Moon Light Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Ааа,ясно-затова унифорните са толкова задължителни Ех,тия ОБС,бе,какъв хубав стимул са ни! Правилно,няма да се излагаме без униформи! Ама ОБС,не-ОБС,като сме скаути трябва да изглеждаме като скаути, да сме с връзки и униформи по всички сбирки и мероприятия! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 От друга страна той(Иво, ако го помните) ми каза, че събота щели да ходят на Марково и не било сигурно дали ще дойдат при нас, демек не е заради тях специално, а защото е "прекрасен ден" и си имаме официална сбирка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 а защото е "прекрасен ден" и си имаме официална сбирка Надявам се под "прекрасен ден" да имаш в предвид времето.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Амм... рожен ден има наш Толимир. А за Чефо да не говоря, третия му рожден ден за месеца е Иначе и времето Link to comment Share on other sites More sharing options...
MK9_12A Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Kаква е средната възраст на скаутите? Питам защото синът ми е на 8 год. и ми се ще да участва в нещо такова! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earthwalker Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Kаква е средната възраст на скаутите? Питам защото синът ми е на 8 год. и ми се ще да участва в нещо такова! Ами има от всички възрасти, но най-много '88 и '89 набор.Сега в момента няма деца под 12-годишна възраст, но скоро ще има една група!Скаути момичета и момчета до 12 годишна възраст се наричат съответно момичета-пчелички и момчета-вълчета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MK9_12A Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Благодаря! Ще следя форума и като се появи тая група ще се появим и ние ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 През най голямата ваканция на всички времена ще правим ли нещо ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 24, 2006 Author Share Posted January 24, 2006 Мхм,да и аз това питам.... Айде ако не е тая ваканция,защото все пак е много студено,нека поне междусрочната да отидем някъде!Така ми се ходи на хижа.................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Само на теб ли? Наистина трябва да отидем някъде,а Лора предложи да е с 2 нощувки(което всъщност доста трудно ще се уреди,ама ще е страхотно,ако стане)Трябва сериозно обаче да се заемем да го измислим,да не стане като с новата година... Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tolimir Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Kаква е средната възраст на скаутите? Питам защото синът ми е на 8 год. и ми се ще да участва в нещо такова! Както каза Earthwalker има и такива скаутчета (вълчета се зоват), но принципът на тяхното убочение е много по-различен от този на скаутите. За това трябват хора които имат малко повече опит в работата с малки деца. И тук идва големият проблем, малката липса на обучени кадри, има липса не нещо което се нарича педагози (начално-училищни), аз самият се обучавам за педагог, но това е много повърхностно и недостатъчно. За сега трябва да се посъберат малко деца за да се види как трябва да се работи с тях. Има един човек който може да се справи със задачата, но той не е в Пловдив. Когато се намери такъв човек ще се погрижа общественоста да знае. Това е за сега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morskia Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 А и това, че човек е по диплома педадог не винаги означава, че наистина е такъв. В повечето случай просто се иска добро отношение и повечко търпение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 16, 2006 Author Share Posted February 16, 2006 http://www.extremno.com/extremno_forum/ind...718entry58718 Какво мислите по въпроса? Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Diablo Posted February 16, 2006 Share Posted February 16, 2006 Определено е така. Рекламата е слаба страна.Обаче това струва пари.Много пари.И за сайта под една или друга форма трябват средства за да е актуален. Единствения вариант с най-малко вложения е брошури. Малки и евтини, но пък в голямо количество.Брошури с информация за скаутите, защото малко хора знаят за тези чудаци По възможност да не са черно-бели, с адреса на форума, електронната поща и др. И да се раздават на събития и други. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earthwalker Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 По едно време се говореше за Скаутска "Родителска" среща организирана от Чийз...Хубаво ще е да се направи колкото се може по-скоро, защото някои родители незнаят с какво точно се занимаваме и се притесняват...като всички родители! Та тъй...тръпнем в очакване Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 no need едит: наще знаят скво се занимаваме , едно вр на чернов родителите са им разказвали , те тогва още искаха д аме пишат на 18 съм така че дори да се притесняват това няма значение , те ще си се притесняват винаги , пък и крум едва ли ще може да им избие страховете Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earthwalker Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 no needедит: наще знаят скво се занимаваме , едно вр на чернов родителите са им разказвали , те тогва още искаха д аме пишат на 18 съм така че дори да се притесняват това няма значение , те ще си се притесняват винаги , пък и крум едва ли ще може да им избие страховете Е ваще знаят, но на някой други техните незнаят... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted April 3, 2006 Share Posted April 3, 2006 И нашите знаят, баща ми ще идва насила.Споразумяхме се за една бира... май се ентусиазира малко... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted April 4, 2006 Share Posted April 4, 2006 El Diablo , остави рекламата! Въпросът е не как, а КАКВО можем да рекламираме ! Какво правим? Освен да се събираме обичайните заподозрени на всяка сбирка и да си приказваме общи приказки. На така наречените "походи" сме по пет-десет души, все едни и същи. На масовите мероприятия, пръзници и прочее, на които можем да се афишираме както трябва, идват по двама-трима. Още го помня онзи резил на Трети март ... Та това е, върху което трябва да се мисли. Рекламата ни е последния проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lorashu Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 Така,аз имам едно запитване. Във "Важно" или нещо такова прочетох,че на 08.04.06 се е избирало име на отряда.Името е невероятно глупаво,но не това искам да обсъдя.На мен ми беше казано,че име на отряда ще се избира на 15.04.06,как така решихте да изместите датата и не смятате ли за нужно да усведомите всички за това?Разбирам,че сте го написали във foruma,но все пак не предполагате ли,че е възможно някой да не го е видял Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 Датата не е сменена, на последните 5 сбирки Тольо повтори поне 12 пъти:"Името на отряда ще се избира на осми април, когато аз, за съжаление няма имам възможност да присъствам."И нито веднъж не е казал, че ще се избира на 15ти, тогава ще се прави друго. Тольо не е казвал, че няма да идва! Е, какво, само аз ли съм чула, че има вероятност да не дойде?...това не е хубаво... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earthwalker Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 Датата не е сменена, на последните 5 сбирки Тольо повтори поне 12 пъти:"Името на отряда ще се избира на осми април, когато аз, за съжаление няма имам възможност да присъствам."И нито веднъж не е казал, че ще се избира на 15ти, тогава ще се прави друго. Тольо не е казвал, че няма да идва!На 15.04 ще се кръщава отряда с избраното на 8.04 име! И мен не ме кефи името, но уви...Е, винаги може да се пусне един вот на недоверие... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lorashu Posted April 11, 2006 Share Posted April 11, 2006 LoL,вие насериозно ли се зимате Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tolimir Posted April 13, 2006 Share Posted April 13, 2006 Абсолютно!!! На по-сериозно не могат и да се вземат. Иначе претенцийте на Lorashu са абсолютно безпочвени. Беше ви съобщено, че: 1- на 8-ми Април ще се избере име на Отряда от всички който присъстват, който е искал да се чуе мнението му да е бил там. Съобщено беше около един месец по-рано; 2- на 15-ти Април Отряда ще се сдобие с новото си име на едно специялно място из хубавия ни град; 3- споменах че на 8-ми няма да ме има защото ще съм на лагер на Бузлуджа; 4- Vox Populi Vox Dei за името на отряда и харесването. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.