Jump to content
BulForum.com

Prodavam chasovnik FESTINA

Recommended Posts

нов, т.е. от магазин?

в гаранция, а от кого е гаранцията, нали е внос от Германия?

Сериозните фирми имат международна гаранция,всеки сервиз които е оторизиран от производителя ще го поправи безплатно :) в Пловдив това е Guliani...

Chasovnika e chisto nov s garanciya :angry1

ОК пич нов е. Ама нали като ще давам същите пари като в магазина ще си го купя оттам, най-малкото защото магазина ще го има и след като си купя часовника, а теб незнам дали ще те видя повече.

Та понеже имам интерес си мисля, че без никаква отбивка от цената на същия в магазина няма смисъл да говорим повече. Кажи колко си готов да свалиш, за да правим пазарлъка.

bobot  Posted Today, 20:56 PM

Idi si go kupi ot magazina nyama problem stiga da go namerish.

Ycnex ти пожелавам в продажбата.

Idi si go kupi ot magazina nyama problem stiga da go namerish.

Звучиш така все едно продаваш единствения часовник в света... Да не си се объркал нещо ?

За да не се набута колегата давам 61 лева.

Tova che neste chuvali za tazi marka tryabvashe da ne go kazvate zashtoto mi stava yasno kolko razbirate, a za 60 leva moje da vi go dam da se snimate ako imate fotoaparat a ako nyamate (zastoto moje da ne ste chuvali za takova neshto) az ste vi snimam za spomen :lol:

A be "poznai" ti si mnogo elementaren be. Vzemi da procetesh nyakoi neshta i togava pishi v foruma

Да взема да изчета всичко за всички марки с всичките му простотии и тогава да тръгна да пиша във форума, а?

Бати смешния тип.

HEMO, благодаря за инфото, това не го знаех. :)

Братле,ако не успееш да го продадеш чрез форума има още един вариант:на кръгчето от картата се намира часовникарско ателие,собственика му е арменец,продава и втора употреба маркови часовници,може да го оставиш при него...И успех с продажбата,дано сам помогнал :) КАРТА.JPG

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...