if_pif Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 ..... Грешка! Моля темата да бъде затворена! файда? .......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 Жалко, толкова млад, а вече как мислиш Нас червеното...аман бе EDIT: Нищо не съм объркал...все едно слушам дядо си... И все пак може би наистина е някакъв преход Link to comment Share on other sites More sharing options...
if_pif Posted March 5, 2005 Author Share Posted March 5, 2005 nas 4ervenoto?! Pi4 obuyrkal si i to str6no mnogo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirrro Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 Ако беше написал първия си пост на български ,можеше и да го прочета. И мисля ,че не съм единственият,който мисли така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 Ако беше написал първия си пост на български ,можеше и да го прочета.И мисля ,че не съм единствен. <{POST_SNAPBACK}> не, не си единствен. темата сигурно е интересна, но нямам намерение да чета толкова дълъг пост на шлъокавица. пишете на кирилица ако искате всички да ви разберат и най-вече четат това, което пишете Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 Пич, оправи си правописа поне... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paragon Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 Мдааа - оправи го, като го изтри ... и така става де Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 Хубаво бре IF__PIF, викаш да се събудим и че само сме се правили на патриоти.Ми, пич, те мааш яко на шльокавица.Ти да не си много голям патриот???Или те е мързел да натиснеш CTRL???Де да знам.Ся 30 мин ти четох поста, защото ме заинтригува темата.Може и да си прав за прехода, ама дай първо да започнем да пишем на български и ГОРЕ-ДОЛУ правилно, а???Отиди прочети някоя друга българска граматика, натисни го тоя бутон CTRL и ела да поговорим. Нищо лично Link to comment Share on other sites More sharing options...
ataman Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 подкрепям последния пост! нека започнем от лесните неща и после да се бием в гърдите и да правим чудеса... Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 Няма да се научите с тази кирилица и т'ва е... Няма нищо трудно да пишеш на фонетика като научиш просто къде се намират несъвпадащите 6 знака. Ми така де... Кирилица рулез Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 Няма да се научите с тази кирилица и т'ва е... Няма нищо трудно да пишеш на фонетика като научиш просто къде се намират несъвпадащите 6 знака. Ми така де... Кирилица рулез <{POST_SNAPBACK}> ОФФ: Какво е това "Кирилица рулез ".Това е нашият РОДЕН ЕЗИК!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.