THE SHAMAN Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 Знам , че между повечето от моделите по-горе няма много общо, но съм подбрал едни от най любимите ми! Дайте мнение за тях и(или) пишете за вашите фаворити!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoFFo Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 Мицубиши Ево tfa e mashinata Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 По-принцип аз съм фен на Пежо и смятам че техните състезателни автомобили са най-добри, но от друга страна японските автомобили(субаро, мицубиши) са доста качествени. Все пак Пежо(307-за състезателен. 406, 407 и 607-за нормално ползване). Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 Жалко че няма в класацията Порше понеже това ми е любимата марка автомобили.Иначе гласувах за Ево-то защото и то е доста добро Гледах по Топ Гиър Ево vs някво ламборгини(не беше истинска дръпка) За феновете на Порше и тунинга http://rinspeed.com/pages/cars/chopster/pr...pster-fotos.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 ferrari enzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivancho93 Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 Glasuvah za Пежо 307 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TNT Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 Пежото е трепач аз съм за него Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 ferrari enzo <{POST_SNAPBACK}> и ако е черно няма равно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 Жалко че няма в класацията Порше понеже това ми е любимата марка автомобили.Иначе гласувах за Ево-то защото и то е доста добро Гледах по Топ Гиър Ево vs някво ламборгини(не беше истинска дръпка) За феновете на Порше и тунинга http://rinspeed.com/pages/cars/chopster/pr...pster-fotos.htm <{POST_SNAPBACK}> Да вярно, но ако си се вслушал в коментара...Ево 8 има ужасен турбо лаг, маневреността му също е лоша. Все пак мотора е 2.0 400к.с. Това са 200к.с. / литър 2005 Mustang GT - това е колата Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted March 5, 2005 Author Share Posted March 5, 2005 Жалко че няма в класацията Порше понеже това ми е любимата марка автомобили.Иначе гласувах за Ево-то защото и то е доста добро Гледах по Топ Гиър Ево vs някво ламборгини(не беше истинска дръпка) За феновете на Порше и тунинга http://rinspeed.com/pages/cars/chopster/pr...pster-fotos.htm <{POST_SNAPBACK}> Зя Поршето си прав , моя грешка, а иначе Евото е доста парици около 27000 лири с тунингите а за фен , фен съм, виж линка след подписа ми!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted March 5, 2005 Author Share Posted March 5, 2005 Да вярно, но ако си се вслушал в коментара...Ево 8 има ужасен турбо лаг, маневреността му също е лоша. Все пак мотора е 2.0 400к.с. Това са 200к.с. / литър 2005 Mustang GT - това е колата <{POST_SNAPBACK}> Със сигурност мога да кажа , че Евото е по лесно управляемо от Импрезата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 Neznam kvi ste takiva hora da ne slojite nai-qkata kola McLaren F1 Taq karti mifki Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 Всичките тия колици са гола вода пред Mustang GT Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 Всичките тия колици са гола вода пред Mustang GT <{POST_SNAPBACK}> Kaji im go we pi4.Ot taa kola po qka nqma Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 FORD MUSTANG GT!!!!!! Това не е обикновена кола, това е кола-мечта... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ataman Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 сега...момчета, не знам дали под спортни коли разбирате състезателни или просто серийни спортни коли. Но и в двата случая състезанията доста показват кои са най-добри(все пак за това са направени...). Вземете гледайте малко ETTC или WRC и ще ви стане малко по-ясно отколкото от игрите Едит: Виждам, че и Топ Гиър гледате ама...и това не е достатъчно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 сега...момчета, не знам дали под спортни коли разбирате състезателни или просто серийни спортни коли. Но и в двата случая състезанията доста показват кои са най-добри(все пак за това са направени...). Вземете гледайте малко ETTC или WRC и ще ви стане малко по-ясно отколкото от игрите <{POST_SNAPBACK}> А ти замисляш ли се малко, че едно серийно пежо примерно няма нищо общо с WRC, ама нищо. EDIT: май само си чешем езиците засега, нищо конкретно Link to comment Share on other sites More sharing options...
ataman Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 замислям се...за това попитах за какви точно спортни коли говорите. серийни или за професионален спорт. а ти замисляш ли се, че една ЕТС кола е почти като обикновената? Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 Gotina temi4ka za kola izbrah evoto ama se 4udq 6to ne izbrah i mustanga BTW - kalibra rulzzz su6to i tigra(za tuningi) oniq na valsport tuning(4ernata tigra) dnes kak profu4a krai kolata prosto nqmamm dymi unikalno qka ama ne e mnogo burza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 Е как да е бърза с 1.4 мотор Тиграта само за красота става, ако питаш мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 Е как да е бърза с 1.4 мотор Тиграта само за красота става, ако питаш мен <{POST_SNAPBACK}> мдаа съгласен съм иначе ето това е колата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 МИТСУБИШИ ЕВО. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 иначе ето това е колата tva e kolata za bogata6i verno e ferrari ama ne me kefi brat mnogo e grozna vij f-50 e po qka ama daite da sie vurnem v realnostta i da vidim nqkoq evtina i dostypna kola - kalibrata ne stava li a ??? 2.0 , 115 k.s. (stock) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 tva e kolata za bogata6i verno e ferrari ama ne me kefi brat mnogo e grozna vij f-50 e po qka ama daite da sie vurnem v realnostta i da vidim nqkoq evtina i dostypna kola - kalibrata ne stava li a ??? 2.0 , 115 k.s. (stock) <{POST_SNAPBACK}> темата е за спортни коли брат за мен това е една от най-добрите такива. не говорим за цени и така нататък. все пак никой не е тръгнал да си ги купува а в изброените от pool-a липсват най-добрите спортни коли, ферари, ламборгини, порше... едит: ако трябва да избирам от тези съм за мустанг-а Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 the best car in action : Само не виждам тея пежа какво правят в анкетата...къде е фолксваген голф 2, къде е опел кадет Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.