Sothbiss Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 Някой знае ли програма,която да изменя гласа по най-различни начини.Трябва ми,за един откуп,не за друго Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Dave_ Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 Някой знае ли програма,която да изменя гласа по най-различни начини.Трябва ми,за един откуп,не за друго <{POST_SNAPBACK}> Пич я се стегни ве! А иначе идеята за промяна на гласа е добра , мисля че ако исползваш Skype и някой те запише ще стане тая твоята далавера , щото Skype на някое кофти РС вади много разнообразни гласове моя винаги е различен Link to comment Share on other sites More sharing options...
TNT Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 Някой знае ли програма,която да изменя гласа по най-различни начини.Трябва ми,за един откуп,не за друго <{POST_SNAPBACK}> пробвай с AV Voice Changer Diamond мисля че ще ти свърши работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ CyberGod Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 tyrsi vsqkakvi vocoder-i, povecheto shte ti svarshat dostatychno rabota..., no ako iskash real time vocoder, nz kakvo tochno da tyrsish... a btw kakvi sa teq gluposti s otkupa we, kvi si gi zabyrkal???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Ех колко луди хора има на тоя свят.......... моеш да пробваш с Voice Commander Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivancho93 Posted June 28, 2006 Share Posted June 28, 2006 Абе аре малко по просто.Влез в "Control Panel">>Има една синйо жълта иконка,Казва се Sound Effect Manager.Taм вътре има нещо на което пише KEY.Под него пише +0.И със стрелката можеш да го променяш на по бавен(дебел) или на по бърз(тънак) EDIT:Но не става за откуп,защото забравих да ви кажа че той променя само звука, който чуваш.А не който издаваш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bg_korn2005 Posted September 9, 2006 Share Posted September 9, 2006 Аз също като теб търсех такава програма и ми препоръчаха Voice Changer.Готина е пробвай е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mafiot Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 AV Voice Changer Software Diamond 4.0.69 TUK Това е програма за промяна на гласа ви, докато използвате Гласови чат стаи и PC-to-Telephone връзки. Променянето на гласа става в реално време, с високо качество и в различни натурални гласове като бебе, момиче, момче, старец, старица, робот и други. Чрез настройка на височината и тембъра, можете да направите гласа си по-дебел или по-тънък, мъжки или женски, можете да промените гласа за секретност, сигурност и забавление Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nino Posted September 24, 2006 Share Posted September 24, 2006 всички тези програми ги пробвах и те наистина са много добри но проблемът е там че гласовете не звучат някак си реалистично ами наистина преправени а на мен ми трябва не чак толкова да ми се одебелява или изтанява гласа а да звучи просто като на друг човек да не е толкова очевадна разликата и че това е пренаправен глас ако някои може да помогне ще сам много благодарен ще се радвам и ако ми кажете от каде мога да намеря записани гласове които да казват нещо в смисал трябва ми за една звукова програма докато варви песента да се чува нещо от сорта на OK LET"S GO или такива подобни работи ако от някаде може да се намерят такива файлове сащо ще ми сваршат работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted September 26, 2006 Share Posted September 26, 2006 всички тези програми ги пробвах и те наистина са много добри но проблемът е там че гласовете не звучат някак си реалистично ами наистина преправени а на мен ми трябва не чак толкова да ми се одебелява или изтанява гласа а да звучи просто като на друг човек да не е толкова очевадна разликата и че това е пренаправен глас ако някои може да помогне ще сам много благодарен ще се радвам и ако ми кажете от каде мога да намеря записани гласове които да казват нещо в смисал трябва ми за една звукова програма докато варви песента да се чува нещо от сорта на OK LET"S GO или такива подобни работи ако от някаде може да се намерят такива файлове сащо ще ми сваршат работа Последно за откуп ли и или за обработка на песен?!? Ако е за откуп, дай 20 кинта и аз ще кажа каквото искаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.