Jump to content
BulForum.com

Igra za 2-ma na 1 pc?

lpbrok

Recommended Posts

moje li nqkoi da mi kaje nqkoq zaribena igrica za 2-ma 4oveka ama da se igrae na 1 pc (po vyzmojnost da ne e heroes :))))) )

Bubble :lol: тя е малко женска , ама е зарибявка :) Mortal Combat - RuleZ , blipi blob или нещо подобно беше ... състезния , повечето могат ...

И Serious Sam

И SS как се играе на едно РС ? Единия с клавиатурата, а другия с мишката, или единия играе другия гледа ? Щото ако е второто, то всяка игра има такъв мултиплейър ;)

Изтегли си МАМЕ има много игрички вътре и почти всички са за двама даже веднъж играхме 3-ма на кадилака ама да не ти разправям кво беше :bgrin:

И SS как се играе на едно РС ? Единия с клавиатурата, а другия с мишката, или единия играе другия гледа ? Щото ако е второто, то всяка игра има такъв мултиплейър ;)

ми общо взето. аз един път гледам тоя split screen mode в Сериозния и викам медно брато да я видим тая работа. беше комбинация от тея работи дето казваш:единия гледа как другия мърда мишката и първия удря по клавиатурата щот все го убиват. :)

Всички игри от МаМе 32,както и една,която май се казваше "Bonkheads",но не съм сигурен.....

Moorhuhn Kart 2 XXL super zaribena. Karat se kartove a i moje6 da se cepi6 s drugite blagodarenie na nqkvi prisposobleniq ot sandacite po pistata.

Na nemski e igrata no se 6te se opravite da q pusnite kato se znae ob6tiq vid na pove4eto menuta.

Abe az se opravih 6te se opravite i vie :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...