Jump to content
BulForum.com

Има ли фенове на лулата?

Vendettist

Recommended Posts

:laughing: Е аз сам ! Ако има нека обменяме опит тук.Каква ви е лулата? Ако има хора които се интересуват от лули или начинаещи тарсещи инфо http://pipes.hit.bg/ или има една книга която е идиална http://market.dir.bg/xoffer.php?xoffer=2910&cat=1059&shop_id=37! Иначе мозе да задавате вапроси тук или да обменяте опит :tongue

А колко горе-долу струва една евтина лула дето става за нещо? И тютюна после и той колко пари е? Че нещо май ще се зарибя! :)

зависи от лулата

иначе пушенето на лула доколкото знам е значително по вредно дори от цигарите

Заради липсата на филтър ли? Или някои лули имат филтър?

С лулата може да се пуши всичко(предполагам, че за трева питаш).Свястна лула, като за начинаещ-5лв.Тютюна вече е по твой избор.Трябва да пробваш различни и тогава сам да си решиш.

Лулата е супер нещо! Според мен тя е само за ценители. Никой обикновен пушач не би се занимавал с подобно нещо при положение че си има готови цигари. А иначе има 2 типа лули - с и без филтър! Вторите са подходящи за пушене на по-активните субстанции, въпреки че не ви го препоръчвам. Най добре ще е ако си намерите ароматни тютюни, има ги в различни разновидности - с дъх на ябълка, кокос, карамел и т.н. Страхотно е! Е братя, нека запалим лулата на мира! :gangstah:

PS. А има ли зарибени по наргилета??? Ооох, рахат, рахат! Ашкосун, Евала, Машшала аркадашлар! :D

PS. А има ли зарибени по наргилета??? Ооох, рахат, рахат! Ашкосун, Евала, Машшала аркадашлар! :D

Малиииииии винаги съм искал да пробвам наргиле... колко струват тия удоволствия ? Някаква идея ?

Малиииииии винаги съм искал да пробвам наргиле... колко струват тия удоволствия ? Някаква идея ?

Към 25-30 лв. Зарибявка е! Технологията им е малко по-сложна и не са така компактни както лулите! И не върши работа за друго, освен тютюни, но пък си е тръпка! А и е по-здравословно! Трябва ти едиствено желание, добра компания и терен! :)

Имам една лула с филтър и тютюн Clan aromatic. На месец 2-3 пъти си я паля :) и мисля, че е интересно. Харесва ми, но рядко мога да отделя достатъчно време. Макар и със специални филтри обаче, когато я напълня повечко става мааалко гадно, но сигурно тва се дължи на факта, че не съм пушач :).

Аз ся си тъпча езна лулица.Който иска да ми прави компания.Само че не е с тютюн :bgrin:

С теб съм! Приятел в нужда се познава! :P

:allien B) ;) :) :woot :lol: :gangstah: :online2long:

Лулата е удоволствие на свободното време. Иска време , не можеш да я пушиш на работното място и набързо . За тютюна предпочитам TROOST .

От голямо значение е да не се пушат различни тютюни с една лула . За начинаещи добри са Briar албански . :D

Taka vidqh mnogo mneniq sega istinata:

Tutiuna 4ovek si izbira sam-az pu6a Clan aromatick-12,80 lv.Imam 5 lulis sqka ot razli4na marka i ka4estvo no za novacite prepora4vam Briar Albaniq-Dobri sa ,naistina!!!NAI VAZNOTO E OBA4E 4E KOGATO PU6ITE S LULA NE TRQBVA DA GULTATE ,tq prosto se pafka:P! Zatova i lulata E MNOGO PO POLEZNA OT CIGARITE!Trevata sasipva lulata.Ako iskate lula za treva ...neka bade 1 samo za treva(efekta na trevata se podobrqva ot darvoto:P).Kogata si kopuvate lula gledaite da nqma pukato po garneto-MN0GO E VAZNO!!! A i kopuvaite si parvo lek тютюн ako 6te i na zakoroveliq po6a4 da ste-lulata e ne6to razli4no:P

ale pafkaite s naslada o6te vprosi pitaite 4eda pitaite? :laughing:

P.S novata lula leko se namokrq garneto ostava se da sahne edin den i 4ak togava plaite kato plait postepeno-parvo palnite do polovinata posle do kraq!i si kopete tapka4!!!

POGREZETE SE ZA NEQ ZA DA SE POGRI TQ ZA VAS!

Вкъщи,баща ми има внушителна колекция от лули от различни страни,но лично аз като чуя думата "лула" правя асоциация с творчеството на Хемингуей

Вкъщи,баща ми има внушителна колекция от лули от различни страни,но лично аз като чуя думата "лула" правя асоциация с творчеството на Хемингуей

А такачка един колега и моя баща има голяма колекция от лули.Има лули с филтри,без,чешки(те са много яки като визия с едни много дълги финдифлюшки),има една,която винаги много ми е харесвала Френска от морска пяна(модела на лулата е такъв) гравирана и още доста други.

Предпочитам пури...

и аз така

наргилето е много готина работа. Пушил съм тютюн от наргиле и няма абсолютно нищо общо нито с лула, нито с цигара. пък и цъка.

Az sa6to sum po4itatel na dobrite puri,dostavqt naslada i udovolstvie !

Spodelete kakvi marki pu6ite,az silno vi prepora4vam DANNEMANN MOODS TUBOS,brazilski sa i pri pu6ene sa izklu4itelno meki a i imat neveroqten aromat ! udovolstvieto e garantirano !

А какво ще стане ако гълташ дима от лулата? Много ли се задръстваш? Къде се продават лули и тютюни в Пловдив? Колко струва сравнително евтиния тютюн?

А какво ще стане ако гълташ дима от лулата? Много ли се задръстваш? Къде се продават лули и тютюни в Пловдив? Колко струва сравнително евтиния тютюн?

Luli moje6 da nameri6 v specializirania magazin za puri i luli na ulica "otec paisii",na ugula,predi da svie6 nadqsno kam hotel Bulgaria,no sa seriozni ceni,a tiutiun moje6 da nameri6 mejdu prokuraturata i 4etvartak pazara,ima golqmo raznoobrazie,prodavat i nargileta !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...