Jump to content
BulForum.com

Uplink

veseo

Recommended Posts

Speciqlno za vsicki fenove na tazi igra ste kaca dosta addons

Challenges

Mods

Gateways

LANs

Skins

Tutorials

Other games like this :woot

ako vi trqbva oste nesto samo pitaite i ste probvam da vi go namera (za igrata stava duma) :P

EDIT:

PS: za po naprednalite ako iskat moze da si napravim turnir po hackvane na LAN's. az imam nqkolko gotovi predizvikatelstva B)

Ето пач за ъплинк :)

http://warez.ru:8080/FTP/GameZ/*Updates/up...k-patch1.31.exe

Някой ако иска съппорт как да мине някоя мисия, да свирка, аз съм стигал до 10-ти левел haker и N1 сред всички демек оня след Uber-Skilled :)) Някой ако е стигал до LAN hacking, да свирне да обсъдим некои ралти :punk

Uplink never Dies ;))

Някой ако иска съппорт как да мине някоя мисия, да свирка, аз съм стигал до 10-ти левел haker и N1 сред всички демек оня след Uber-Skilled :)) Някой ако е стигал до LAN hacking, да свирне да обсъдим некои ралти  :punk 

Uplink never Dies ;))

otnosno path-a kazva mi:zip file is damaged,truncated,or has been changed since it was created :confused :confused

• 2 weeks later...
ami az kato si vzema bezjichen gateway che da ne mogat da me hvanat i posle ne mi se upgradeva do po dobur :), osobeno me kefi v igrata kak se obajdash na nqkoi za da mu vzemesh glasa i da go polzvash  :)

chochosan кажи как се обаждаш че аз не мога да зацепя нещо. 9-ти левел Knowledgeable съм и Voice защитата навсякъде ме спира да продължа... helpsmilie.gif

Трябва ти VoiceAnalizer - нещо подобно се казваше. Звъниш на телефона на админа и записваш с него гласа му. До телефона на админа се стигаше май през страницата с линковете на сървъра, на който е админ (и който хакваш) - единия от адресите там е неговия...

Thak You ov3rm4n, вече съм rank Elite и имам $ към милион, от bank hacking :evil лоото е че не мога да разбера какво да правя с тие Revelation файлове дето ги откраднах от ARC. Подозирам че имат нещо общо с края на играта но не съм сигурен. Някой ако я е превъртял да си каже :)

Някой ако иска съппорт как да мине някоя мисия, да свирка, аз съм стигал до 10-ти левел haker и N1 сред всички демек оня след Uber-Skilled :)) Някой ако е стигал до LAN hacking, да свирне да обсъдим некои ралти  :punk 

Uplink never Dies ;))

Тоя пач не работи, не е качен целия файл. Ето тук съм качил работещия.

@ThE_UfO @RIP - Team :

Айде кога ще правим турнир по LAN hacking? :evil :allien :evil

• 1 year later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...