Grimjaur Posted May 13, 2005 Author Share Posted May 13, 2005 Ми заповядай Чакаме те Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted May 14, 2005 Share Posted May 14, 2005 Ще направя, каквото трябва бе...нали ти казвам, че ми е интересно. Не е само за препоръката. <{POST_SNAPBACK}> Неска трябваше да дойдеш, беше мноо интересно В сряда ще продължат с разказа за историята на скаутизма, така че ако можеш ела Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted May 15, 2005 Share Posted May 15, 2005 Такъв мизерен ден се получи, че цял ден само чаках разни работи и нищо не дочаках. Поне да бях дошъл наистина... Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted May 15, 2005 Share Posted May 15, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted May 15, 2005 Share Posted May 15, 2005 Добре, въпрос:всеки път ли като има нови хора обяснявате основните неща? <{POST_SNAPBACK}> Ми дам, докато на теб ти обясняват основните неща, на нас ни обясняват други работи Или и ние слушаме, повторението е майка на знанието Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 16, 2005 Author Share Posted May 16, 2005 Добре, въпрос:всеки път ли като има нови хора обяснявате основните неща? <{POST_SNAPBACK}> На принципа на взаимното училище протичат занятията.Докато отрядният водач(Тольо) обяснява основните неща на новите хора, аз или някой друг от по-напредналите скаути обясняваме нещата за деня на останалите.Или обратното Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted May 27, 2005 Share Posted May 27, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 27, 2005 Author Share Posted May 27, 2005 Има занятия, има лагери...Абе има Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Grey_Fox Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 posledniq pat do peshtera beshe mnogo maitap , lelcheto ot pesheterata razkazvashe sekvi izmislici ...are otivam na sbirka Link to comment Share on other sites More sharing options...
`evil`inside` Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 Чакам ся да ми минат изпитите и ще идвам и аз.Имам голям мерак! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 30, 2005 Author Share Posted May 30, 2005 Добре си ни дошъл! Ще те чакаме с хляб и.....тонове сол Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tokarew Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 кога щее следващтото събиране каде ще се ходи.....дата не6то? вие само за едн ден ли обикаляте или нощувате някаде??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
`evil`inside` Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 Добре си ни дошъл! <{POST_SNAPBACK}> Аз съм женско Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 31, 2005 Author Share Posted May 31, 2005 @Tokarew - в началото на темата пише кога и къде се събираме Иначе - когато правим излети, обикновено са за по един ден.Другите - с нощувките и прочие, се водят лагери Засега няма заплануван такъв, но нищо не се знае. @`evil`inside` - ъъъъ, извинявай, девойче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Ми по принцип в региона само аз съм отслужил.Иначе отрядният водач е любител-парашутист.Казармата я изкарах 2002г - януари-октомври,в Свързочен батальон. Браво бе приятелю - САМО ти от региона? Чувствам се засегнат хахахахах Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 12, 2005 Author Share Posted June 12, 2005 Става въпрос за скаутската организация.От регион Пловдив само аз съм отслужил(сред скаутите). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tokarew Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Става въпрос за скаутската организация.От регион Пловдив само аз съм отслужил(сред скаутите). <{POST_SNAPBACK}> я поясни какво ще значи това че се чудих доста време Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 13, 2005 Author Share Posted June 13, 2005 Ами значи, че в пловдивския отряд съм служил само аз.Не е толкова сложно за разбиране, нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tokarew Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 искате ли кам 4.07 да забием кам Сопот идеята е да отидем до Карлово със влак и после до сопот с реиса...в Сопот има Чудесни места за палатки ...ние мислим с 5-ма приятели да ходим ...ако 6те навити елате с нас... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 14, 2005 Author Share Posted June 14, 2005 Ами ще го обсъдим.Щото не е концерт по желание да се дръпнем нанякъде При нас си има организация. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`evil`inside` Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Тази сряда (22.06) ще има ли сбирка? Щото мисля да дойда заедно със snatch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 19, 2005 Author Share Posted June 19, 2005 Да, ще има.Евентуално аз ще ви чакам пред Синдикалния. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`evil`inside` Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 А парите тогава ли да ги носим? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 19, 2005 Author Share Posted June 19, 2005 А парите тогава ли да ги носим? <{POST_SNAPBACK}> Дъ?!?! Кви пари,кви пет лева?Елате първо да видите как е, дали ви се занимава и прочие.Пък за парите време има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`evil`inside` Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Ами.. аз да си питам като не знам какъв е реда... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.