Alex Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 parvo toyotata ne e tuningovana i spored men shte razbie skapanoto ferari tova 4e italianskite koli sa tradicionni sred sportnite ne ozna4ava 4e samo te sa dobri az sam fen na qponcite mazda, toyota,mitshubishi,honda,nissan Респект. И аз съм фен на японските коли.Ще ти дам малко материал за размисъл.Suzuki Cappuccino.Може да стане 300 коня.Потърси инфо в гугъл,ако не намериш пиши,аз ще ти дам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 twoface evala pi4 pove4e takiva kato teb da ima v tozi forum kak moje da se stavniavat mitsubi6i nisna honda sas goliat FERRARi i to s ENZO oh mamo mi to tva enco trebe da tragne ot treta za da ostavi 6ans na "iapon4etata" Az poneje ne sam im fen ta kahete mi takav model naprimer s 5 litrov dvigatel i 66o konia pone bez nikakav tuning taka kakto si izliza ot zavoda I izviniavaite za trudnia vapros koito vi zadadoh 6toto mai nema takova "iapon4e" Alex ne znam ot kade idva tova uvle4enie po tezi marki koli ama kaji mi kolko ot onazi DAYER sa prodadeni 6toto az ne sam zapoznat s tva ili tva e napraveno samo taka za da dokajat na SAR ENZO mir na praha mu 4e edinstvenoto koeto praviat e da iskarat kola koiato da e po burza ot negovite I za svedenie tozi spor prodaljava do samata smart na Enzo FERRARI a i sled neia vseki se stremi da bie FERRARI za6to li a moje bi 6toto kolite im sa prosto varha I da ne zabravia Alex kato se abstrahirame ot vsiakakav vid motoren sport haresvam vsiaka marka koli samo da ne e iztro4no proizvodstvo neli se se6ta6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Еми добре като не те кефи Дауер-а.Салийн С7 е по-бърз и по-евтин от Ферари Енцо с около 500 000 $.Относно Бишито мога да кажа само,че има турбо.И този модел е фабричен.Така се прави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
twoface Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 parvo toyotata ne e tuningovanai spored men shte razbie skapanoto ferari tova 4e italianskite koli sa tradicionni sred sportnite ne ozna4ava 4e samo te sa dobri az sam fen na qponcite mazda, toyota,mitshubishi,honda,nissan <{POST_SNAPBACK}> brato az imam nissan primera GTI-R ako ti gowori nesto znachi i na men mi hareswat qponkite ama kolkoto i da se napuwat nqma da stane ferrari znachi kachwal sam se na Lambordjini diablo i na Viper GTS da karam e nqma takiwa qponski mashini makarche da sa mnogo dobri. seriino proizwodstwo nai-byrzata kola e DODGE VIPER GTS poweche nqma kakwo da goworim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 brato az imam nissan primera GTI-R ako ti gowori nesto znachi i na men mi hareswat qponkite ama kolkoto i da se napuwat nqma da stane ferrari znachi kachwal sam se na Lambordjini diablo i na Viper GTS da karam e nqma takiwa qponski mashini makarche da sa mnogo dobri. seriino proizwodstwo nai-byrzata kola e DODGE VIPER GTS poweche nqma kakwo da goworim <{POST_SNAPBACK}> huh Ся,което си е истина си е истина.Фабрично единствено Лансър FQ-400 може да се опре на някое ферари,ама хайвана има много голямо турбо.За Вайпъра може,но мисля,че Салийн С7 е по-добра,но е по поръчка доколкото знам.Иначе Вайпъра си е машина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ataman Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 .Dvigatel sus karborator moje li da se torbinira?Blagodarq <{POST_SNAPBACK}> Може. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Поздрав за феновете на тунинга ето един сайт където има страшно много снимки . Link to comment Share on other sites More sharing options...
emirates stadion Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Fast-Autos.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 За мен Ево-то е най-прилично....също и Форда е готин... Имат и прилична цена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted March 21, 2005 Author Share Posted March 21, 2005 Поздрав за феновете на тунинга ето един сайт където има страшно много снимки . <{POST_SNAPBACK}> Виж линка след подписа ми!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted March 21, 2005 Author Share Posted March 21, 2005 За мен Ево-то е най-прилично....също и Форда е готин... Имат и прилична цена. <{POST_SNAPBACK}> Ако говориш за колите от POOL-ла има някакво недоразумение ! Ево-то такова каквото трябва да бъде струва около 20/25 000 стерлинги, за GT-то няма да говоря (пиша)!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supercharger Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 AIde pak se obadi nqkoi che qponkite nqmali golemi dvigateli - T66 naprimer.... 6.0l 700 hp Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 А някой има ли наблюдения над Mazda RX-8 ? В смисъл струва ли си парите?Здрава ли е?Надеждна ли е? и тн... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supercharger Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 Nadejdna e. Zadnoto dava mnogo stabilnost za visoki skorosti. 10 000 rpm !!!! wankel rotary 1.3l 190 i 230hp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 Supercharger hubavo 4e te kefiat izto4nite sportni koli ama sloji si raka na sarceto i mi kaji koia ot tiah izleznala v normalno sastoianie ot zavoda toest bez tuning 6te se opre na maranelo ili na enco ili na bercheta Evil_smith dori i az ne bij mogal da go iz,islia taka bravo Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 Supercharger hubavo 4e te kefiat izto`nite sportni koli ama sloji si raka na sarceto i mi kaji koia ot tiah izleznala v normalno sastoianie ot zavoda toest bez tuning 6te se opre na maranelo ili na enco ili na bercheta <{POST_SNAPBACK}> НЯМА ТАКАВА!!! Ама все пак Субаро Импреза СЛЕД тунинг може!!!! ....... Да изостане само на 2-3 минути за 4-5км. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 vijdam hora 4e mnogo ta4ite tuningite togava vlezte v saita na HAMANN ILI NA BRABUS i se nagledaite Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 Виж линка след подписа ми!!! <{POST_SNAPBACK}> Имаш право извинявай! Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 Supercharger hubavo 4e te kefiat izto4nite sportni koli ama sloji si raka na sarceto i mi kaji koia ot tiah izleznala v normalno sastoianie ot zavoda toest bez tuning 6te se opre na maranelo ili na enco ili na bercheta Evil_smith dori i az ne bij mogal da go iz,islia taka bravo <{POST_SNAPBACK}> Honda NSX Mitsubishi Lancer Evo 8 Subari Impreza WRX STi ? Gledali li ste epizodcheto ot top gear za Evo-to i lamborghini gallardo(ako ne moje da e bilo i s lamborghini murcielago) от 0-140 км/ч 15) Mitsubishi Carisma Evo V 280 cv (99).................8.84 17) Mitsubishi Carisma Evo VI 280 cv. (00)...............9.08 20) Mitsubishi Lancer Evo VII 280 cv........................9.81 36) Honda NSX 274 cF. (92)...................................10.32 38) Subaru Impreza 2.0 Turbo 218 cv. (00)...............10.48 41) Honda NSX 274 cv (95)……………………...................10.57 43) Subaru Impreza WRX STI 265 cv........................10.68 46) Mitsubishi Lancer Evo VIII 265 cv….........……………..10.79 47) Mitsubishi 3000 gt 285 cv (95)…………………………….…10.80 51) Subaru Impreza WRX 225 cv................................11.01 55) Toyota Supra Biturbo 330 cv. (95)........................11.18 1) Gemballa GTR750EVO.....................................5.80 2) Porsche 911 Turbo 420 cv. (01)........................7.60 3) Porsche 911 Turbo Kit 450 cv...........................7.67 4) Ferrari 550 Maranello 485 cv............................7.90 5) MB SL 55 AMG 476 cv.....................................7.99 6) MB CL 600 500 cv………………………………………………..8.14 7) Ferrari 360 Modena 400 cv………………............…….8.20 Признаите ,че PORSCHE правят най-добрите коли Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supercharger Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 Suprata e 326 konq . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 Porsche verno 4e prawiat iaki koli ama pak na edin takav test na top gear FERRARI ENCO bi vsi4ki koli + edin motor TESTA be6e za vreme v edna obikolka bez letia6t start Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 За всички маняци на тема тунинг Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supercharger Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 A we ne razbrahte li che ni mina vremeto da se kefim na snimki kat malki deca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Supercherger to tva deto go kazva6 za snimkite e mnogo hubavo ama kaji mi koi moje da si pozvoli takiva koli za da im se kefim v deistvitelnost Za sega si ostavat samo snimkite Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Ферари е перфектната кола какъв тунинг може да й с направи, освен на външния вид???? :allien Дори и за външния вид се съмнявам!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.