heroes 3 i 4, disciples 2, wink allax - emulator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 Elastomania tq e super malka(4MB) i MAME32. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat4ed' Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 NFS4...trafic, policiq, izkrivqvane na brukmata...kakvo pove4e moje da iskash <{POST_SNAPBACK}> също както и NFS 3. И Serious Sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 И Serious Sam <{POST_SNAPBACK}> И SS как се играе на едно РС ? Единия с клавиатурата, а другия с мишката, или единия играе другия гледа ? Щото ако е второто, то всяка игра има такъв мултиплейър Link to comment Share on other sites More sharing options...
TNT Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 Изтегли си МАМЕ има много игрички вътре и почти всички са за двама даже веднъж играхме 3-ма на кадилака ама да не ти разправям кво беше Link to comment Share on other sites More sharing options...
KILLA_B Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 Colin Mcrae 04 става за двама на едно ПС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 Swen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat4ed' Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 И SS как се играе на едно РС ? Единия с клавиатурата, а другия с мишката, или единия играе другия гледа ? Щото ако е второто, то всяка игра има такъв мултиплейър <{POST_SNAPBACK}> ми общо взето. аз един път гледам тоя split screen mode в Сериозния и викам медно брато да я видим тая работа. беше комбинация от тея работи дето казваш:единия гледа как другия мърда мишката и първия удря по клавиатурата щот все го убиват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS_ Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 Heroes,NFS 3,FIFA....на фифата сме играли по 4 човека с помощта на джойстици Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 Всички игри от МаМе 32,както и една,която май се казваше "Bonkheads",но не съм сигурен..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lpbrok Posted March 6, 2005 Author Share Posted March 6, 2005 10x na vsi4ki za predlojeniqta:)) opredeleno 6te se nameri na kakvo da igraem ve4e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slayer Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 "Worms" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 също както и NFS 3. И Serious Sam <{POST_SNAPBACK}> Също както и NFS 2 SE (malko staro ama mnoo zribeno osobeno i kodove kato vkara6) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TITAN4O Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Taz & Bugs Bunny ,Тази игрица е зарибена , както и Tom & Jerry Ако не ме лъже паметта , и двете стават за Мулти на 1 PC Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Da ne zabravqme "Mortak Kombat" Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan_t_st Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Moorhuhn Kart 2 XXL super zaribena. Karat se kartove a i moje6 da se cepi6 s drugite blagodarenie na nqkvi prisposobleniq ot sandacite po pistata. Na nemski e igrata no se 6te se opravite da q pusnite kato se znae ob6tiq vid na pove4eto menuta. Abe az se opravih 6te se opravite i vie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruss Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 Super mario - Бест селър Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted March 13, 2005 Share Posted March 13, 2005 FIFA 98, NFS3, Pang, MKII, Worms! Малко са старички, а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.