Jump to content
BulForum.com

Лаптоп Compaq Presario

Recommended Posts

Лаптоп Compaq Presario 1500

CPU - P4 2.0GHz

RAM - 384MB

HDD - 30GB

Display - 14.1" TFT

DVD/CDRW Combo Drive,

FDD

LAN 10/100

Modem 56K

IEEE 1394 (FireWire)

Tv-Out

USB

Infrared

Win XP Home Licensed + всички CD-та и ръководство.

1349лв.

Presario_1500_2.jpg

И с германската клавиатура ли е??? :confused

Клавиатурата е с US подредба.

На колко време е?

Гаранция?

Лаптопът е внесен от US и е извънгаранционен . Всеки , който прояви интерес има право да го тества на място без ограничения. Няма забележки по машинката и е напълно функционална.

Лаптопът е внесен от US и е извънгаранционен . Всеки , който прояви интерес има право да го тества на място без ограничения. Няма забележки по машинката и е напълно функционална.

ne se zaqjdam,ma6inkata qvno si struva i az si tarsq podobno ne6to,no tova ne sa lev ili dva ,bez garanziq i sled proba moga da ti dam okolo800 lv.

patil sam si ot podobni bez garanziq

osven tova podobna ma6inka no sas 1,5 Centrino,no 15" vav texnopolis e okolo 1300 lv

uspeh

ne se zaqjdam,ma6inkata qvno si struva i az si tarsq podobno ne6to,no tova ne sa lev ili dva ,bez garanziq i sled proba moga da ti dam okolo800 lv.

patil sam si ot podobni bez garanziq

osven tova podobna ma6inka no sas 1,5 Centrino,no 15" vav texnopolis e okolo 1300 lv

uspeh

Добре ще е първо да научиш разликата между Centrino и Celeron. Едното е процесор, а другото не е .

Добре ще е освен това да прочетеш правилата и да се опитваш да ги спазваш.(т.1 & т.7)

Ето една твоя обява:

Prodavam Reno CLIO 1,4 Energi Snimki

4 vrati,1993 godina,175000km,perfektno sastoqnie,obslujena,KLIMATIK,alarma,tzentralno,el.stakla,halogeni,vnos ot Italia 2003g.

tzena 4444 lv:)

snimkite sa kofti za6toto sa ot GSM

This post has been edited by star_net: Feb 20 2005, 14:44 PM

--------------------

Нали се сещаш по аналогия какъв коментар мога да спретна на тази твоя обява. Да речем нещо от рода:

"Брато, не се обиждай,това Рено може да е много хубаво, ама не става дума за лев или два.. Все пак говорим за 12 годишна кола без гаранция и ако знаеш, колко съм си патил от тях, не е истина. Мога да ти дам за нея 2650лв, след като я пробвам и ако всичко е точно...бла, бла, бла...

Мога и да продължа: Искам за тези пари да получа безплатно гориво за 2 години , безплатна смяна на маслото , диагностики и ако се наложи ремонти...А, да не забравя и КАСКО."

Нека не изпадаме в излишни плоски коментари. Ако имаш реален интерес - ОК. Иначе другото е гимнастика на пръстите.

Добре ще е първо да научиш разликата между Centrino и Celeron. Едното е процесор, а другото не е.

stranno az ni6to nbe sam kazal za celeron,da razbiram li 4e tova koeto prodava6 e celeron ,a ne P4.za6toto ako e taka ti nau4i razlikite :P

hahah a otnosno renoto ,6tom si q 4el i pravi6 komentar qvno ti se iska am nqma6 pari4ki .dava6 laptop4eto i o6te 3000 lv i e tvoq :D :D :D hahah

mnogo me razsmqha tvoite postove

evala

prodaljavai taka

Intel® Centrino™ mobile technology represents Intel's best technologies for notebooks. More than just a processor, it features fully integrated wireless LAN+ capability and delivers excellent mobile performance while enabling great battery life in lighter, easier-to-carry notebook PCs.

Intel Centrino Mobile technology includes the following components:

Intel® Pentium® M processor

Mobile Intel® 915 Express chipset family or Intel® 855 chipset family

Intel® PRO/Wireless Network Connection Family.

Това е определението за Centrino, според Intel, а аз на тях мога да се доверя. (справка www.intel.com )

Остава да разгледаш офертите на Технополис и сам да се убедиш. че най-евтината конфигурациа Centrino 1.5GHz Fujitsu-Siemens Amilo L1300 струва 2079лв.(справка http://www.technopolis.bg)

Това, което даваш за пример не е Centrino (процесорът за него e Intel® Pentium® M) , a Celeron . Затова си помислих , че не правиш разлика между двете. Просто има разлика между Intel® Pentium® M processor и Celeron.

Толкова с образователната програма.

Сега ще те помоля да не ми спамиш повече темата.Ясно е че нямаш интерес и че това просто ти е стил (в обявата по-долу виждам , как предлагаш 60 лв. за нов швейцарски часовник, при положение, че човека търси 200лв. Цената я определи такава, защото не си чувал за Festina :-) )

Нека запазим добрия тон и да не губим излишно нерви и време.

Виждам, че не си разбрал с каква идея съм дал пример с твоята обява. Няма да го коментирам. Само не се заблуждавай , че имам интерес към колата.

И още веднъж : Стига СПАМ!!!

OK.naistina ve4e nqmam inters .a utre 6te ti pratq na PM i TUK oferta za centrino na 1,5 (ot koito sam prodal dva broq za koleda :))sas 2 godini garantziq i sas 40 GB HDD  za tzena okolo 1100 lv bez DDS.:).

aide do utre :)

star_net, на теб ти липсват елементарна култура. Помолих те да не ми спамиш темата, а ти ми обещаваш да ми пратиш оферти. Не ме интересува, кога , къде, какво и на кого си продавал. По твоя пример и аз мога да твърдя в темата, където си продаваш Реното, че по Коледа съм дарил 2 такива коли на Социалното министерство.Прекалено си елементарен и ясно, че освен да направиш мръсно, друго не целиш.

Освен , че не пишеш на български, виждам че явно и не можеш да четеш.

Първо те призовах да не нарушаваш правилата на форума.Не си новобранец и нямаш оправдание, че не знаеш че такива има. Пуснал съм обява с цена. Да съм писал случайно , че очаквам предложения?

Език

1. Добрият тон е абсолютно задължителен! Уважавайте останалите участници във форума, дори когато не сте съгласни с тях. Отнасяйте се с другите така, както искате те да се отнасят с Вас.

Подчертаното в червено ме накара да дам примера с твоята обява, но ти явно не разбра.

18. Въздържайте се от коментари по отношение на цените или стоките в темите за покупко-продажба (секция Buy/Sell) тогава, когато не проявявате реален интерес.

ПРАВИЛА

1. Абслютно се забранява коментара на цените, които са определени от продавача, но не се забранява пазарлъка при интерес от страна на купувача. Постове от сорта на "Това го има за 2лв. на руския пазар" ще бъдат много строго наказвани. Всеки има правото да реши сам каква е цената на стоката която продава. Това е свободен пазар. При неспазване се прилага наказание с 20% уорн

7. Цената се определя от продавача. Предлагане на цени, които са с голяма разлика под цената определена от продавача, ще се трият директно.

10. Абсолютно забранено е да се коментира продаваната стока от хора незаинтересувани от покупката и. Наказание 20% уорн !

Да продължавам ли?

Нека дойдат модераторите!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...