Jump to content
BulForum.com

Програма,която да изменя гласа

Sothbiss

Recommended Posts

Някой знае ли програма,която да изменя гласа по най-различни начини.Трябва ми,за един откуп,не за друго :P

Някой знае ли програма,която да изменя гласа по най-различни начини.Трябва ми,за един откуп,не за друго  :P

Пич я се стегни ве!

А иначе идеята за промяна на гласа е добра , мисля че ако исползваш Skype

и някой те запише ще стане тая твоята далавера , щото Skype на някое кофти РС вади много разнообразни гласове :)) моя винаги е различен :blink:

Някой знае ли програма,която да изменя гласа по най-различни начини.Трябва ми,за един откуп,не за друго  :P

пробвай с AV Voice Changer Diamond мисля че ще ти свърши работа :P

tyrsi vsqkakvi vocoder-i, povecheto shte ti svarshat dostatychno rabota..., no ako iskash real time vocoder, nz kakvo tochno da tyrsish... a btw kakvi sa teq gluposti s otkupa we, kvi si gi zabyrkal????

• 1 year later...

Абе аре малко по просто.Влез в "Control Panel">>Има една синйо жълта иконка,Казва се Sound Effect Manager.Taм вътре има нещо на което пише KEY.Под него пише +0.И със стрелката можеш да го променяш на по бавен(дебел) или на по бърз(тънак) ;)

EDIT:Но не става за откуп,защото забравих да ви кажа че той променя само звука, който чуваш.А не който издаваш!

• 2 months later...

AV Voice Changer Software Diamond 4.0.69

TUK

Това е програма за промяна на гласа ви, докато използвате Гласови чат стаи и PC-to-Telephone връзки. Променянето на гласа става в реално време, с високо качество и в различни натурални гласове като бебе, момиче, момче, старец, старица, робот и други. Чрез настройка на височината и тембъра, можете да направите гласа си по-дебел или по-тънък, мъжки или женски, можете да промените гласа за секретност, сигурност и забавление

• 2 weeks later...

всички тези програми ги пробвах и те наистина са много добри но проблемът е там че гласовете не звучат някак си реалистично ами наистина преправени а на мен ми трябва не чак толкова да ми се одебелява или изтанява гласа а да звучи просто като на друг човек да не е толкова очевадна разликата и че това е пренаправен глас ако някои може да помогне ще сам много благодарен ще се радвам и ако ми кажете от каде мога да намеря записани гласове които да казват нещо в смисал трябва ми за една звукова програма докато варви песента да се чува нещо от сорта на OK LET"S GO или такива подобни работи ако от някаде може да се намерят такива файлове сащо ще ми сваршат работа

всички тези програми ги пробвах и те наистина са много добри но проблемът е там че гласовете не звучат някак си реалистично ами наистина преправени а на мен ми трябва не чак толкова да ми се одебелява или изтанява гласа а да звучи просто като на друг човек да не е толкова очевадна разликата и че това е пренаправен глас ако някои може да помогне ще сам много благодарен ще се радвам и ако ми кажете от каде мога да намеря записани гласове които да казват нещо в смисал трябва ми за една звукова програма докато варви песента да се чува нещо от сорта на OK LET"S GO или такива подобни работи ако от някаде може да се намерят такива файлове сащо ще ми сваршат работа

Последно за откуп ли и или за обработка на песен?!? Ако е за откуп, дай 20 кинта и аз ще кажа каквото искаш. :devil

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...