Lorashu Posted April 13, 2006 Share Posted April 13, 2006 Оки,съгласно Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 Люде, ако има мераклии да си направим в понеделник (24-и) да си направим една разходка из близките балкани, нека ми пишат, да измъдруваме нещо. Вярвам, на всички ви ще омръзне три дена да стоите в къщи в компанията на баби, дадовци и стринки и да маате яйца и марули . Та - желающите да ме сезират. Пък места за ходене из околността Господ дал. Ха със здраве ! P.S. Добре е до утре да се организираме, че инак през почивните дни не можем се намери ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earthwalker Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 Пийпъл, пишете в Скаутския Национален Форум!!!Ако имате проблем с регистрацията се обърнете към Морския или към мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 До момента ми се обади само един желаещ, така че мероприятието се отменя. Приятно "празнуване" ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 Странно, току-що ми казаха, че ще има.И ми се обадиха още няколко желаещи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WhitE_GhosT Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 cheese моля не бързай със заключенията днес имаме сбирка и като се съберем ще се разберем къде точно да ходим ... дано времето да е хубаво, за да си прекараме страхотно в понеделник Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted April 23, 2006 Share Posted April 23, 2006 Последно утре (24.04.2006) в 9:00 на Автогара "Родопи" , ще се ходи някъде над Храбрино Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 23, 2007 Author Share Posted May 23, 2007 http://trobcho.web.data.bg/phpbb/viewtopic.php?t=121 информация за химна на джамбурето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherty Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earthwalker Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 Тамън се възрадвах, че някой е постнал нещо в тоз забравен от Бога форум..уви Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Diablo Posted September 15, 2007 Share Posted September 15, 2007 Затворете го тоя форум да не се излагаме повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 21, 2007 Author Share Posted September 21, 2007 Затворете го тоя форум да не се излагаме повече След няколко дена и това ще стане.От Бога - не, не съм го забравил...Вие го забравихте, чада мои..В момента правим нов сайт, обединяващ всичко.След като сваля нужната ми информация от тук, ще уведомя админите на този форум да го изтрият.Все пак - едно огромно БЛАГОДАРЯ! за това, че създадоха този форум.С това тези хора бяха съпричастни към нашата идея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.