Grimjaur Posted March 27, 2005 Author Share Posted March 27, 2005 МНОГО ВАЖНО!!! Пролетен лагер 02-07 април,местност Дряново.Такса - 50лв.Транспорта се поема от всеки по отделно.Спи се на бунгала,условията са добри.В сряда ще има повече информация. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 3, 2005 Author Share Posted April 3, 2005 В сряда ако не дойдете,Тольо че ви скъса ушите...че и мойте Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 В сряда ако не дойдете,Тольо че ви скъса ушите...че и мойте <{POST_SNAPBACK}> Ние дойдохме, но вас ви нямаше Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 7, 2005 Author Share Posted April 7, 2005 Аз бях на работа,а Тольо е в Бургас...Малко невъзможно ни беше да дойдем.Как вървят уроците по първа помощ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 А организират ли се по-продължителни преходи и престои в планината ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 15, 2005 Author Share Posted April 15, 2005 Да,организират се. Утре ще има игра за затвърждаване на знанията по ориентиране и тайни знаци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dnikolaev43 Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Има ли възможност да играя роля на зяпач (само веднъж) когато опражнявате първа помощ? offtopic: Аз съм от Младежки Авариен Екип , който главно с това се занимава и ми е интересно да видя вие как деиствате. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 18, 2005 Author Share Posted April 18, 2005 Има ли възможност да играя роля на зяпач (само веднъж) когато опражнявате първа помощ?offtopic: Аз съм от Младежки Авариен Екип , който главно с това се занимава и ми е интересно да видя вие как деиствате. <{POST_SNAPBACK}> Разбира се - никой няма да изгоним Първа помощ ще има или в сряда,или в събота.Най-вероятно и двата дни Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 Разбира се - никой няма да изгоним Първа помощ ще има или в сряда,или в събота.Най-вероятно и двата дни <{POST_SNAPBACK}> Как мина играта??? Сори че не дойдох, но си имах сериозни причини Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 20, 2005 Author Share Posted April 20, 2005 Играта не мина.Отишли са само трима души(аз бях на работа,пък и не вървеше да участвам - все пак съм участвал в подготвяне на терена). И тая вечер няма да присъствам(пак работа,но от друго естество),но във събота ще ядете калая. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted April 28, 2005 Share Posted April 28, 2005 Играта не мина.Отишли са само трима души(аз бях на работа,пък и не вървеше да участвам - все пак съм участвал в подготвяне на терена). И тая вечер няма да присъствам(пак работа,но от друго естество),но във събота ще ядете калая. <{POST_SNAPBACK}> Ти събота не дийде, даже и сряда не дойде ама карай , а само да попитам тази събота няма да се събираме нали??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 28, 2005 Author Share Posted April 28, 2005 а само да попитам тази събота няма да се събираме нали??? <{POST_SNAPBACK}> Сбирка няма да има!!! Следваща сбирка е на 04.05.05(сряда) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 30, 2005 Author Share Posted April 30, 2005 Tolimir (05:10 PM) : че не 6-ти Май в София ще има Tolimir (05:10 PM) : нещо за скаутчетата Tolimir (05:10 PM) : и да питат родителите си Tolimir (05:10 PM) : дали могат да доидат или не Tolimir (05:11 PM) : става въпрос за Военно Ист Музей Tolimir (05:11 PM) : там ша има Президент Това е сериозно и си струва да се иде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qzoveca Posted May 1, 2005 Share Posted May 1, 2005 на 6 май ша са ходи до сф така ли?и кво ша се прави там Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 2, 2005 Author Share Posted May 2, 2005 Нямам си на идея - Тольо ме остави на тъмно, едва ли не. Знам само, президента ще е там, началника на Военно-историческия музей и още някакви баш-бабаити. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 3, 2005 Author Share Posted May 3, 2005 ИМА ЛЕТЕН ЛАГЕР НА ДРЯНОВО ОТ 1 ДО 10 АВГУСТ Цена : 65 лв. за 10 дни Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted May 7, 2005 Share Posted May 7, 2005 Уау вече си имаме специален раздел във форума, СУПЕР Та сега по същество, за лагера - смятам да дойда, но неска като бяхме на срещата доста от старите които са(най-вече момичетата) казаха, че миналия път е било тъпо, аз не вярвам на това, но... . П.С. А ти кога ще почнеш да идваш редовно? П.С.1 Кога ще е готов сайта и кога ще видим снимки? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 8, 2005 Author Share Posted May 8, 2005 В момента се прави още един сайт.Аз чакам Тольо да си седне на задника и да сортира снимките, за да мога да направя каквото и да било....А за сбирките - когато мога, идвам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted May 13, 2005 Share Posted May 13, 2005 Почти се навих и ази...я кажете сега, какво се изисква, за да стана ЧЛЕН? Изобщо прикоткайте ме... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 13, 2005 Author Share Posted May 13, 2005 Ами прикоткваме те.Ела на сбирка, послушай ни, порадвай ни се.Задай въпроси, които те интересуват.Запознай се с нас. И ако ти хареса - остани.Ще положиш изпит и ставаш член Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted May 13, 2005 Share Posted May 13, 2005 Добреееее. В какво се състои изпитът? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 13, 2005 Author Share Posted May 13, 2005 Изпитът е комлексен и включва няколко от изучаваните неща.Например първа помощ, кодиране, ориентация, история на скаутството, възли, тайни знаци.Ама това е след като си понаучил тия неща де. Няма още от първия път да те изпънем да ги правиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted May 13, 2005 Share Posted May 13, 2005 Е, ясно де...само питам...щото хем ми е интересно, хем някои неща ги мога, хем (тук се издавам, щото сме си наши хора) ще имам накрая кяр, като ви накарам да ми напишете препоръка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 13, 2005 Author Share Posted May 13, 2005 За препоръката -хубаво Ама ще си я заслужиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted May 13, 2005 Share Posted May 13, 2005 Ще направя, каквото трябва бе...нали ти казвам, че ми е интересно. Не е само за препоръката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.